Şimdi Ara

Digiturk Yetişkin Paketini Kapattı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakında platformun adını da değiştirirlerse sakın şaşırmayın birgün faturanızı elinize aldığınızda al katar adını yada bein al katar adını okursanız hiç şaşırmayın derim benden söylemesi :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...dijitürk şebekesine yazıklar olsun derim...

de babam de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özledik sesini , neredesin sen .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: modern yaşam 2

Arab zihniyetinden ne beklenir ki zaten ? Peygamberimizin bizden değil dediği arablar bunlar olsa gerek.. İyiki iptal etmişim yoksa cihazı paramparça ederdim !

""peygamberimizin bile bizden degil dedigi araplar""

yani alemlere rahmet olarak gonderilen bi peygamberin bunu demesi mumkun mu ? mantikli mi? lutfen biraz arastiralim aklimizla hareket edelim.

o dediginiz araplari kucumsemek icin uydurulmus bi soz. ( araplari ustun olarak gorelim de demiyorum tabiki)

halbuki veda hutbesinde

quote:

Arabın arab olmayana arab olmayanında arab üzerine üstünlüğü olmadığı gibi kırmızı tenlinin siyah üzerine siyahında kırmızı tenli üzerinde bir üstünlüğü yoktur.Üstünlük ancak takvada, Allahtan korkmaktadır.
    deniliyor.

lutfen boyle karalamalara gelmeyelim.

saygi sevgiyle.. selamlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Deli_Yaban

quote:

Orijinalden alıntı: modern yaşam 2

Arab zihniyetinden ne beklenir ki zaten ? Peygamberimizin bizden değil dediği arablar bunlar olsa gerek.. İyiki iptal etmişim yoksa cihazı paramparça ederdim !

""peygamberimizin bile bizden degil dedigi araplar""

yani alemlere rahmet olarak gonderilen bi peygamberin bunu demesi mumkun mu ? mantikli mi? lutfen biraz arastiralim aklimizla hareket edelim.

o dediginiz araplari kucumsemek icin uydurulmus bi soz. ( araplari ustun olarak gorelim de demiyorum tabiki)

halbuki veda hutbesinde

quote:

Arabın arab olmayana arab olmayanında arab üzerine üstünlüğü olmadığı gibi kırmızı tenlinin siyah üzerine siyahında kırmızı tenli üzerinde bir üstünlüğü yoktur.Üstünlük ancak takvada, Allahtan korkmaktadır.
    deniliyor.

lutfen boyle karalamalara gelmeyelim.

saygi sevgiyle.. selamlar..

1.ncisi ben asla arabları küçümsemiyorum!

2.ncisi eğer gerçekten dindar bir insan olsaydınız, peygamberin hadisi şerifine yani o güzel sözlerine mümkün mü mantıklı mı diye yorum yapmazdınız.

Şimdi aşağıdaki kaynağını belirttiğim yazıyı iyice irdeleyerek okumanızı tavsiye ediyorum eğer anlamazsanız anlayana kadar tekrar tekrar okumanızı rica ediyorum.

"Ben arabım, fakat arab benden değildir." Hadisi şerifi sahihse açıklaması nasıldır?

Bu hadisi şerif sahihtir. Size bir ölçü verelim. Hakiki islam alimlerinin herhangi bir kitabında bir hadisi şerife rastlarsanız, (Acaba sahih midir, uydurma mıdır?) diye düşünmeniz doğru değildir. O zaman İslam alimlerine itimat kalmaz, din yıkıl­maya, yerini hurafeler almaya başlar. Dinimizi yıkmak isteyenler de bu usülü kullanıyorlar. İslam alimlerinin kitablarındaki hadisi şeriflere (Zayıftır, uydurmadır) diye saldırıyorlar. Bun­lara aldanmamak lazımdır.

Arab, lügatte güzel demektir. Fahri kainat "sallallahü aleyhi ve sellem" Efendimiz, arab idi, arab kavminden idi. Fakat yalnız arab kavmine değil, bütün alemlere peygamber olarak gönderildi. İslamiyyet, yalnız arablara mahsus değil, müslüman olan her kavmin dinidir.

Birçok hadisi şeriflerde (Şunları yapanlar, şu günahları işleyenler benden değildir) diye buyurulmuştur. Arab kavminden olduğu halde, müslüman olmayan kimse, (Ben arabım, peygamberdenim, onun ümmetindenim) diye bir iddiada bulunamaz. Aksine Türk, Arab, Fransız, Alman v.s. olup da müslümanlığı kabul eden herkes Resülullahın ümmetindendir.

Yani hadisi şerifin manası şöyle olmaktadır:

(Ey arablar, ben arabım, fakat sizler iman etmedikçe benden olamazsınız, fakat arab olmasa da iman eden her kavim, bendendir.)

Zaten, İslamiyette üstünlüğün ölçüsü, kavim, kabile veya makam, mevki değil, takvadır. Yani ilim ve ihlasla dine sarılmaktır. Herkes dine hizmeti nisbetinde üstünlük kazanır.

Yukarıdaki hadisi şerifin manası böyle olunca, hadisi şerifleri, yalnız hadis kitaplarından değil, hakiki islam alimlerinin kitaplarından izahları ile birlikte öğrenirsek, yanlış anla­maktan, sapıtmaktan kurtulmuş oluruz.

Kaynak: Bir Bilene Soralım, Cilt 3, İhlas Yayınları

düzeltme: uydurmadır aldatmadır kelimelerini değiştirip mümkün mü mantıklı mı olarak yeniden yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modern yaşam 2 -- 11 Şubat 2017; 16:28:31 >

• arkadaşlar...dijitürk üzerine telefon edip erotik paketini niçin kapattığını bayana sordum kadın aynen şöyle dedi;...katarlılar erotizime karşı oldukları için paketi kapatmışlar...
  • quote:

arkadaşlar...dijitürk üzerine telefon edip erotik paketini niçin kapattığını bayana sordum kadın aynen şöyle dedi;...katarlılar erotizime karşı oldukları için paketi kapatmışlar...

😂😂

• kartilkisi kullanıcısına yanıt
    7 uçak, iki limuzin,iki asansör,460 tonluk ekipman,20 cariyeyle gezerken,uçak'tan inerken altın kaplamalı merdivenden inerken,cami ziyareti ayağına altın kaplama tuvalet yaptırırken yapılan israf haram değil.3 tane erotik kanal haram öylemi.bu çöl farelerini Türkiye'nin başına kim musallat ettiyse Allaha havale ediyorum.

• quote:

arkadaşlar...dijitürk üzerine telefon edip erotik paketini niçin kapattığını bayana sordum kadın aynen şöyle dedi;...katarlılar erotizime karşı oldukları için paketi kapatmışlar...

Oooooo Hoş geldin Yiğidimm Özledik valla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hertürlü pislik araplardan cıkıyor bide gidip erotik kanallarınımı kapatmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Islander

Sen farkli segmentteki kanallari ideolojin yuzunden kapat, elindeki guzel jenerikli kanallari bein olacak diye çöpe cevir kusura bakmayin ama kablo tv'de ki viziion kanallarinin jenerikleri bile cok daha iyi. Benim gozumde bu platform cok kalitesizlesti.
    kesinlikle 2011 yılından beri üyeyim digitürk eskisi gibi heyecanla kullandığım bir platform değil. Kanal logoları bile dandik nerde o moviemax dizimax teknik servisler bile dandik satılınca daimi olan servis digitürk ten ayrıldı. Şuan 2 masa 1 sandalye olan servis hizmet veriyor. Kısaca paket isimleri bile vasat
  • teknoloji41 kullanıcısına yanıt
    Kanal logosumu izliyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Kanal logosumu izliyorsun ?
    Şuan öyle nedense kocaman harflerle yazılmış bein logosuna kayıyor gözüm

• teknoloji41 kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel logoları var keyfe göre logo yok abonelik iptal için

http://destek.digiturk.com.tr/soru/uyelik_islemleri/uyelik_islemleri/digiturk-uyeligi-nasil-iptal-edilir
  • Türkiye'de yer alan tüm platformlar erotik kanalları kaldırmış durumda yurtdışı platformlar hardcore yayın dahi yayınlarken soft erotizme izin veremiyorlar.

• quote:

Gayet güzel logoları var keyfe göre logo yok abonelik iptal için

http://destek.digiturk.com.tr/soru/uyelik_islemleri/uyelik_islemleri/digiturk-uyeligi-nasil-iptal-edilir
    İlginiz için teşekkürler sabah yüzyüze müşteri temsilcisi ile iptal edip ekipmanları teslim ettim. Zaten

• AMC kullanıcısına yanıt
    Logo ve jenerikler eskisiyle karşılaştırdığıda bein’inkiler digiturk’unkulerden çok daha amatör. Bunu tartışmaya bile gerek yok bence..

• The Islander kullanıcısına yanıt
    Kardes logoyu napalim allasen siz araba alinca direksiyondaki logoyumu takip ediyonuz

• quote:

Orijinalden alıntı: The Islander

Logo ve jenerikler eskisiyle karşılaştırdığıda bein’inkiler digiturk’unkulerden çok daha amatör. Bunu tartışmaya bile gerek yok bence..
    Benim anlatmak istediğimde buydu aylık 79,99 TL ödediğimde kendimi salak hissettirmeye başlatmıştı sadece kanal logoları değil birçok şeyde kalite düşüklüğü yapıldı. İlgilenen yok iptal ettim 4 kez arandım daha öğlen olmadan. Zamanında üyeyi memnun ediceksin Şuan ayda 1 TLye Tivibu Uydu Süper paket kullanıyorum. 15 TLyede Tivibu IPTV tivibusuz ev kalmasın kampanyası ile seç izle geri al izle vb özelliklere 15 TL ödüyorum 16 TLye çözdüm işi..
  • quote:

Kardes logoyu napalim allasen siz araba alinca direksiyondaki logoyumu takip ediyonuz
    Size göre önemsiz şeyler olabilir diğer üyeler dikkat ediyor. Platin paketler altında zamanında digitürkün sattığı paketler şuan vasat durumda Filmin yıldızı diye topladılar sana ayrı ayrı seçim yaptırmıyorlar örneğin önceden bir platin pakete geçtiğimizde avantaj paketini ücretsiz tanımlıyordu vb. Biz katarlıların kafasına göre iş yapmasına karşıyız üyeler neyden memnunsa onu yapacaksın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.