Şimdi Ara

Digiturk Yetişkin Paketini Kapattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 Şubat 2017 itibariyle "Sözleşmesi biten kanallar platformumuzdan ayrılmıştır" duyurusuyla yetişkin paketi tarih oldu.Katarlı beIN başında.
    Digiturk Yetişkin  Paketini Kapattı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tilki damlar birazdan.

• Sen farkli segmentteki kanallari ideolojin yuzunden kapat, elindeki guzel jenerikli kanallari bein olacak diye çöpe cevir kusura bakmayin ama kablo tv'de ki viziion kanallarinin jenerikleri bile cok daha iyi. Benim gozumde bu platform cok kalitesizlesti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Islander -- 9 Şubat 2017; 18:55:59 >
  • Bu kanallar tepki gösterilecek kadar önemli mi ? !!!

• Desene Pompa bitti Buraya kadarmış

• Arab zihniyetinden ne beklenir ki zaten ? Peygamberimizin bizden değil dediği arablar bunlar olsa gerek.. İyiki iptal etmişim yoksa cihazı paramparça ederdim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modern yaşam 2 -- 3 Şubat 2017; 20:20:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Islander

Sen farkli segmentteki kanallari ideolojim yuzunden kapat, elindeki guzel jenerikli kanallari bein olacak diye çöpe cevir kusura bakmayin ama kablo tv'de ki viziion kanallarinin jenerikleri bile cok daha iyi. Benim gozumde bu platform cok kalitesizlesti.

Ülkemizde kablo tv'ye yatırım yapılsaydı eğer, bugün millet merkezi sistem saçmalığıyla uğraşmak zorunda kalmayacaklardı. Bazı marjinaller bu çanaklar çok fazla görüntü kirliliği yaratıyor diye de şikayet etmek zorunda kalmazlardı. Ama teknolojinin t'sini anlamayan devlet büyüklerimiz uzaya (aslında atmosferin katmanlarından biri olan termosfer'e gönderiyorlar ya neyse o konulara girmeyim şimdi) gönderdikleri uydularla iftihar olmakla meşgul olduğundan kablo tv ve karasal yayıncılık ne yazık ki tarih olmanın eşiğine geldi.

Şimdi kablo tv'ye ve karasal yayıncılığına neden yatırım yapılmayıp geliştirilmediğini çok daha iyi anlıyorum yap - işlet - devret yani tamamen duygusal bir meseleymiş. Olan yine gariban insana oluyor. Ne kadar yazsam boş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "kartilkisi" uzmanı olarak konuya görüş yazmadığına göre sağlığından endişe ediyorum. İntihar etmiş olmasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

"kartilkisi" uzmanı olarak konuya görüş yazmadığına göre sağlığından endişe ediyorum. İntihar etmiş olmasın :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zucchero kullanıcısına yanıt
  • filbox açtı kanalı oraya bakın.
  • hocam neredesin seni bekliyoruz tepki koy diye

• quote:

"kartilkisi" uzmanı olarak konuya görüş yazmadığına göre sağlığından endişe ediyorum. İntihar etmiş olmasın :)

Uzun zamandır Kablo Tv bölümünde de yazmıyor.
    1.İntihar etmiş olabilir (Abazanlık canına tak dediğinden)
    2.Evlenmiş olabilir (Abazanlık canına tak dediğinden)
    3.İltica etmiş olabilir (Abazanlık canına tak dediğinden, başka ülkeler başka hatunlar)
    4.Aklıma bu kadar geldi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Savisvasa

quote:

Uzun zamandır Kablo Tv bölümünde de yazmıyor.
    1.İntihar etmiş olabilir (Abazanlık canına tak dediğinden)
    2.Evlenmiş olabilir (Abazanlık canına tak dediğinden)
    3.İltica etmiş olabilir (Abazanlık canına tak dediğinden, başka ülkeler başka hatunlar)
    4.Aklıma bu kadar geldi...

tüm olasılıklar mümkün

• o zamannnn herkes DSMARTAAAAAAA...
  • arkadaşlar...kartilkisi yeniden aranıza dönmüştür zira beni özlediğiniz için teşekkür ederim konuya gelelim dijitürke yazıklar olsun derim çünkü araplar erotizime karşı olduğu için paketi kapatmışlar fakat beni pek enterese etmez çünkü astra ve iptv üzerinden çeşitli erotik kanalları zaten izleyişe devam ederim...ülkemizde rütük lisanslı yayın yapan dijitürk,d-smart,tivibu,filbox,türkcellplus ve kablo tv dijital platformların içinden sadece şimdilik iki platform şifreli erotik paketi sürdürüyor...playboy ve blue hustler türkiye üzerine yayın yapışa veda etmiş...erotica,aftermidnight ve penthouse henüz yayına devam eder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...kartilkisi yeniden aranıza dönmüştür zira beni özlediğiniz için teşekkür ederim konuya gelelim dijitürke yazıklar olsun derim çünkü araplar erotizime karşı olduğu için paketi kapatmışlar fakat beni pek enterese etmez çünkü astra ve iptv üzerinden çeşitli erotik kanalları zaten izleyişe devam ederim...ülkemizde rütük lisanslı yayın yapan dijitürk,d-smart,tivibu,filbox,türkcellplus ve kablo tv dijital platformların içinden sadece şimdilik iki platform şifreli erotik paketi sürdürüyor...playboy ve blue hustler türkiye üzerine yayın yapışa veda etmiş...erotica,aftermidnight ve penthouse henüz yayına devam eder...

nerdesin hocam korktuk açıkçası. inan bir ara ben dedim acaba DT binasının önünde kendini yakma eylemi mi gerçekleştiriyor tepki vermek adına. tekrardan hoşgeldin

• quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...kartilkisi yeniden aranıza dönmüştür zira beni özlediğiniz için teşekkür ederim konuya gelelim dijitürke yazıklar olsun derim çünkü araplar erotizime karşı olduğu için paketi kapatmışlar fakat beni pek enterese etmez çünkü astra ve iptv üzerinden çeşitli erotik kanalları zaten izleyişe devam ederim...ülkemizde rütük lisanslı yayın yapan dijitürk,d-smart,tivibu,filbox,türkcellplus ve kablo tv dijital platformların içinden sadece şimdilik iki platform şifreli erotik paketi sürdürüyor...playboy ve blue hustler türkiye üzerine yayın yapışa veda etmiş...erotica,aftermidnight ve penthouse henüz yayına devam eder...

Ayrıca hocam 23.5e ve 31.5e uydularında hd ve 3d erotik kanallar var en son baktığımda server ile açılıyordu şimdi çanak başka yöne bakıyor bu uyduları izlemiyorum artık o yüzden hala açıkmı bilmiyorum saygılar ve sevgiler hocam :)

• kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Ateş, grip, boğaz ağrısı çok fena durumdayım ama şu halde bile beni tebessüm ettirdin hocam. Çok yaşa. Hoşgeldin.

• arkadaşlar...dijitürk şebekesine yazıklar olsun derim...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.