Şimdi Ara

digitürk yan oda sagemcom yada modül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni led aldım 799 tlya samsung h5070 32inc.
    digiden memnunum ama ailemle aynı odada sürekli olmuyor.
    yan odaya da alıcam kısaca isteğim şu,

cam modül alabilir miyim? eğer cevap hayırsa

2. yan odaya sagemcom cihazla( eğer verirlerse tabi) birlikte aylık ne kadar öderim?
    giriş paketi yeterli. ekstradan belki spor paketi alırım. ana üyelik full paket sayılır.

birde kurulum nasıl yapılacak? yeni çanak kablomu döşücekler. şu andaki kabloyu evi tarilat yaperken duvarın içinden geçirdikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elysions -- 10 Mart 2015; 20:19:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yan oda ana paketin yarısı tl ödersin sage istersen ana makineye iste kendine al cam yoktur
  • computeron kullanıcısına yanıt
    yan odada ligtv spor extra vs istemiyorum

• yan oda giriş paketi 10 tl+hd 3.5 tl ye olur sagecomu m.h soracaksın açtırmak istersen sana burdan yardımcı olurum
  • bırdan masıl yardım ediceksin anlamadım:) ama teşekür ederim.

şimdi dostum ayda 85 tl ödüyorum.

yan odaya önce tvyi duvara monte edicem, sonra o odaya kabloyu nasıl getircekler bilmiyorum çünkü evde duvarı kırdırdık ve dışardan gelen kabloyu, odaya girince (pencereden- çanak damda) duvarın içine soktuk.

şimdi salondan dolaşıp taa odama kablu gitsin istemiyorum koridordan.

umarım buraya kadar özetledim, ne istedime gelince

şimdi biraz düşündümde han odada sagemcom gürüş paketi işime yaramaz ki :P maçlar ile aşığı oldum idx deki programlar çakışıyor :P

sadede geliyim

ana odada da yan odada da sagemcom olsun
    yan oda da sadece giriş paketi olsun (belki bi ek paket ekletirim ana üyelimde olmayan)
    ben bu 85in üzerine ne kadar öderim? sagrmcomlardan ek ücret nekadar alırlar?

üyelim 10 ay sonra bitcek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elysions -- 10 Mart 2015; 21:04:40 >

• sage fiyatı sanırım kiralaması 20 tl tam emin değilim ben bayinin internet aktivasyon işlerine baktığımdan az çok bilgim var almak istersen burdan kayıt açtırıp ilinizdeki bayiye yönlendirip işlemi bitiririz..açılacak kişinin telefonu vermeniz yeterli isterseniz telefonu bırakın yarın arttırıyım sizi..tam bilgi alırsınız..
  • computeron kullanıcısına yanıt
    2 saat önce başvuru yaptım internet üzerinden ama yarına ararlar artık, en son aramamda 10 tl kontör gittiği için arayamadım. içime kurt düşer ya insanın 1 gün bile sabredemez öyle işte :D cihazlardan para alırsa taktıramam zaten, yan odayada en fazla 20tl daha veririm faturam 105 olacak.

biliyorsun türksat çöp, diginin giriş paketine bile gurban olurum ben, filbox buldum 130a ama çok dandik kanallar var (pek film izlemem ben)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.