Şimdi Ara

Digiturk Yıllık Taraftar Paketi 488 Lira! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
998
Cevap
13
Favori
83.297
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu bein connect taraftar paketi alayım dedim ama smart tv özelliği seçeneği olan paketi yok arkadaşlar. normal süper lig paketi (tüm takımların maçlarının olduğu) seçtiğimde smart tv özelliğinide ekleyebiliyorum +10 liraya ama taraftar paketinde (sadece fenerin maçlarında) bu özelliği eklettirmiyor. Sadece web tablet telefon olarak alınabiliyor taraftar paketi. Çok saçma yapmışlar. Diğer maçları çok fazla izlemeye zaman bulamıyorum neden fazla ücret ödeyeyim. İnsanı zorla kaçak yayınlara itiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dj-pirdeniz

Ben şikayet kaydı oluşturarak 3 ay verilmesini istedim

Alıntıları Göster

Benim hediye paketleri tanımlanmayınca tekrar aradım. Bu konuyu tekrar gündeme getirdim. Ama net bir cevap alamadım. Eski üye olabilir veya kendisi satın almışda olabilir dediler ?Digiturk Yıllık Taraftar Paketi 488 Lira! ?

@H4RuNN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

pazarlama stratejisi hocam.

• Bayi bana eutelsat kurulumu yapamıyoruz dedi turksat sade faşan dedi birde kanal farkı yokmuş güya oylemi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Digitürk'ün kalesi Eutelsat'dır. Yayınlar daha kalitelidir. HD kanallar liste sıralamasında önde gelir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar n11 den 488 e bunu aldık diyelim evimize kaç günde kim gelip kurulum yapıcak beinsport digiturk aynı mı ve 1 yok boyunca tüm maçları sorunsuz tv ile izleyebilir miyiz

sadece 4 büyüklerin maçlarını mı izleyebiliyoruz yoksa tek takım seçtik gs diyelim onu mu izleyebiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperBlack -- 5 Ağustos 2021; 2:11:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gultekin05

Digitürk'ün kalesi Eutelsat'dır. Yayınlar daha kalitelidir. HD kanallar liste sıralamasında önde gelir.

Digiturk tamamen Türksat'a geçiyor, Eutelsat olmayacak artık.

• SuperBlack S kullanıcısına yanıt
    Hiç mi okumadın konuyu? Az okursan bütün sorularının cevabı konuda mevcut zaten. Hem de hepsi. Sayfalarca.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • whitelated kullanıcısına yanıt
    Türksat Uydusuna bu yılın sonunda geçiş olacak denildi ama altı doldurulmadı. Sadece Bi İddaa.
    Kanal listesi karşılaştırmasına buyur sen karar ver.

* Türksat
    www.lyngsat.com
    Digiturk on Türksat 3A/4A at 42.0°E - LyngSat
    https://www.lyngsat.com/packages/Digiturk-42E.html

* Eutelsat

www.lyngsat.com
    Digiturk on Eutelsat 7C at 7.0°E - LyngSat
    https://www.lyngsat.com/packages/Digiturk-7E.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: enTURK_Baho

2.takım seçerken yeni çıkan 3 takımdan birini seçmek zorunda mıyız yoksa herhangi bir Anadolu takımını seçebiliyor muyuz? Buna göre alacağım açıkçası :)

Aynen bunu rica minnet yaptirabilir miyiz acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşların almış olduğu 3 aylık paketi vermediler bana söyledim Çağrı merkezine 1 aylık spor yıldız dolu verdiler şansımı deneyeceğim. Sorunu 1 saatte çözdüler benim

• Arkadaşımın bir sorunu var yardımcı olursanız sevinirim.

Kendisinin bir digiturk üyeliği varmış ama iptal etmiş 1 hafta önce. Dün ise bu kampanyadan yararlanmış. Kurulumu da yapılmış dün. Bugün ise eski digiturk üyeliği iptalini sonuçlandırmak için aramışlar ve yeni üyelik için "3 Ay" geçmesi lazım demişler. Yoksa otomatik iptal olur demişler. Ama zaten kurulumu şuan yapılmış yani? Sonuç ne olur? Bu paketten arkadaşım nasıl yararlancak sonuçta kurulum yapılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 5 Ağustos 2021; 13:39:22 >
  • Benim sorunum şu: Geçen sene üyeliğimi iptal edip eşimin üzerine bir üyelik açtırdım. Şimdi onuda iptal ettirdik. Bu n11'den aliyim diyorum ama 2 hafta tatile gidiyoruz. Acaba alıp yazlığa kurdursam sonra kutuyu kendi evime götürüp kullansam bir sıkıntı olur mu ki sizce ? Yazlıktaki uydu sitenin uydusu ordan bir sorun çıkarırlar mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: buyuurr

Bugün kurulum yapıldı. 9506 yi kurdular. Taraftar paketi tanımlanmış. Ancak ben Altay'ın maçlarını izlemek için bağlatmıştım. Müşteri hizmetlerini arayıp Yükselen takım paketinden Altay'i ve Sporun yıldızı paketinin yüklenmesi için kayıt oluşturdum. Sms ile geri dönüş yapılacaktır dediler. Bekliyoruz bakalım.

Hocam ben de aynı şekilde sizin gibi sadece Altay'ın maçlarını izlemek için aldım ama zoraki 4 büyüklerden birini de seçtiriyorlar. Seçtik birini.

Altay'ın eklenmesi için müşteri hizmetlerini arayıp onların kendi sistemleri içinde kayıt oluşturmalarını sağlamak gerekiyor. Sporun yıldızını vermeyebilirler, normalde sporun yıldızı yok zaten paketin içinde. Bana vermeleri de tamamen şans sanırım yanlışlıkla verdiler. Altay'ın maçları dışında maç izlemem zaten pek umurumda da değil sporun yıldızı falan.

Bunun yanında sms ile değil de arayıp haber veriyorlar Altay eklendi diye.

• Maç izleyen mi var halen hiç bakmıyorum yıllardır kim ne yapmış ne etmiş. En son bakıyorum şu takım şampiyon olmuş. Aa öyle mi deyip geçiyorum. Zaman ve nakit kaybı.

• gs_tutkunu kullanıcısına yanıt

Nick entry uyumu :)

• koala3551 K kullanıcısına yanıt
    Nick çok eskiden kalma :) Yıllar geçti dolar euro aldı başını gitti. Araba fiyatları uçtu. Suriye ile afganlar ülkeye doldu. Saçlar beyazladı aktı, gözler miyop oldu. Bu kadar şey olmuşken bırakında nikim de etkisini yitirsin :)

• Az önce aldım. Aynı adreste eşimin adına üyelik var. Aynı adreste üyelik varsa kurulum olmaz dediler.

• samet.ozel kullanıcısına yanıt

Kurulum yaptırdınız mı acaba?Aynı durumdayım, kurulum yapamayız, dediler.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.