Şimdi Ara

Digitürk Yapı kredi Kampanya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
8.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kampanyayla ilgili kılımı kıpırdatmadığım halde 100 tl worldpuan gelmiş? Harcamaya korkuyorum.
  • Turksat oldugu icin Lig TV HD var mi bu pakette?
  • Konu açılmış ama sorulara detaylı cevap vermek için neden PM isteniyor ki? Açıkça şartlar belirtilsin, herkes görsün. Türksat üzeri yayında HD kanallar var mı? Receiver ne? Plus özellik var mı? Keyif paketleri dahil mi? Giriş paketi vs için ekstra ödeme yapmak gerekiyor mu? vb bir çok soru için bir seferde açıklama yapılır ve ilk mesaja eklenirse daha faydalı bir hizmet olur diye düşünüyorum..
  • Turksatta HD lig tv kanallari yoktur...Eutelsat tan yayin yapar sadece

Adioscular icin iyi firsata benziyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya tam olarak anlatılmamış neden pm den anlatılıyor onu hiç anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

Kampanya tam olarak anlatılmamış neden pm den anlatılıyor onu hiç anlamadım

demek ki, var bir katakulli
  • Bir işler dönüyor ama ben de merak ettim ne olduğunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: funnygirl

quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

Kampanya tam olarak anlatılmamış neden pm den anlatılıyor onu hiç anlamadım

demek ki, var bir katakulli

kampanyada sadece türksat kanalları açıktır.hd kutu kurulabilir ama hd yayınlar açık olmaz yıl sonuna kadar yetişkin spor extra ve aliecek paketi hediyedir.aktivasyon ücreti 20 tl dir.İçerik olarak lig/şampiyonlar paketi ve bütün ulusal kanallar vardır.
    katikulli yoktur buraya yazılınca yazan arkadaş göremez diye pm olarak dönüş yapamyı düşündüm buyurun detaylar burda ve gayet şeffaf bir kampanya ben bu forumdan bir çok arkadaşa hiç bir çıkarım olmadan yardımcı oldum beni lütfen bilen arkadaşlara sorunuz.

• Bugün beni arayıp aylık sanırsam 42 tl ye şampiyonlar paketini teklif ettiler. Bu durumda sadece adiosçular için mantıklı olabilllir. Bende adios çu olduğuma göre değerlendirebilirim. Bu işlemi nereden yapabiliyoruz?
  • Evet nereden nasil aliyoruz ? Bende canak vs hazir...Normal canak anten, digiturk degil...
    Digi kutusunu takinca goruyormu yoksa kendi canagimi olmak zorunda ? MDU olayifarkli diye biliyorum

Bu cins digiturk modül karti versede kurtulsak bu sorunlardan, 2. Kutuyu ne yapayim simdi...Sirf bu yüzden üye olmuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ssesli

Bugün beni arayıp aylık sanırsam 42 tl ye şampiyonlar paketini teklif ettiler. Bu durumda sadece adiosçular için mantıklı olabilllir. Bende adios çu olduğuma göre değerlendirebilirim. Bu işlemi nereden yapabiliyoruz?

telefon numarınızı pm atarsanız yardımcı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Evet nereden nasil aliyoruz ? Bende canak vs hazir...Normal canak anten, digiturk degil...
    Digi kutusunu takinca goruyormu yoksa kendi canagimi olmak zorunda ? MDU olayifarkli diye biliyorum

Bu cins digiturk modül karti versede kurtulsak bu sorunlardan, 2. Kutuyu ne yapayim simdi...Sirf bu yüzden üye olmuyorum

eğer daire içerisinde türksat hattı varsa teknik olarak bir sorun olmaz.
  • Eski abone olarak ben de yararlandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceset114

Eski abone olarak ben de yararlandım.

ESKİ ABONE'ler yararlanabiliyor mu hocam???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: striker76

Turksat oldugu icin Lig TV HD var mi bu pakette?

Türksatta LİG TV HD malesef yok.
  • Almayin beyler turksat uzerinden hd kanallar yok lig tv nin hd olmayan yayini kirec gibi.Bekleyij temmuz ayinda eulsat uErinden tonla kampanya olur max 500 tl ye hd lig tv ve baaketbol maclarinidachediye veriyor
  • Devam eden üyeliğim var, türksat üzerinden de değil, şampiyonlar paketi 504 TL /12 taksit, sonucunda 75 TL world puan, hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eftalit

Devam eden üyeliğim var, türksat üzerinden de değil, şampiyonlar paketi 504 TL /12 taksit, sonucunda 75 TL world puan, hayırlı olsun

bunu nasıl başardınız yardımcı olabilir misin?
    benim de devam eden üyeliğim var... ödemeyi nasıl yaptınız kampanyaya nasıl başvurdunuz?
  • ttuya kullanıcısına yanıt
    Sadece digitürkü aradım, kampanya varmış dedim, sonrasında detayları anlattılar tekrardan ( süperlig paketi 100TL şampiyonlar paketi 75TL ; karttan tahsil edeceğiz ama bankanız size 12 taksit yapacak filan dediler) sonra kredi kartı numarasını filan girdim. Sanıyorum yarın yatacakmış puan, yatıp yatmadığı hakkında bilgilendiririm.
    Özet: 02124737373'ü arayın (digitürk müşt. hizm.) onlar sizi bilgilendirip yönlendiriyorlar zaten.

Yalnız puan önümüzdeki ayın 10'una kadar geçerli dedi adios kullanmayanlar dikkat etsinler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttuya

quote:

Orijinalden alıntı: eftalit

Devam eden üyeliğim var, türksat üzerinden de değil, şampiyonlar paketi 504 TL /12 taksit, sonucunda 75 TL world puan, hayırlı olsun

bunu nasıl başardınız yardımcı olabilir misin?
    benim de devam eden üyeliğim var... ödemeyi nasıl yaptınız kampanyaya nasıl başvurdunuz?

World kart kullanmayanlara puan kadar indirim yaparak yardımcı olabilirim. Ödemeyi ben yaparım, ödeyeceğim tutardan kazanacağım tutarı düşerim.

Örneğin 504TL -75 world puan= 429TL bana ödersiniz.

PM lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.