Şimdi Ara

DIGITURK WebTV | Genel Konu (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.620
Cevap
62
Favori
724.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    404 - Sayfa Bulunamadı : Digiturk Play
    http://www.digiturkwebtv.com.tr/Content/Product.aspx?id=22278&Watch=true
    beşiktaş maçı
  • teşekkür ederim linkler için
  • Tamamdır izleyebiliyorum...

Ekleme : Buyrun merak edenler için ekran görüntüsü.

Genellikle 1800-2200 kbps değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 14 Ağustos 2010; 22:19:44 >
  • yayn 1500 kpbs den yukarı çıkmıyor bende ... sizde nasıl durum?
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var alternatif yayında 2-3 dakikadır 2600kbps'ye çıkıyor yayın ve 2600 kbpsde sürekli takılıyor ses ve görüntü
  • www.digiturkwebtv.com.tr
    404 - Sayfa Bulunamadı : Digiturk Play
    http://www.digiturkwebtv.com.tr/Player/CastUpPlayer.aspx?id=22278
  • 2600kbps FULL HD TTNET 8Mbit

• vallahi genel anlamda beklediğimden çok iyi çıktı ...

helal olsun Digiturke, sezonluk 100 TL bedava gerçekten ...
  • Parasını çöpe atmak isteyen alsın, justinden ordan burdan izlemek daha iyi diyenler nerede ? Eminim sizde 100 tl verip alacaksınız :D Yakaladığım sıran resimlerden biri yukarıda arkadaş daha güzel yakalamış. [size]

• gs maçı sadece 35.-45.dklarını izleyemedim yayın koptu (toplamda 15dakikalık bi kesinti yaşadım) şuana kadar başka bi kopukluk olmadı verdiğim SS yayının ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor 42" lcd televizyonda görüntü HD kadar iyi yani evinize normal digiturk bağlatsanız bukadar net olmaz tek rakibi DigiPlus+HD'dir ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms3rtek -- 14 Ağustos 2010; 22:47:16 >
  • 2600 kbps ile izleyen arkadaşlar herhangi bir takılma oluyor mu sizde ? Bende o hıza çıktığında sapıtıyor.

• Mükemmel ya.. BBi de geri alıp izleyemediğin gole bakabiliyorsun.. Verdiğim paraya helal..
  • bende olmadı hiç. alternatif playerda izledim ben. 4mb bu arada. Görüntü gerçekten full hd tadında. gidip 24" monitör alcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

2600 kbps ile izleyen arkadaşlar herhangi bir takılma oluyor mu sizde ? Bende o hıza çıktığında sapıtıyor.

pc eskiyse takılır ... 256mblık ekran kartında sıkıntı yaratıyor çünkü dediğim gibi görüntü HD !

ben yeni leptobumda kullanıyorum HDMIden 1080p görüntüyü 42"LCDye aktarıyorum ve takılmadan süper görüntü alıyorum ...
  • yalnız bundan sonra üye patlaması yaşanıp da kalite düşmez inşallah

bir de tivibu gibi player üzerinden yayın yapsa, kanal falan değiştirme tivibudaki gibi olsa çok daha güzel olur bence
  • Teşekkür ederim bugün yarın yeni sistem geliyor zaten
  • benim ekran daha çok kare gibi sizinki yanlardan daha geniş nasıl yaptınız öyle??
  • GS maçının ilk yarısını izleyemedim ama ikinci yarısından itibaren ve BJK maçında cam gibi ve kesintisiz görüntü alıyorum. Geçen sezon da aboneydim ama standart yayın en fazla 1300 kbps iken alternatif yayında hiç azalma olmadan 2600 kbps ile neredeyse HD kalitesinde yayın geliyor. Dizüstü ile 40" LCD ekrana bağladım, SD kalitesinden daha kaliteli olarak izleyebiliyorum. Bence 4+mbit bağlantısı olanlar kaçırmasınlar, korsan yayın kalite olarak yanına bile yaklaşamaz hatta LigTV'nin HD olmayan standart maç yayını bile kalitesinin yanından bile geçemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA006

benim ekran daha çok kare gibi sizinki yanlardan daha geniş nasıl yaptınız öyle??

Sağ üstte alternatif yayın için tıklayın diyor oraya tıklayın yeni pencerede açılacaktır.

• Arkadaşlar şu görüntüye bakın ya.. Lcd tvye bağlayıp izlerseniz bile kayıp yok.. Ben 23'' monitörde izlioyurm.. Herkese tavsiye ederim.. .Herhangi bir soruınunuz olursa, 1mbit net kulllananlar takılma olursa son msjıma baksın... özel bi ayar var takılanlar için..

Maça dönüyorum görüşmek üzere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox1453 -- 14 Ağustos 2010; 23:05:53 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.