Şimdi Ara

Digitürke yenilik geliyor ( Yeni paket sistemi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
6.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haziran ayında yenilikler yeni paket yapısı
    yetkili bayi servis haziran ayında 3 ila 4 pakaet olacağını ek paket ve hd bedelin olmayacağını sadece 4k için bedel olacağını söyledi

süper lig maçları haricinde diğer tüm lig ve spor karşılaşmaları tff 1. lig premir lig dahil ucuz paketlerde verceğeni özellikle giriş adı altında 24 tl lik paketin dolu

olacağını içinde tff 1lig premier lig olacağını söyledi dedim süper lig çok pahalı o konuda katarlılar pahalıya aldık uygun fiyata satamayız demiş

ksacası süper lig harici diğer paketlede indirme gidilecek en fazla 4 paket olucak

Alıntı .....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TFF 1.LİG MAÇLARIDA MI DİGİTÜRK TE OLACAK

BUNLAR GİRİŞ PAKETİN İÇİNDE Mİ OLACAK MIŞ
  • Alıntı yaptığınız arkadaşın tuhaf Türkçesinden anladığım, aşağıdaki linkteki gibi bir paket yapısını hayata geçirecekler.

http://bein.net/en/packages/

Tabi fiyatları farklı olacaktır. Burada, usd gördüğümüz rakamları birebir TL görsek ne güzel olurdu değil mi? :)

• 24 tl içinde tff 1.lig ve primier ligi olan ssport hayatta 24 tl vermez imkansız

süperlig 100 tl satar onun paralarını diğerlerinden çıkarır o zaman yaparsa bile
  • Gris paketi denen sacmaligi kaldirip belgesel paketini komple 20 tl aylik versin alirim belgesel hastaligim var maclar umrumda deil

• yetkili bayi servise sordum yok böyle bişey uydurma haber dedi bana aslı astrarı haberler bunlar dedi
  • Değişen birşey olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pek bir beklentim yok açıkçası ama paket sayısını düşürmeleri iyi bişey gerçekten çok var,birde fiyatları düzeltmeleri lazım
  • Paket sisteminden önce komple Turksata geçip, modüllü üyelik getirsin. Evde 2 tv var ikiside dahili uydulu. Bir daha da evime harici uydu alıcısı sokmam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ***
    Herkese Selamlar ,

Digiturk , Yeni sezonda CL ve AL , Tivibu'dan alt lisans olarak satın aldı . Yüksek ihtimal Tivibu'ya da SUper Lig'in alt lisansını vermiş olabilirler . Ziraat kupası kesinlikle alınmayacak . Pakerler arasında değişiklik yeni sezonla beraber belli olacak . NTVSpor'un adı Bein News olarak değişiktirebilir ve bu kanal da TFF 1.Lig macları , Euroelague Macları ve Super Lig macları bazıları (1 yada 2 adet) yayınlayacaklar . NTV'nin adı da Al Jazeera Turkiye olarak değişecek .

Şimdilik bu kadar .

ALINTI'dır-ALINTI'dır-ALINTI'dır.,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 28 Nisan 2017; 13:20:7 >
  • modül üyelik çıkarsınlar fiyatı farketmez..
  • Yapmayın etmeyin. Giriş + Süper Lig Full Paket + Spor Extra + Çocuk Paketi + Belgesel Paketi + Avantaj Paketi + HD bedeli :)

Bu kadar para ödeyeceğiz aylık, yaparlarsa, ayıp ederler. Saçmalık yapmazlar inşallah ve Digiturk paket içeriklerini değiştirme hakkını saklı tutar. öyle hazır olun paket değişiyor demez..!
  • Yok araplar pahalıya almışta mış miş geç bunlar dt sen oldum olası pahalı idin el değiştirdin yine aynısın hadi bizim ligi geçtim kabul diyelim ulen diğer paketlerin bile çok pahalı ki üstelik kanal sayın az görüntü kaliten iyi değil tb de lig yok ancak bir çok avrupa maçları var sinema kanalları belgesel kanalları vs vs adamlar 5tl den veriyorlar bu dt neyin kafasını yaşıyor 20 yıldır anlamıyorum... lig tv olmasın ellerin de bedava verilse alınmayacak bir platformdur kendileri her anlamda... lig tv izlemiyorsanız sakın bulaşmayın derim bir sürü çok daha iyi hemde uygun platformlar var.

Not: hem dt hem tb üyesiyim
  • arkadaşlar...dijitürk 2000 yılında kurulmuştur ve 17 yıllık platform tarihinde ilk kez araplar karşı olduğu için erotik paketini kapatmıştır yazıklar olsun derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...dijitürk 2000 yılında kurulmuştur ve 17 yıllık platform tarihinde ilk kez araplar karşı olduğu için erotik paketini kapatmıştır yazıklar olsun derim...

Bude bu kafa varya ulan ac .x hamster takil.neyin kafasi bu ..Yok erotik yokmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...dijitürk 2000 yılında kurulmuştur ve 17 yıllık platform tarihinde ilk kez araplar karşı olduğu için erotik paketini kapatmıştır yazıklar olsun derim...

Bude bu kafa varya ulan ac .x hamster takil.neyin kafasi bu ..Yok erotik yokmus.

Aynen ha sanki sadece Digiturk'te var erotik video.
  • Bu dünya'da royalistler olduğu sürece kendini "paraları" sayesinde bir şey zannedenler her zaman "paralarıyla" herşeyi yaparlar tıpkı bizim kıro ama zengin insancıklarımız gibi.. Amma velakin geberdiklerinde peygamberlerini dahi hatırlayamayacaklar çok yazık. Sevgili @kartilkisi üstadım kur evinin çatısına hotbird, astra 19 ve astra 23.5e uydularını al server destekli bir tane uydu alıcısı izle istediğini hotbird'de hustler, redlight, vivid vb.. Astra 19'da dorcel, playboy, bluehustler vb.. Astra 23.5'te de eroxx, penthouse, leo vb.. Birsürü erotik kanalı seç beğen izle ben öyle yapıyom çünkü napçam bizdeki tahrikçi platformları.. Ben bıraktım artık royalistlerle royalleri başbaşa ne yapıyorlarsa yapsınlar gari :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ***
    Herkese Selamlar ,

Digiturk , Yeni sezonda CL ve AL , Tivibu'dan alt lisans olarak satın aldı . Yüksek ihtimal Tivibu'ya da SUper Lig'in alt lisansını vermiş olabilirler . Ziraat kupası kesinlikle alınmayacak . Pakerler arasında değişiklik yeni sezonla beraber belli olacak . NTVSpor'un adı Bein News olarak değişiktirebilir ve bu kanal da TFF 1.Lig macları , Euroelague Macları ve Super Lig macları bazıları (1 yada 2 adet) yayınlayacaklar . NTV'nin adı da Al Jazeera Turkiye olarak değişecek .

Şimdilik bu kadar .

ALINTI'dır-ALINTI'dır-ALINTI'dır.,

NTV El Cezire mi oluyor şimdi?

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Ben pek ihtimal vermiyorum..NTV bence markalaştı ...Değişmez gibi..Tabii sonuçta para işte ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Ben pek ihtimal vermiyorum..NTV bence markalaştı ...Değişmez gibi..Tabii sonuçta para işte ..

Türkiye de ki tek kaliteli ve yerli haber kanalı NTV şuan. CNN Türk de zaten ABD Menşeili. Al Jazeera Türk olursa beni kaybeder doğrusu. Baksana adı bile emanet gibi..

Türkiye de haber kanalı desen vatandaş ilk NTV der o derece yani.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.