Şimdi Ara

DIGITURK WebTV | Genel Konu (624. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.620
Cevap
62
Favori
724.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

arkadaşlar tek maç alma olayını nereden yapıyoruz?

bende merak ediyorum nerden aliniyor derbi fiyati ne kadar?
  • Arkadaslar 3 ortak digiturk play almayi dusunuyoruz. Ben GS liyim diger arkadas BJK li. FB li ortak lazim forum gecmisi olan arkadaslar onceliklidir. PM ile ulasabilirsiniz?
    Buraya da yazdim ama kiralama degil sonucta ban yemeyiz umarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu yeni kanalları tıklayarak aşağıya indirmenin bir çözümü var mı?

Ligtv için 50 kere tıklıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namaste.

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

arkadaşlar tek maç alma olayını nereden yapıyoruz?

bende merak ediyorum nerden aliniyor derbi fiyati ne kadar?

sen bulabildin mi arkadaşım üyelik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: losthell

Arkadaşlar bu yeni kanalları tıklayarak aşağıya indirmenin bir çözümü var mı?

Şu an yok sanırım. Aslında kanalları favoriye ekleme olsa, ayrı bir sekmede de sadece favoriye eklediğimiz kanallar olsa iyi olur.
  • Cepten izlesem 1mac kac mb yer.kotayi asmayalimda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizan23

Cepten izlesem 1mac kac mb yer.kotayi asmayalimda.

1maç 400mb civarı yer
  • bir arkadaştan fener maçı için üyelik aldım ama hangi maça tıklasam "erişiminiz red edildi" yazıyor..neden olabilir acaba?
  • simple tvden yayını öne almayı anlatmış bir arkadaş onu yapabilen oldu mu?Ben bir türlü yapamadım.
  • standart kalite test yayınına kanıp almanızı tavsiye etmem ben aldığım zaman test yayını iyiydi . standart yayın aldım izlemeye başlayınca tam bir felaketti iptal istedim ama ettik edecez hesaba geçecez hatta bazen iptal işleminiz başlamış demelerine rağmen başka bi temsilci iptal mümkün değil diyebiliyor nası oluyorsa velhasılkelam iptal edemedim üst kaliteyede geçip 140 daha verip amaçlarına ulaştırmayacam çünkü mantıklı değil 439 ona vereceğime full hd tv' den anlık izlerim (digiplay üzerinden 1 dk civarında geç alıyorsunuz yayını) niye alıyımki. sonraki yıl 319 tl de alamıcaklar benden onu hesap etmiyorlar töbe almam daha. iyi düşünün derim almadan önce
  • quote:

24 kere tıklıyorum
  • Merhaba arkadaşlar.

Bir sorum olacak. Aylık 1 tl karşılığında digiturkplay üyeliği aldım. Pcden canlı yayın izlerken 1200k 800k ve 400k olmak üzere 3 seçenek var. Bunlar ne demektir biraz açabilir misiniz? Cevabı alıntı yaparak verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armanatilgan

Merhaba arkadaşlar.

Bir sorum olacak. Aylık 1 tl karşılığında digiturkplay üyeliği aldım. Pcden canlı yayın izlerken 1200k 800k ve 400k olmak üzere 3 seçenek var. Bunlar ne demektir biraz açabilir misiniz? Cevabı alıntı yaparak verirseniz sevinirim.

yayın kalitesi

400k sd yayın

800k hd ama daha kalitesiz

1200k hd en kaliteli yayın

Tıklayarakta görebilirsin zaten
  • quote:

kesinlikle kanal arama ve kendi düzenleyebileceğimiz favori kanallar seçeneği eklenmeli kanal sayısı çok arttı baş edilmiyor hangisi nerede diye arıyorsun
  • Arkadaşlar FAshion TV geldimi ?
  • GS maçını izlemek istiyorum ama 25 lira da çok gibi geldi arkadaşlar.
  • Evoque E kullanıcısına yanıt
    25 lira ise ucuz
  • Arkadaşlar naptınız ? Standart kaliteli 1200 vermiyor mu ?
    Digitürk dönmedi mi o saçma olaydan

bu arada digitürkte ilk yayın infinite ikincisi silverse iki kişi ayrı yayınlardan izliyebiliyordu.Bildiğim bir yöntem var hesap olsa test edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 22 Eylül 2013; 13:38:54 >
  • alınık bjk - gs maçı acilinden .
  • .HonouR. adlı kişiden maç almayın dolandırıcıdır bilginize .

edit. maçı link yolladı ordan izledim burdan satarken sorunsuz donmadan link var diye yazsa bu kadar muhabbete gerek olmazdı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswett -- 22 Eylül 2013; 22:26:11 >
  • 
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.