Şimdi Ara

DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
11
Favori
184.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alikevicius

Alırken bir alicengiz oyunu yapıp 800k kitlemesinler bize. Geçen sene süper paket almıştım, ondan 1200k lı teklif geldi ama süper ligi teklifi gelmemişti. Sıkıntı çıkmazsa alcam inşallah

Banada süper paket 1200 teklifi geldi ama yanlışlıkla silmişim.Bu süper paketin linkini paylaşabilirmisin.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskinkutlar

quote:

Orijinalden alıntı: Alikevicius

Alırken bir alicengiz oyunu yapıp 800k kitlemesinler bize. Geçen sene süper paket almıştım, ondan 1200k lı teklif geldi ama süper ligi teklifi gelmemişti. Sıkıntı çıkmazsa alcam inşallah

Banada süper paket 1200 teklifi geldi ama yanlışlıkla silmişim.Bu süper paketin linkini paylaşabilirmisin.s

Şimdi gördüm yukarıda paylaşılmış zaten.s
  • kardeşim çok sagol hem kendime hemde arkadaşıma aldık sagolsaın
  • volkantipi V kullanıcısına yanıt
    Evet aldığın anda başlar. Senin premium varsa belki üstüne eklenebilir. İstersen canlı destekten sorabilirsin.
  • Ah şu görüntülerde donmalar olmasa havada kapılırdı..
  • aman kaçırmayın haarika fırsat !!
  • http://forum.donanimhaber.com/m_93119368/f_//tm.htm#93119368 3. ortak arıyoruz. ilgilenenlere duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Kado

Ah şu görüntülerde donmalar olmasa havada kapılırdı..

Programını yükledipiniz zaman donma olmuyor ki? Geçen sene derbilerin ilk 5 dksında ki takılma haricinde sorun yaşamamıştım ben.
  • arkadaslar
    şimdi digiplay ile canlı destekten konusyorum
    kısacası 1200k 229 TL yok dediler bendehttp://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000079845/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-14-15-camp
    gönderdim şimdide alabilirsiniz ama ileride herhangi bir sıkıntıda muhatab biz değiiz diyor bende başka bir sitemi sırumlu tahsilatı başka bir firmamı mı yapıyor dedim yok öyle demedim ama bu link biz size göndermedik
  • bu link size biz gönremediğimiz için sorumluluk size aittir dedi bilginize konusmayı copy paste yapamadığım için buraya ekleyemedim
  • a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAZZXY -- 13 Haziran 2014; 15:12:22 >
  • e çok iyi abi
  • Ben aldım valla.
    1200 kdan seyrettim basket maçlarını tytde ettirdim.
    Artık gerisini digitürk düşünsün
  • Süresi varmı bu kampanyanın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum, eger yurtdisinda olan arkadaslar varsa yine ortak hareket edebiliriz.. tek yapmamiz gereken VPN denilen saglam bir firmadan uyelik almak ve 2 kisi veya 3 kisi olarak kullanmak.. Cok iyi bir firma var bildigim yillik 36 dolara VPN hizmeti veriyorlar, bu sadece digiturk play degil butun Turkiye tabanli uygulamalara sanki turkiyedeymis gibi ulasmamizi sagliyor(bankalar, tivibu vs)

Eger 229 liradan 2 kisi olarak alinirsa 115 tl kisi basi arti olarak da 18 dolar VPN ucreti ile cok ama cok uygun bir fiyata izlemis oluruz. Benim gibi yurtdisinda olan arkadaslar varsa benimle irtibata gecsin, 3 kisi de olabilir ama 2 kisi tercihimdir. Ben FB taraftariyim, BJK veya Trabzonsporlu bir forumdas olursa daha iyi olur.

Kampanya bitti gibi gozukuyor ama eminim yeniden ayni fiyattan veya benzer bir kampanya daha yapilacaktir cunku daha cok var

sevgiler

not: yurtdisi icin satilan digiturk play asiri pahali, o yuzden boyle bir fikir gelistirdim, daha once bir uyeligim vardi, ben yurt disindan ortagim ise turkiyeden izliyordu, VPN yi kendi basima almistim ve cok memnun kaldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 24 Haziran 2014; 1:03:46 >

• Ipvanish kullaniyorum vpn olarak eger bu firmadan bahsediyosan cok yavas.

Ayrica 2 kisi ayni anda digiturku seyredemiyo diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dortmund -- 24 Haziran 2014; 19:42:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar aynı şimdilik. Bakalım ne kadar sürecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanber -- 27 Haziran 2014; 12:26:27 >
  • Uygulama çok dandik iPad ve android versiyonlarını denedim primim üyelik ile. Uygulama zırt pırt çöküyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda Müşteri Hizmetlerine sordum. Paket Satışta Değilmiş. Alacak olanlar dikkat etsinler 800kbps lik pakete yönlendiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmitekibi

Şuanda Müşteri Hizmetlerine sordum. Paket Satışta Değilmiş. Alacak olanlar dikkat etsinler 800kbps lik pakete yönlendiriyor.

Yanlış yönlendirme yapmayın lütfen. Paketler şu anda aktif ve geçerlidir. Paketi kendiniz satın almadan gerçeği göremezsiniz. Cevapları müşteri hizmetlerinde, çağrı merkezinde aramayın lütfen. Onlarla iletişime geçmeniz sizin sadece kafanızı bulandırır, dahası ortalığı da bulandırır. Konuyu okuyan herkesten rica ediyorum artık çağrı merkezine bu konudan bahsetmeyin. Kimsenin yararına olmaz.
    Herkes için, bugün satın alınmış 1200k süper lig paketinden ekran görüntüsü paylaşıyorum. Paketi satın aldığınızda satın aldıklarım bölümünde aynen böyle yazar.(standart kalite, yüksek kalite diye yazmaz.) Diğer resimde olduğu gibi 1200k diye açıkça da yazar.
    Aldığınız paket neyse odur. Kesinlikle paketin kalitesi düşürülmez.
    800k yayında topu görürsünüz ama oyuncuları seçemezsiniz, forma numaralarını bile pilot kamera çekiminde kesinlikle ayırt edemezsiniz. 1200k yayın izlenmeye değer minimum kalitedir. 800k almak isteyen varsa da kendi kararıdır, saygı duyarız.
     DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ! DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanber -- 14 Temmuz 2014; 23:57:42 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.