Şimdi Ara

Digitürk Web TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-Digitürk Web Tv aynı anda iki maçı birden veriyormu?
    2-Digitürk Web Tv'de yayın takılıyormu ve donma oluyormu ?
    3-Digitürk Web TV'de yayın HD'mi?
    Ayda 149.99 Heralde

Bende normal Ligtv üyeliği var Spormax'de var ayda 70 TL Ödüyorum eğer bu sorduğum sorulardan olumlu cevap alırsam geçmeyi düşünüyorum.

• ben kullanıyorum sezonluk 99 tl ye aldım.
    1.denemedim bilmiyorum herhalde olmaz
    2.tamamen internet hızınıza bağlı.
    3. evet hd yayın da var sd yayında....
    kesinlikle tafsiye ederim internet hızınız en az 4mb olmalı bence. ayrıca bir sezon için 149tl çok uygun........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtkmz -- 13 Eylül 2010; 2:19:37 >
  • hocam peki kullanıcı adı şifresini başkasınada versem iki kişi kullanabilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazan_d

hocam peki kullanıcı adı şifresini başkasınada versem iki kişi kullanabilirmiyiz?

Evet kullanabilirsin. Aynı anda sadece 1 kişi kullanmak koşuluyla. Geçen sezon farklı takımı tutanlar bu yöntemi uyguladı...
  • aynı anda 2 maç izlenebiliyor ancak aynı pc den olması şart.
  • Arkadaşlar benim netim 8MB fakat alternatif yayında 200-400 kbps yi geçemiyorum ilk aldığım zamanlar gayet iyiydi 1400-1600kbps kadar. Son 3 haftadır kötü yayın acaba herkes mi böyle yoksa bende mi bi sorun var ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgut23mert -- 17 Eylül 2010; 22:08:40 >
  • Bu akşam Trabzonspor Manisa maçında 2600 lerde idi çoğunlukla. benim internet hızımda 8Mbite kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.