Şimdi Ara

DIGITURK WebTV | Genel Konu (620. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.620
Cevap
62
Favori
724.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oooo. Güzel bilgi teşekkürler. Deneyeyim bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar...digitürk internet televizyonu şebekesindeki kanal sayısı eutelsat uydu yayın kanal sayısına yaklaşacakmı gelecek zaman merak ediyorum...şebekeye yeni kanalların eklenmesi şart...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtyeinat

İlk ve tek paylaşımımı yapıyorum forumda. Nick'ten bellidir zaten. Aşağıda size vereceğim link digiplay'den süper lig 2013-2014 sezonluk paketi 239 tl'ye 1200 kbps olarak satın alabileceğiniz linktir. İllegal falan değildir, gerçektir ve ivr satışlar için operatörlerin kullandığı linktir. digiturk, bunu kapatabilir her an, yetişen alır. Hem de yanında 6 ay bedava premium üyelik de vardır. Yazdıklarım kelimesi kelimesine doğrudur, şüpheniz olmasın. Benden bu kadar, gerisi size kalmış. Hızlı davranın...

Link:
    Digiturk Play
    Digiturk Play: SüperLig Maçlarını, Film ve Dizileri Web'den Canlı İzle
    http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000061387/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-Sezonluk-2013--2014

Not: Millet dikkat, sakın bunu teyit etmeye çalışmak için falan digiturk'ü arayıp söylemeyin kapatırlar. En azından biraz ömrü olsun.. Bir de forum adminleri bu mesajı herkesin kolayca görebileceği yere taşırsa herkese iyilik ederler.

Tekrardan satın al butonu aktif olmuş fakat fiyat satın al diyince 0 tl olarak görülüyor alamadım bir türlü
  • 429tlyi basıp digitürk almayı düşünüyorum arkadaşlar sizce değer mi?
  • Bugun buradan bir arkadastan gs maclarini aldim.ancak yayinim surekli baska aygıttan kullaniliyor diye kapandi.aldigim arkadasa sordum diğer ortaklar kesinlikle kullanmiyor sistemde bir sorun olabilir dedi.bakalim.haftaya da bir deneyelim.eger ayni problem devam ederse caresine bakariz

• 3 , 5 lira için tutup aboneliklerinizi başkalarına kiralamayın , kiralayan kişi eğer bunu stream sayfalarında paylaşması durumunda digiturkle başınız ciddi derecede derde girer diye yazıyorum admin mesajımı siliyor. Silinme sebebi nedir acaba? Yazdıklarımda yasadışı , forum kurallarına uygun olmayan nedir? Böyle keyfi uygulama mı olur? Yoksa silen admin dediğim şekilde bir işlem yapması nedeniyle mi mesajımdan rahatsız oldu?
  • Merhaba,

2 sene üye olup memnun olmadığımdan(kopma takılma mozaikleşme), bu sene üye olmadığım için dün akşamki maç için yorum yaparsanız.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetressive

429tlyi basıp digitürk almayı düşünüyorum arkadaşlar sizce değer mi?

O fiyata neler dahil? Taahhüt var mı? Süresi ne? Hangi kampanya/paket?

• quote:

Orijinalden alıntı: redogan67

digiturkplay yayınlarını tarayıcıya göre 15-20 saniye ileriden izlemek için yayını tarayıcıda açtıktan 10-15 saniye bekleyin ardından simple tv de url aç deyip
    rtmp://127.0.0.1:60001/live/digiturkliveticketligtvppv1200k adresini girin, gollere erken sevinin.
    sondaki 1200k o an tarayıcıdaki yayının hızıdır. ilk açıldığında auto olur 1200k'e tıkladıktan sonra simple da açabilirsiniz, veya sondaki 1200k yı auto yla değiştirin.
    simple tv deki yayının devam etmesi için tarayıcıdaki yayının açık kalması lazım.

simple tvyi indirmek için:
    iptv.gen12.net
    IPTV Player SimpleTV [SimpleTV]
    http://iptv.gen12.net/dokuwiki/doku.php/mantis/simpletv/start

Aynen dediklerini yaptım fakat simple tv ye yayın gelmiyor. sürekli beklemede
  • Gs li ortak arıyorum.ilgilenirseniz pm atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: reference

Merhaba,

2 sene üye olup memnun olmadığımdan(kopma takılma mozaikleşme), bu sene üye olmadığım için dün akşamki maç için yorum yaparsanız.?

sorunsuzdu
  • lig maçlarını kiralamak isteyenler pm atsın
  • Beyler bu standart kalitede maximum cozunurluk ne kadar. 1200 mu 800 mu 600 mu.

Sitesinde 600 yaziyor. O zaman camur gibi olur yaw.

Standart pakete sahip olanlar yorum yapabilir mi bu konuda?

• quote:

Orijinalden alıntı: worldmaster61

Beyler bu standart kalitede maximum cozunurluk ne kadar. 1200 mu 800 mu 600 mu.

Sitesinde 600 yaziyor. O zaman camur gibi olur yaw.

Standart pakete sahip olanlar yorum yapabilir mi bu konuda?

kardeşim benden maç kiralamıştın hatırlarsan, benim görüntü 1200ydü, standart paket ama mayıs ayında aldığım için 1200 görüntüm; şimdi ki standart paketlerde 800 ya da 600 diye biliyorum ...
  • TRABZONSPOR A.Ş. - KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR 3 tl
  • alsam mı almasam mı
  • arkadaşlar lütfen dikkaattttt !!!!! 2 sezondur digitürkplay üzerinden maç izliyordum bu sezonda alayım dedim ama bu sezon iki yayın kalitesi sunmuşlar birde kaliteler arasındaki farkını görmek için test yayını vermişler standart kalite hd kalite diye , standart kaliteyi test ettim yeter diyerekten aldım sonra maç izlemeye kalkınca baktımki kesinlikle test standart yayınıyla alakası yok topu hızlı hareket edince ayırt edemiyosunuz nerdeyse o kadar düşük. aradım iptal edin dedim tamam ettik dediler paranız iade olacak karta dediler ne paket iptal edildi nede para. tam 1 saatte dil döktüm ama artık müşteri hizmetleriyle konuşmaktan kınağı geldi muhtemelen benim gibi birçok kişi uğraşmayıp lanet olsun haram olsun deyip bırakıyo. müşteri hizmetlerinin şöyle bir cevabı var standart kalite test yayınına 2 mb ile bağlanıyosunuz paket maçlarına 1.3 mb ile diyor niye diyorum cevap yok , çok sıkışıncada topu ttnete atıp onların hızının yanılttığını onlarda sorun olduğunu söylüyorlar oysaki ttnet minimum 3 mb düşürebilir. digitürk playe girip sağ altta tes sistem konfigirasyonu yaparsanız maç yayını yoksa 2 mb civarı maçç yayını varsa 1.3 mb civarı onların sistemine bağlanma hızı olduğunu görürsünüz internet hızınız 8 mb olsa bile ama ne hikmettirki bu konunun muhatabını ttnet olarak gösteren temsilciye nasıl oluyorda hd kalitede hızlı bağlanmaya izin veriyor dediğimde tahmin ettiğiniz gibi mort. ( yani 130 daha bayılmak zorunda kalıyorsunuz ve ful pakat 449 tl ye geliyor)
    lütfen siz siz olun almadan önce iyi düşünün pişman olmayın. özellikle sorun önizlemede sunduğunuz kalitede yayın vermezseniz iptal hakkıım varmı diye.
  • İlgileniyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayın admiinistratörler bir önemli konu daha var , konu başlığı digitürk web tv geçtiği için googlede digitürkplay şikayetleri deyince çıkmıyor ( eskidendi digitürk web tv) lütfen digitürkplay olarak ekleyebilirmisiniz
  • --
    düzeltme problem cözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtualWorld -- 14 Eylül 2013; 20:33:35 >
  • 
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.