Şimdi Ara

DIGITURK WebTV | Genel Konu (621. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.620
Cevap
62
Favori
724.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar maalesef bende test yayınındaki görüntüye aldanmıştım ve standart kalitede üyelik almıştım sezon başında. yalnız izlenecek gibi değil bu 600 kbps. bazıları parayı geri ala konusundan bahsediyor? bu mümkün mü? mümkünse nasıl? bir de benim gibi zamanında kampanyaya yetişemeyip 20 lira fazla verme yanında (239-259) bir de yarı yarıya kalite alma gibi büyük bir fark olması hakkında digiturk'e yazı göndersinler. buradan:http://www.digiturkplay.com.tr/contact/ benim yazdığım yazı şu şekilde:

''11 ağustos'a kadar digiturk play üyesi olanlara kampanya dahilinde 1200 kbps'lik görüntüyü 239 liradan sundunuz. bir gün sonrasında ise kampanya bitimi ile 20 liralık bir fark oldu ve fiyat 259 liraya çıktı. kampanyayı kaçırmıştık bu makul ve anlaşılabilir bir durumdu ama kaliteyi yarıya çekip 600 kbps gibi izlenmeyecek dereceye indirgemeniz ciddi manada bence bir haksızlık. böylesi büyük fark müşteri memnuniyetsizliğine yol açtığı gibi kuruma olan güveni de zedelemektedir. bu büyük uçurumun kapanması adına en azından standart kalite üyesi tüm kullanıcılar için 1200 kbps'lik görüntü kalitesine geçilmeli. bu konu ile ilgileneceğinize inanmaktayım.''

yalnız artık iptal konusu ilk tercihim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el-aziz23 -- 14 Eylül 2013; 21:17:00 >
  • redogan67 R kullanıcısına yanıt
    usta harika bir bilgi oldu bu , çok teşekkürler paylaşım için !
  • Arkadaşlar bence digiturk hatasını duzeltecektir biraz zaman taninmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android ve ios programları çalışmıyor dilediğin yerde sizdede öle mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • el-aziz23 E kullanıcısına yanıt
    boşuna paralamışın kendini umurlarında deilhttp://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1976268/#gorusmeler bende yırtındım aradılar papagan gibi aynı kelimeler 5 para etmez bir kurum...ve çalışanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow_Six -- 15 Eylül 2013; 12:58:01 >
  • kurumun rezil bir şekilde yönetildiğinden saçma sapan işler yapıldığından zaten kimsenin kuşkusu yok galiba ama yine de en azından mağdur olanlar mesaj atarsa digiturkplay@digiturk.com.tr adresine ve yukarıda yazdığım sayfaya belki bir ihtimal bir şeyler değişir.

sanırım bu kaliteyi ikiye bölme fikri son anda akıllarına geldi. o yüzden de bir anda 1200 lük kaliteyi yarıya bölüp rezil hale getirdiler ki uçuk fiyattaki yüksek kaliteyi satabilsinler diye ama böylesi lig yayınını almış bir şirketin böyle son anda fikirlerle hizmet vermesi kabul edilemez bir şey.

bir de merak ettiğim şu test yayınında standart kalite olan görüntünün ne kadarlık bir yayın akışı (ya da adı ne ise işte kaç kbps'lik olduğu) 1200 lük yayın koyup 600'lük satıyor olabilirler. ben pc teknik işlerinden pek anlamam ama burada anlayan bir arkadaş ölçerse ve eğer 600 kbps'den yüksek çıkarsa hukuki bir hakkımız da olur.

son söylediğim şey önemli bence ama dediğim gibi en azından alt limit 1200 olmalı be.

@Rainbow_Six

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el-aziz23 -- 15 Eylül 2013; 14:33:16 >
  • vasıfsız idarecilerin işi,

hayır yaptıkları 2ye bölme olayı mantıklı ancak sen tek zamanlarında bile bunu beceremedin 2ye bölüp nasıl becereceksin.

ben kaç sezon hatırlarım yayın alıp derbileri başından sonuna kadar izleyemediğim.

sen sezon başında 259un üzerini çizerek 239 a sat, sonra bu yayını 400 tlye millete kakalamaya çalış. bu bile yasal değil..

başında da söyledim çok para bağlamak istemeyenler ve yayın kalitesi iyi izlemek isteyenler için 2 seçenek olması avantaj, bunun yapılmasına kimse itiraz etmez zaten. Ama bu kadar mı abartılır arkadaş fiyat.

Dondurma satamayacak adamlara firma teslim edersen olacağı budur. tmsf ile de ilgisi var bu olanların illa ki.
  • eskiden beri kötü yönetilen bir kurumdu tmsf de paramı çıkarıp satayım derken milleti söğüşlüyor işte. tmsf başkanı hep digiturk için borçlarımızı tahsil etmede en önemli şirket olarak görüyoruz diyor. bence digiturk kime satılırsa satılsın daha iyi olacak. en azından ucuz ama çok daha fazla kişiye ulaşmış olacak maçlar diye düşünüyorum. ve yeni teknojiler kullanılabilir.

bir de bu sitelerindeki test yayınına 600 400 auto seçeneklerini koymuşlar ama test yayında yeni olmuş bunlar. yani en fazla 10 gün falandır eskiden yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el-aziz23 -- 15 Eylül 2013; 15:01:36 >
  • Bursa-bjk 1200 lük görüntü 5lira ödeme tuttur.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KİRALANDI

Bursaspor- Beşiktaş

1200 kbps yayın

5 TL

Ödeme; Nesine, Misli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan23 -- 15 Eylül 2013; 19:15:23 >
  • Bursaspor - Beşiktaş 5TL

1200 kbps . ilgilenenler pm atsın.

edit: maç kiralanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syttnc -- 15 Eylül 2013; 19:41:29 >
  • 10 numara yayın vardı yine,ne takılma ne donma..İnşallah haftaya da böyle olur..
  • el-aziz23 E kullanıcısına yanıt
    2 megabit hız standart olsun 1800k olsun net bişekilde gösterir ben pişman oldum 350 tlye kutular var hem digitürk hem dsmart bu görüntülerden çok daha iyi bişekilde veriliyor sezon boyu her sene de yenileyebilyorsun eşşşeklk ettik bu tokatcılara tokatlandık mahkemeye gitsende uzun iş almayacaksın aldırmayacaksın ..! olay bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukaan

10 numara yayın vardı yine,ne takılma ne donma..İnşallah haftaya da böyle olur..

Nereden izlediniz?

TV?

Bilgisayar?

Tablet?

Cep telefonu?
  • quote:

10 numara yayın vardı yine,ne takılma ne donma..İnşallah haftaya da böyle olur..

• Artık kiralama - maç alma, satma işlemlerinizi aşağıdaki linkten yasaksız şekilde halledebilirsiniz...

http://forum.donanimhaber.com/m_81359543/f_//tm.htm#81359543

Moderatör 2. el bölümünden devam etmemizi burda yasak olduğunu söyledi bende bu konuyu başlattm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McR_McR -- 16 Eylül 2013; 16:04:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa25

Kasimpasa-fenerbahce 5 tl maci kiralik 5 lira ilgilenen pm atabilir

ücreti yolladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: screws_conv

quote:

Nereden izlediniz?

TV?

Bilgisayar?

Tablet?

Cep telefonu?

Laptoptan hdmı ile 107 ekran led tv ye bağlanarak izliyorum..50 mbıt superonlıne fibernet ile bağlanıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: McR_McR

Artık kiralama - maç alma, satma işlemlerinizi aşağıdaki linkten yasaksız şekilde halledebilirsiniz...

http://forum.donanimhaber.com/m_81359543/f_//tm.htm#81359543

Moderatör 2. el bölümünden devam etmemizi burda yasak olduğunu söyledi bende bu konuyu başlattm

emeğine sağlık kardeşim
  • digütürk iyiye mi gidiyo ne ?
  • 
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.