Şimdi Ara

Digiturk Yıllık Taraftar Paketi 488 Lira! (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
998
Cevap
13
Favori
83.297
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ota Benga

Digiturk tamamen Türksat'a geçiyor, Eutelsat olmayacak artık.

Alıntıları Göster

Eutelsat var olacak tamamen türksata geçme gibi bir durum yok

• Salı akşamı satın aldım. Dün müşteri hizmetleri aradı ve bugün gelip kurdular. Cihaz olarak hd9505 istedim onu taktılar. Kablosuz internet için de aparat taktılar. Şu ana kadar bir aksilik olmadı. Online işlemlere girip tanımlamalara daha bakmadım. Müşteri hizmetleri Beşiktaş adana Demirspor tanımlanacak demişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kendimize ait Turksata bakan bir antenimiz ve uydu alıcımız var.Şİmdi bu paketi alsam direk gelip bağlıyorlarmı turksattan gelen kabloya,yoksa lnb falan filan vb değişim yapıp öylemi bağlıyorlar.Turksat üzerinden izlemek istiyorum ben digiturku.

• akonay kullanıcısına yanıt

Direkt bağlarlar turksata hiç sıkıntı olmaz,ama 2 li lnb yoksa sadece 1 tane uydu alıcısı çalışır,ya da normalde diğer uydu seyredilir. maçtan maça digi kutusuna anteni bağlarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: serden

Direkt bağlarlar turksata hiç sıkıntı olmaz,ama 2 li lnb yoksa sadece 1 tane uydu alıcısı çalışır,ya da normalde diğer uydu seyredilir. maçtan maça digi kutusuna anteni bağlarsınız

2 tane uydu alıcısı çalıştırmak istemiyoruz zaten,direk digitürk kullanırız bundan sonra.Turksat üzerinden digitürk olunca ulusal kanallar falan olmuyormu yoksa ?

Yanlış anlamadıysam burdaki listeye göre ulusal kanallar yokmuş Turksat üzerinden olunca,yani ya çiftli lnb takılacak yada maçtan maça kutu değiştirilecek.

https://www.lyngsat.com/packages/Digiturk-42E.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akonay -- 5 Ağustos 2021; 15:50:51 >

• ulusal kanallar var

• Şimdi satın almak isteyenler için bu digitürkğn kendi sitesindeki 480₺ ile trenyoldaki 488₺ farkı var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Belki bahsedilmiştir ama konuyu henüz okumadım.

Aralık ayında yayın ihalesi yapılacağı söyleniyor ve bildiğim kadarıyla Digiturk 2021-22 sezonuna kadar yayın haklarına sahipti.

12 ay boyunca nasıl yayınlayacak (ihaleyi kaybederse)

• 2021-2022 sezonu dahil.Yani her halükarda bu sezonu komple yayınlayacaklar.Aralık ayındaki ihale 2022-2023 sezonundan itibaren başlayacak

• yunus626emre kullanıcısına yanıt

bu yıl lig bitene kadar digitürk te yayın hakları. ihale gelecek sezon yani 2022-2023 itibariyle geçerli olacak

• Anladım. Çok teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Müşteri hizmetleri aynı adrese üyelik veremiyoruz diyorlar, farklı bir adres vermeniz gerekiyor diyorlar.
    Başka yerin adresini verirsem oraya mi kurulum yapılacak yoksa yine oturduğum yerin adrese mi kurulum yapılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfsaneFocus -- 5 Ağustos 2021; 20:16:25 >
  • Benimde kurulum bugün yapıldı 9502 cihaz verdiler.

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aslında sana onu üç ay tanımladıkları için bilerek yemledim.:) Bende sadece stada gidemediğim Altay'ın maçlarını seyredeceğim aslında da öyle bir şey tanimlarlarsada istemem demem tabi.. Dün akşam kayıt açmıştım daha tanımlama olmamış. Az önce aradım yine müşteri hizmetlerini, ' Evet kaydınız açılmış, hedileriniz var. Muhakkak tanımlanacaktır' dediler. Umarım yarın tanımlarlar da psikolojik olarak rahatlarım.

• buyuurr B kullanıcısına yanıt

Tanımlama işini 15 dakikada yaptılar bana 3 ay hediyem olacaktı ama dedim tamam bakarız dediler ama yıldız dolu 1 ay eklemişler. Başka hediyemiz var mı bizim?

• ImKeynes kullanıcısına yanıt
    Süper Lig e yükselen üç takımdan istediğiniz birinin sezon sonuna kadar maçlarını izleyebilirsiniz. Müşteri hizmetlerine ' Yükselen takım paketi' hediyemi de tanimlatmak istiyorum derseniz kayıt oluştururlar.

• buyuurr B kullanıcısına yanıt

Onda sıkıntı yok ADS aldım 3 aylık sporun yıldızı istedim ben sporun yıldızı değil yıldız dolu veriyoruz biz demişti

• ImKeynes kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen bana da aynı paketi hediye edeceklerdir de, ben belki yerler mi diye ' Sporun yildizi ' hediyesi için kayıt oluşturdum. Tanimlandiktan sonra sonucu yazarım..

• quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

Müşteri hizmetleri aynı adrese üyelik veremiyoruz diyorlar, farklı bir adres vermeniz gerekiyor diyorlar.
    Başka yerin adresini verirsem oraya mi kurulum yapılacak yoksa yine oturduğum yerin adrese mi kurulum yapılacak.

Verdiğin adrese gelip kurulum yapılacak, sonra da kutuyu alıp evine getirebilirsin.

• bana 2 gün oldu halen tanımlamadılar yarına kadar beklerim olmazsa arıcam mh yi..

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.