Şimdi Ara

DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
11
Favori
184.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Umarım 6 ay sonunda premium üyeliğe devam etme zorunluluğunuz var diye diretmezler. Kafamı karıştıran tek şey bu oldu.

Sanal kart kullandım her ihtimale karşı.
  • Bugün 12.40da yaptim işlemi.provizyondan vaktim 12.40 ve 21.30 da 2 kez çekilmiş görünüyor.yarin atiycam mhyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetleri umarim sorun cikarmaz.

• Ben de aldım az önce. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler

Bu yıl ilk kez digiturkplay üzerinden izleyeceğim. 1200k gayet iyi gibi görünüyor. Umarım maçlarda sıkıntı çıkmaz.

Ayrıca linki tıklayınca taksit bilgisi görünmüyor ama kredi kartı bilgileri sayfasında 9 taksit seçeneği çıkıyor. Taksitli olması da ayrıca güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenShoot -- 17 Temmuz 2014; 23:22:00 >
  • şimdi konuştum.biz web için ücret alıyoruz.tablet hediye gibi bişeyler saçmaladı.müşteri hizmetleri çok kötü.acaba tabletten opera browserdan girdiğimde yurtdışı falan gibi bişeyler yazıyodu.otomatik yurtdışı için fiyat kredi kartından çekilmiş olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando_S

Ben de aldım şimdi... Teşekkürler.

Umarım 6 ay sonunda premium üyeliğe devam etme zorunluluğunuz var diye diretmezler. Kafamı karıştıran tek şey bu oldu.

Sanal kart kullandım her ihtimale karşı.

6 Ay sonunda ben istemiyorum dersen eğer kapatıyorlar daha önce kullandığım için oradan biliyorum.
  • tekrar arasım bi sıkıntı yok.sezonluk paket +6 aylık premium üyelik 229 tl.bi arkadaş 2-3 ay önce 239 tlye 4 ay premium hediye almış.söyleyince şaşırdı.

yazan arkadaşa çok teşekkürler.bunu nasıl farkettiğini de yazabilirmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: waterfall_man

şimdi konuştum.biz web için ücret alıyoruz.tablet hediye gibi bişeyler saçmaladı.müşteri hizmetleri çok kötü.acaba tabletten opera browserdan girdiğimde yurtdışı falan gibi bişeyler yazıyodu.otomatik yurtdışı için fiyat kredi kartından çekilmiş olabilirmi?

Üstad anlayamadım... Tüm DTPlay aboneliğini mi kapatıyorlar, yoksa premium üyeliği mi?

Premium üyeliğini değil mi?
  • Premium üyeliği.

• Ben Almanya'dan VPN Server vasitasiyla almak istiyorum. TC Kimlik Nr. verip, kendi Kredi Kartimdan ödersem bir sorun cikar mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Ben Almanya'dan VPN Server vasitasiyla almak istiyorum. TC Kimlik Nr. verip, kendi Kredi Kartimdan ödersem bir sorun cikar mi?

Cikar baskan hic bulasma su anda telden giriyorum benim.bildigim yurt disi satisi icin ayri bi sitesi var oradan alsana daha pahali geldigi icin bu yontemi deniyim diyorsan sakat ise benziyor bence satin almadan önce bi premium uyelik al test et baktin sorun yok satin al

• quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Ben Almanya'dan VPN Server vasitasiyla almak istiyorum. TC Kimlik Nr. verip, kendi Kredi Kartimdan ödersem bir sorun cikar mi?

Cikar baskan hic bulasma su anda telden giriyorum benim.bildigim yurt disi satisi icin ayri bi sitesi var oradan alsana daha pahali geldigi icin bu yontemi deniyim diyorsan sakat ise benziyor bence satin almadan önce bi premium uyelik al test et baktin sorun yok satin al

• aytac18100 A kullanıcısına yanıt
    Hangi yönden bir sorun cikar? Yani kredi Kartini kabul etmeme yönünden mi, yoksa baska yönden mi?

• Vpn den kaynakli olur

• Ben 439 TL'ye 1800'lük almak istiyorum. Premium 8 ay hediyeli. Ama ancak 2-3 hafta icinde alabilirim. Sizce fiyat cikabilir mi? Yoksa aksine ucuzlayabilir mi?

• ne kadar da rahat soyluyorsunuz yurt disindakini alsana diye.. aradaki ucuk fiyat farkini siz mi karsilayacaksiniz? ben gecen sene VPN ve yurtici digiturk play ile cok rahat ve sikintisiz bir sekilde izledim, tecrube etmesem zaten tekrar ayni seyi denemem.. ayrica VPN sadece digiturk play icin degil bircok site icin cok faydali bir uygulama.. mesela tivibu ve bazi bankalar icin. hatta bazen youtube de videolara ulasamiyorum kisitli yurt disina diyor..
  • arkadaslar yeniden yaziyorum

==================================

Arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum, eger yurtdisinda olan arkadaslar varsa yine ortak hareket edebiliriz.. tek yapmamiz gereken VPN denilen saglam bir firmadan uyelik almak ve 2 kisi veya 3 kisi olarak kullanmak.. Cok iyi bir firma var bildigim yillik 36 dolara VPN hizmeti veriyorlar, bu sadece digiturk play degil butun Turkiye tabanli uygulamalara sanki turkiyedeymis gibi ulasmamizi sagliyor(bankalar, tivibu vs)

Eger 229 liradan(1200 K paketi, suanki basliktaki paket) 2 kisi olarak alinirsa 115 tl kisi basi arti olarak da 18 dolar VPN ucreti ile cok ama cok uygun bir fiyata izlemis oluruz. Benim gibi yurtdisinda olan arkadaslar varsa benimle irtibata gecsin, 3 kisi de olabilir ama 2 kisi tercihimdir. Ben FB taraftariyim, BJK veya Trabzonsporlu bir forumdas olursa daha iyi olur.

sevgiler

not: yurtdisi icin satilan digiturk play asiri pahali(2-3 kat daha pahali), o yuzden boyle bir fikir gelistirdim, daha once bir uyeligim vardi, ben yurt disindan ortagim ise turkiyeden izliyordu, VPN yi kendi basima almistim ve cok memnun kaldim. Ayni anda iki kisi elbette ayni maci izleyemez dogal olarak ancak en azindan kendi tuttugu maci sorunsuz bir sekilde izleyebilir

• Kaampanya bilgisini paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim, dün bende bu paketten satın aldım. Sitesindeki mevcut kampanyadan daha hesaplı ve yayın kalitesi 1200 kbps.
  • Arkadaşlar 3 ortak bulamazmıyız kişi başı 80 liraya gelir cillop gibi 1200k izleriz
    Galatasaraylıyım
    Fenerli ve Beşiktaşlı arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SirJustice

Arkadaşlar 3 ortak bulamazmıyız kişi başı 80 liraya gelir cillop gibi 1200k izleriz
    Galatasaraylıyım
    Fenerli ve Beşiktaşlı arıyorum

Ben ortak olabilirim Fb için ama sonra patlamasın.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.