Eski model dolu paket mi yeni model boş paket mi
-
-
Bir Barney Stinson özlü sözü der ki: New is always better.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 yaşında bir araba bakıyorduk,dedem dedi ki milletin osuruğundan sararmış koltuklu araba mı alacaksın??
haklı gelmişti
-
Yeni model boş olan
-
Aynı kasa olsaydı dolu düşük model derdim ancak yeni model Clio makyajlı kasa olacak. O yüzden yeniyi seçerdim.
Daha yılı dolmadan araç değiştirenler oluyor o nedenle ne kadar yeni, o kadar iyi..
-
Arada 8-10 yıl olsa, bomboş pakette olsa yeni her zaman yenidir derdim ama 2 yıl için, 2 yıl yaşlı olsun ama dolu paket olsun derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 28 Nisan 2021; 12:39:12 > -
Yan hava yastığı gibi güvenlik donanımları aynı ise yeni, yenide bunlar kısıldı ise eski.
Makyajsız olsa ikisi de dolu derdim. Ama burada makyajlı boş diyorum.
-
dolu paket araba her zaman mutlu eder, boş paket araba bir süre sonra sıkar
full donanıma yakın bir punto evo'm vardı, panaromik cam tavan, perde hava yastıkları yoktu ama otomatik kararan dikiz aynası, hız sabitleyici, esp, çift bölgeli otomatik klima vs vardı, gayet mutlu ediyordu.
şimdi de focus II ghia paket var, onun da donanımları çok memnun ediyor. elektrikli koltuk yükseklik ayarı falan var.
-
Dolu arabayi kullanınca insan bosunun yuzune bakmıyor artik.. Bos trendline passat ile highline passar kullaninca anlamıştım.. Hatta comfort passar bindim 2 sene sonra highlinea gecince artık boş araba almam dedim.. Temiz full araba bakardım yerinde olsam..
2013 İcon vs joy 2016-2017 ise icon derim ben. Araçta herşey değişiyor. 2016-2017 en azından touch olursa yeni model tercih edilir.
2.cisi
-
quote:
Orijinalden alıntı: scherzz2013 İcon vs joy 2016-2017 ise icon derim ben. Araçta herşey değişiyor. 2016-2017 en azından touch olursa yeni model tercih edilir.
Hocam joy touch icon arasındaki belirgin farklar nedir pek bilgi bulamadım internette.
Benim tercihim maksimum 5 yaşında dolu araba olurdu.
Boş paket arabalar genelde teneke jantlı olduğu için ve hız sabitleyici,yokuş kalkış desteği vb. donanımlar bulunmadığı için hoşuma gitmiyor.
O donanimlar bos Clioda var.quote:
Orijinalden alıntı: sssemih24
Benim tercihim maksimum 5 yaşında dolu araba olurdu.
Boş paket arabalar genelde teneke jantlı olduğu için ve hız sabitleyici,yokuş kalkış desteği vb. donanımlar bulunmadığı için hoşuma gitmiyor.
Yeni yenidir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi ara ben de bakmıştım makyajlı clio 4 lere. Cok detaylı bilmiyoru, yanlış bilgi vermek istemem yine araştırın ama, hız sabitleyici yokuş kalkış ve diğer temel donanımlar hepsinde var. Joya ek touchta ekran var, güzel çelik jantı var. Bir kaç donanım daha var. İconda toucha ek olarak, dijital klima anahtarsız calıstırma, yağmur far sensörü, makyajlılarda led far vs var. Koltukları iconun daha farklı. Touch estetik açıdan joydan baya iyi. Detaylarını çok bilemiyorum, yanlış veya eksik hatırlıyor da olabilirim. Kimi touchlarda torpido soğutma, anahtarsız çalıştırma vs de vardı. Ben makyajlı touch bakmıştım, fiyatı iconlara göre baya uygundu. Başka araç nasip oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bir Barney Stinson özlü sözü der ki: New is always better.
|
10 yaşında bir araba bakıyorduk,dedem dedi ki milletin osuruğundan sararmış koltuklu araba mı alacaksın?? haklı gelmişti |
Benzer içerikler
- acea c2 nedir
- i20 1.4 crdi
- toyota yaris lastik basıncı
- hyundai tucson kavrama sorunu
- ankara en iyi fiat ustası
- peugeot 2008 allure 2024
- elektron araba
- citroen ami özellikleri
- mg hs phev fiyat
- bmw fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X