Şimdi Ara

DIGITURK WebTV | Genel Konu (623. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.620
Cevap
62
Favori
724.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bende airties 7200 ip kutu var. Digiturk Play'i izlemek için. Yayınları düne kadar sorunsuz alıyordum. Şimdi ise cihazı açtığımda Digiturk play ekranında kalıyor ve reset atıyor kendi kendine. Yardımcı olabilecek var mı? Digiturk yardımcı olmuyor sağolsun!!!!
  • Arkadaşlar selamlar bende şöyle bir sorun var,pc ye format attıktan sonra web playerim hiç donmadan takılmadan durmadan yayını veriyordu ama belli bir zamandan sonra yayın belli bir dakikadan sonra kendiliğinden duruyor..Tekrar play yada KB/s seçeneğine tıkladıktan sonra yayını alabiliyorum..
    Bu durum maç sırasında çok can sıkıcı bir durum.. Böyle bir sorun yaşayan varmı? Çözüm önerileriniz nedir?
  • merhaba arkadaşlar!
    galatasaray'ın maçlarını satın almak istiyorum. satmak isteyen varsa pm ile dönüş yaparsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokeer

merhaba arkadaşlar!
    galatasaray'ın maçlarını satın almak istiyorum. satmak isteyen varsa pm ile dönüş yaparsanız

bunları 2. el sayfasına yazın artık. Ceza yiyeceksiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_81359543/f_//tm.htm#81359543
  • Yeni kanallardan aslında belgesel ve film kanalı olsa keşke.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sonunda çileden çıkardılar ve premiumu kapattım üstünede lig tv kapaması presedürü başlattım...

Her hafta yaşadığım sorunu bu hafta da yaşadım düzelttiler ama yinede çok sinirlendim.İptal işlemi başlattım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencgsli_81

quote:

Orijinalden alıntı: Jokeer

merhaba arkadaşlar!

bunları 2. el sayfasına yazın artık. Ceza yiyeceksiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_81359543/f_//tm.htm#81359543

Uyarınız için teşekkürler!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canlı Tv Bölümüne Yeni Kanallar Eklenmiş.Bu Süper Oldu
  • Arkadaşlar selamlar bende şöyle bir sorun var,pc ye format attıktan sonra web playerim hiç donmadan takılmadan durmadan yayını veriyordu ama belli bir zamandan sonra yayın belli bir dakikadan sonra kendiliğinden duruyor..Tekrar play yada KB/s seçeneğine tıkladıktan sonra yayını alabiliyorum..
    Bu durum maç sırasında çok can sıkıcı bir durum.. Böyle bir sorun yaşayan varmı? Çözüm önerileriniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aber1

Arkadaşlar selamlar bende şöyle bir sorun var,pc ye format attıktan sonra web playerim hiç donmadan takılmadan durmadan yayını veriyordu ama belli bir zamandan sonra yayın belli bir dakikadan sonra kendiliğinden duruyor..Tekrar play yada KB/s seçeneğine tıkladıktan sonra yayını alabiliyorum..

Bana internet çok yavaş olduğu zaman oluyor...

bu zamanlarda linkten test yap

http://hiztesti.ttnet.com.tr/

3 mb ve üstüyse sorun yok...
  • arkadaşlar bugün yarın alacağım tavsiye ediliyor mu edilmiyor mu şimdi??halen net cevap alamadım..
  • Belgesel kanalı sadece trt belgesel var
  • quote:

quote:

Arkadaşlar selamlar bende şöyle bir sorun var,pc ye format attıktan sonra web playerim hiç donmadan takılmadan durmadan yayını veriyordu ama belli bir zamandan sonra yayın belli bir dakikadan sonra kendiliğinden duruyor..Tekrar play yada KB/s seçeneğine tıkladıktan sonra yayını alabiliyorum..

Hızım 7mbit hızdan yana sorunum yok ama bu durumu daha önceleride sürekli yaşıyordum..Pc ye format attıktan sonra bir süre düzgün çalışan infinite player belli bir zamandan sonra yayını durduruyor..Octoshape i sildim tekrar yükledim ama nafile..
    Sanırım yazılımsal bir sorun var ama nasıl çözceğimi bilmiyorum..Farklı fikirleri olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim
  • quote:

quote:

quote:

Hızım 7mbit hızdan yana sorunum yok ama bu durumu daha önceleride sürekli yaşıyordum..Pc ye format attıktan sonra bir süre düzgün çalışan infinite player belli bir zamandan sonra yayını durduruyor..Octoshape i sildim tekrar yükledim ama nafile..
    Sanırım yazılımsal bir sorun var ama nasıl çözceğimi bilmiyorum..Farklı fikirleri olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim

Hangi tarayıcıdan kullanıyorsun?

Ben mozilla dan sorunsuz kullanıyorum mozilla dan açmayı dene.

zaten mozilla ise digiturkplay için 2. ideal tarayıcı Opera'dır bunu dene...

Yine olmadıysa internet ayarlarını sıfrıla. Mozilla için Yardım/sorun giderme bilgileri sekmesinde sağ tarafta "Firefox tarayıcısını ilk durumuna sıfırla" var ona tıkla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Belgesel kanalı sadece trt belgesel var

Şikayette bulunalım "National Geographic Türkiye kanalını ek ücretle bile olsa istiyoruz" Şeklinde...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi tarayıcıdan kullanıyorsun?

Ben mozilla dan sorunsuz kullanıyorum mozilla dan açmayı dene.

zaten mozilla ise digiturkplay için 2. ideal tarayıcı Opera'dır bunu dene...

Yine olmadıysa internet ayarlarını sıfrıla. Mozilla için Yardım/sorun giderme bilgileri sekmesinde sağ tarafta "Firefox tarayıcısını ilk durumuna sıfırla" var ona tıkla...

Chrome kullanıyorum dostum zaten en başta böyle bir sorun yaşamadım (daha öncede yine aynı sorun oldu format attıktan sonra bir süre sorun olmuyor kendiliğinden bu hatayı veriyor)

Dediklerini uygulayacağım dostum umarım çözülür..
  • arkadaşlar...digitürk play web tv şebekesine almanya özel kanalı pro-7 eklenmesinide dilerim...
  • Fashion TV eklensin yaaaa
  • arkadaşlar tek maç alma olayını nereden yapıyoruz?
  • arkadaşlar...digitürk play web tv şebekesine daha fazla kanal eklenirmi zaman gösterecek...
  • 
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.