Şimdi Ara

DIGITURK WebTV | Genel Konu (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.620
Cevap
62
Favori
724.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • salondan satın aldım GS maçını saat 18:00 den itibaren izledik maç öncesini vs saat 19:40 da yayın bi kesildi bidaha gelmedi aradım teknik sorun varmış
    eee sen dersen anadolu takımına ayrı 5 büyük ayrı tüm maçlara ayrı salonlar ayrı sonunda sisteminde böyle kilit olur
    hayır sorun var madem aç herkese yayını bu haftalık böyle geçsin

aradım herkesde sorun var dediler inşallah beni yemiyolardır aynı durumda olan var mı?
  • bende yayın yok düzelmedi henüz
  • Arkadaşlar frama ret düşmüş gibi 2600 kbps'de net ama akıcı değil sizdede öyle mi ? Öyle değilse hangi tarayıcı ?
  • gs maçının linki hangi başlık altından çıkıyor, mübarek gün insanları çileden çıkardı karaktersizler.
  • Aynen öyle Hemen izle butonu gibi bir buton mu olacak sayfada bakmadığım yer kalmadı nerde bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lajvard

Aynen öyle Hemen izle butonu gibi bir buton mu olacak sayfada bakmadığım yer kalmadı nerde bu

Valla sağ üstte satın aldıklarım var ordan paketini seç alt menüde tüm maçlar görünüyor, yanındaki canlı izleye tıkla aktarıyor ama teknik hata diyip duruyor.
  • Simdi gene gitti..
  • yine gitti e yeter artık!
  • gitti
  • Ben pes ettim arkadaşlar siz devam edin kısmetse beşiktaş maçını izlerim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

quote:

Orijinalden alıntı: lajvard

Aynen öyle Hemen izle butonu gibi bir buton mu olacak sayfada bakmadığım yer kalmadı nerde bu

Valla sağ üstte satın aldıklarım var ordan paketini seç alt menüde tüm maçlar görünüyor, yanındaki canlı izleye tıkla aktarıyor ama teknik hata diyip duruyor.

bende o kısımda hiç bir şey yok, eline yüzüne bulaştırdı bunlar, şimdi komple gitti mubarek gün tepemden buharlar çıkıyor. Allah tan maç saati ile iftar aynı anda denk geldide orucu küfürle açmadım.
  • yayın gitti server dayanamıyor.
  • Hocam sağolasın artık bir sonraki aşama olan teknik hatadayım
    şu an site görüntülenemiyor mesajı çıkıyor tarayıcıyı yeniden başlattıktan sonra.
    Çıldırmamak elde değil
  • quote:

Ben pes ettim arkadaşlar siz devam edin kısmetse beşiktaş maçını izlerim artık

Kendimi ve sizleri keriz gibi hissediyorum gitti 100 TL..
  • sağlam bi küfürü hak ediyolar.İftarı da yaptık
  • Ucuzlatıp kaldıramayacağı kadar üye yapılırsa böyle olur bende de gitti geçen sene böyle bir durumla karşılaşmamıştım yeni site off oldu yani daha ilk maçta çöktü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 14 Ağustos 2010; 20:44:27 >
  • Ben hiç takıntısız, gitmeden maçın başından bberi izliyordum şimdi hata verdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz

quote:

Ben pes ettim arkadaşlar siz devam edin kısmetse beşiktaş maçını izlerim artık

Kendimi ve sizleri keriz gibi hissediyorum gitti 100 TL..

Aynı hisleri paylaşıyoruz kardeşim
  • ulan o kadar para kazanıyolar bi altyapıyı düzeltemediler
  • biz enayimiz? o kadar reklam yap sonra server dayanmadı başlarım size de serverınıza da!
    sivas gol attı ve golü göremedik al işte dt sen bukadarsın!
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.