Şimdi Ara

DIGITURK WebTV | Genel Konu (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.620
Cevap
62
Favori
724.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazıklar olsun,şikayet etmek lazım bunları.
  • benim de yayın gitti ama gidene kadar gayet güzel izledim, heralde 38. dkya kadar felan. beleş linklerden kat kat daha iyi, ben pişman değilim açıkçası..
  • Bunun adı dolandırıcılık değilde nedir?
  • GÖRÜNTÜ GELDİ...
  • Aynen bende pişman değilim ama hala giremedim.. Eğer beşiktaş maçında da böyle olursa küfüre başlarım...
  • bunun adı basbaya dolandırıcılıktır!
  • internette dolaşan dolandırıcılardan hiç bir farkı yok digitürk ün bu kadar insanı dolandırdılar göz göre göre mahkemelerde hakkımızı aramaya kalkınca suçlu biz çıkıyoruz
  • nasıl iş ya ben 11 dk bile izleyemedim yaa
    haram zıkkım olsun verdiğimiz paralar.
  • Biz salağız arkadaş illefal yollardan izle al para kazandırdığımız adamlar işte bizi bi taraflarına bile takımıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

GÖRÜNTÜ GELDİ...

Nerede geldi yaaa
  • GOLLER İÇİN GERİ alarak seyredebilirsiniz göremeyenler için

şu an bende açık ben seyrediyorum ama devre arası oldu şimdi atılan gole bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 14 Ağustos 2010; 20:51:23 >
  • siteye giriş fln biraz uzun sürse de yayın iyiydi baya, ilerleyen haftalarda bu çökmeler de düzelirse bi sorun kalmaz.
  • ilk yarı 25dk izledim toplam.Bu ne rezillik dt ban derbilerde ayvayı yedik
  • bende uzun süre giremesemde maçı hiç donmadan takılmadan ve güzel görüntü ile izledim .
    1 mbit sınırsız internetim.
    iyi ki almışım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsary

ilk yarı 25dk izledim toplam.Bu ne rezillik dt ban derbilerde ayvayı yedik

25 dk gene iyi izlemişsin 10 dk izleyemedim böyle bir rezillik olurmu arıyorum hatları devamlı meşgul digitürk'ün bi açsınlar...
  • dolandırıcının kralı dt
  • Maçtan başlamadan önce bir ara gidip geldi.ilk yarı hic donmadan izledim.girerken biraz beklemek gerekiyor sabırla.Alternatif ile izleyin onda hic sorun yasamadan izlenebiliyor.
  • valla ben 45 dk süper görüntüyle izledim. bütün sezon böyle olacaksa da sonuna kadar değer 100 liraya.
    umarım sizler de izleyebilirsiniz.
  • son 15 dakka koptum sımdıde gıremıyorum
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.