Şimdi Ara

Digitürk Yapı kredi Kampanya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
8.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de katıldım bakalım, eski üyeliğim vardı taahhütü 3 ağustosta bitecek, o bozulmadı ve kalan 1 ay faturası da gelmeyecekmiş worlpuan için 10 gün içinde yatar dedi MH.
  • bu kampanyaya ait link var mı?yani worldcard sayfasında bulamadıom
    sonra papaz olmayalım must hizmetleri ile?
  • Ben de internette çok aradım ama kampanyayla ilgili birşey bulamadım. Müşteri hizmetlerini arayınca detaylı bilgi veriyorlar ama, sıkıntı yaşamazsın yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu sene şampiyonlar paketini +basket maçlarını + ailecek paketini türksat üzerinden worldcard kampanyasından 399/12 izliyorum ağustosta üyeliğim bitiyor.
    bence acele etmeyin derim.temmuzun son haftalarında fiyatlar çekilecektir buna emin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz
    quote:

Orijinalden alıntı: ttuya
    quote:

Orijinalden alıntı: eftalit
    Devam eden üyeliğim var, türksat üzerinden de değil, şampiyonlar paketi 504 TL /12 taksit, sonucunda 75 TL world puan, hayırlı olsun

bunu nasıl başardınız yardımcı olabilir misin?
    benim de devam eden üyeliğim var... ödemeyi nasıl yaptınız kampanyaya nasıl başvurdunuz?

World kart kullanmayanlara puan kadar indirim yaparak yardımcı olabilirim. Ödemeyi ben yaparım, ödeyeceğim tutardan kazanacağım tutarı düşerim.

Örneğin 504TL -75 world puan= 429TL bana ödersiniz.

PM lütfen.

adios kartım var da
    hem son tarih 30 ağustosmuş sanırım onu kaçırdım haftasonu önem vermeyince bu olaya
    hem de tmsy devredilmiş bi digiturk e 1 yıl taahüt vermeyi sorguladım kendimce
    ha bir de bjk fb ile ilgili uefa ve dolaysı ile tff nin vereceği kararları da beklemeyi düşündüm.

• Ben de TABLET HEDİYELİ FILM PAKETİ kampanyasına katılmaya niyetlendim. Ancak 6 gündür bir türlü kampanya kaydını neticelendiremediler. YKB ile aralarında KK protokolünde sorun varmış, ondan dolayı kampanya kayıtları durdurulmuş bilgisi aldım DT'den. Acaba bu bir işaret mi?! DT patlar, kanallar uçmaya devam eder de sonradan ortada kalır mıyız? Bir de bu kampanya 24 ay!! Tırstım ben şimdi...

Var mıdır konu hakkında tavsiyesi, bilgisi olan acaba?!
  • digiturk kampyanasından puanı yatan oldu mu?ayın 10 una kdr denmisti
    ama bana yatmamıs puan?
  • arkadaşlar bu firmaları boykot edin
  • acıyok kullanıcısına yanıt
    Hangi firmaları ve neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acıyok

arkadaşlar bu firmaları boykot edin

• Bu kampanya devam ediyor mu?
  • Kampanya devam mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

quote:

Orijinalden alıntı: acıyok

arkadaşlar bu firmaları boykot edin

çok ince espri tebrik ediyorum
  • arkadaşlar geçen sene 399 TL/12 turksat uzerınden ızlemıstım bu ay surem doluyordu aradılar 44 tlx12 spor ektra ve şampıyonlar paketı dedıler düşüneyım dedım ama ama ben hd ye geçmek ıstıyorum yalnız yüksek geliyor 69 TL ye çıkıyor neredeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 18 Temmuz 2013; 22:31:30 >
  • Hala Geçerli mi?
  • gokooo G kullanıcısına yanıt
    evet
  • Kampanya ya katilim nasil saglaniyor.Media markt ile birlestirilebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya iptali nasıl oluyor kredi kartına iade oluyormu?
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    Mediamarkt kampanyasını bilmiyorum. Ligtv kampanyasının devam ettiğini de adios formundan
    öğrendim.

http://forum.donanimhaber.com/m_43479733/mpage_657/tm.htm#79913901
  • digiturk müşteri hizmetlerinden eutelsat üzerinden kampanyaya dahil olabiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.