Şimdi Ara

DIGITURK WebTV | Genel Konu (619. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.620
Cevap
62
Favori
724.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 617618619620621
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten de güzel paylaşımdı. Bende dün akşam satın aldım. Gayet memnunum. Aynı geçen seneki sistem gibi.. 1.200 kb tıkladım ve görüntü muhteşemdi. Bu sene de ucuz yırttık... Allah razı olsun arkadaşım paylaşımın için. 6 ay da Premium cabası...
  • iyi yakalamış arkadaş tebrik etmek lazım @[/dtyeinat]
  • FLASH PLAYERİN HANGİ SÜRÜMÜNÜ KULLANIYORSUNUZ SÜRÜMDEN SÜRÜME DEĞİŞİYO FPS ORANI
  • mandrake M kullanıcısına yanıt
    1200 k yı maçta gör ondan sonra yorum yap
  • 1200 k denılıor ama o an hıza bakın 1200 deıl .goruntu ıdare eder ama 1200 tam alamıoruz nedense .
  • Rainbow_Six R kullanıcısına yanıt
    Canın sağolsun arkadaşım..1200 kb yi göremezsek de ölüm yok işin sonunda. Mutlu olmazsak veririz farkını üst versiyona geçeriz. Tabii bu mümkünse.. [:) Onu da tam bilmiyorum ya..
  • arkadaşlar bu hafta premier ligi maçı yok mu?Canlı spor yada Anasayfada Haftanın Maçlarında hala maç eklememişler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heaven81

arkadaşlar bu hafta premier ligi maçı yok mu?Canlı spor yada Anasayfada Haftanın Maçlarında hala maç eklememişler?
    var olmaz mı hiç

eklenir yarın yada bu gece paniğe gerek yok
  • digitürk web tv standart pakette 20 tl indirim yapmış yani 230 tl ve 6 ay premium üyelik bedava yapmış ...
  • arkadaşlar...digitürk Premium paket üzerinden şimdilik sadece 35 kanal seyredebiliyoruz...internet üzerinden yaptığım araştırmaya göre mega uydu forumunda dilediğin yerde servisindeki kanal sayısını toplam 70 rakamına yükseltmişler...peki neden web tv şebekesinde halen %50 eksik kanal sayısını izleyebiliyoruz?...
  • g.saray maçlarını satacak veya ortak arayan varmı? hala
  • 400TL olan 1200k kaliteli yayın full sezon paketi için sadece 1 ortak arıyorum. bjk hariç, kalan tüm maçları vericem. pm ile bilgi alabilirsiniz.
  • ElvedaTR kullanıcısına yanıt
    ben iptv almayı düşünüyorum.o yüzden 3 ortaklı paketin gs maçlarını satabilirim.grupta ts ve bjk li var herkes kendi evindeki maçı izliyor.fb derbilerini kaçırmamak avantajınız olacak.

fiyat 90 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter89 -- 13 Eylül 2013; 11:41:16 >
  • bu arada görüntü kalitem 600k, bununla ilgili şikayette bulundum.2-3 yılda elde ettğiniz kaliteyi bitirdiniz, insanları illegal yollara sevkediyorsunuz, görüntü kalitesini 1200k yapmazsanız bir daha paket almayacağım dedim.sonuçta 400 tl ye 1800k düşüyorsa 260 tl yede 1200k düşer ve gayet adil olur.

görüntü kalitesi 600k olan arkadaşlar şikayette bulunsunlar.belki çok fazla şikayet gelirse yükseltirler kaliteyi.
  • arkadaşlar maç kiralama ile mesajlar bildiğiniz üzere yasaklandı; ceza alabilirsiniz bilginiz olsun; illa maç kiralamak istiyorsanız, önceki sayfalara bakarak, maç kiralayan arkadaşları bulabilir, özel mesaj gönderebilisiniz bilginiz olsun ;)
  • Neden yasaklanıyor ki almak isteyende olacak satmak isteyende olacak bu forumda ikinci el bölümüde var bunuda unutmamak gerek diye düşünüyorum.
  • Maç kiralamalar hangi bölümde yapılıyor ?
  • yani arkadaşlar kuralları koyan ben değilim, sadece uyarmak istedim, sonuçta ben de maç kiralıyorum benim de işime gelmiyor, maç kiralamaları için de bildiğim bir bölüm yok bildiğim kadarıyla ...
  • 2. el ilanlara konu açabilirsiniz diye düşünüyorum.
  • digiturkplay yayınlarını tarayıcıya göre 15-20 saniye ileriden izlemek için yayını tarayıcıda açtıktan 10-15 saniye bekleyin ardından simple tv de url aç deyip
    rtmp://127.0.0.1:60001/live/digiturkliveticketligtvppv1200k adresini girin, gollere erken sevinin.
    sondaki 1200k o an tarayıcıdaki yayının hızıdır. ilk açıldığında auto olur 1200k'e tıkladıktan sonra simple da açabilirsiniz, veya sondaki 1200k yı auto yla değiştirin.
    simple tv deki yayının devam etmesi için tarayıcıdaki yayının açık kalması lazım.

simple tvyi indirmek için:
    iptv.gen12.net
    IPTV Player SimpleTV [SimpleTV]
    http://iptv.gen12.net/dokuwiki/doku.php/mantis/simpletv/start

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redogan67 -- 13 Eylül 2013; 17:36:33 >
  • 
Sayfa: önceki 617618619620621
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.