Şimdi Ara

DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
11
Favori
184.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TV nin web tarayıcısındanhttp://www.digiturkplay.com.tr/testyayini/ yadahttp://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000086264/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Taraftar-Paketleri-2014--2015 buraya gir ve dene bakalım izleyebiliyormusun?

Ayrıca Digiplay uygulaması var ama bildiğim kadarıyla maç izleme için kullanıcı girişi vs bölümü yok.

Ayrıca teşekkürler @rtsbora

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 31 Ağustos 2014; 4:02:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: donanber

quote:

Orijinalden alıntı: Digital Platform

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.
    1 hafta önce Premium Paket almıştım, başka paket varsa olmuyor yazıyor ilk sayfada. Bu durumda ben yararlanamaz mıyım acaba? Yani iptal işlemi gerekiyor mu?

Teşekkürler

Öncelikle premium üyelik aylık ödemelidir. Konudaki ilk mesajı dikkatli incelerseniz aylık ödemeli üyeliklerle sezonluk paketlerin bağımsız oluduğundan bahsedildiğini görecekseniz. Başka paket varsa olmuyor diye bir beyan yok. Süper lig sezonluk paket veya süper paketin standart/yüksek kalitede versiyonlarından herhangi birini satın almamış olmak gerektiği belirtiliyor. Premium üyelik sezonluk değil, aylıktır ve bu yüzden sezonluk paketlerin satın alımını etkilemez. İptal etmeden sezonluk paket satın alabilirsiniz. Lütfen ilk mesajı tekrar okuyun.

Tekrar teşekkür ederim.
    İyi günler.

• Ben lg tv mden denedim sayfaya girilebiliyor fakat kanallar izlenemiyordu. Yolunu bilen biri paylaşırsa güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dün lg tv web tarayıcısından 1200k yayını sorunsuz izledim.. Hatta Leptoptan açıp tv ye bağladım ve 2si arasında ciddi görüntü farkı var tv browserindeki görüntü cam gibi inanmayanlar 2 görüntüyü karşılaştırıp deneyebilirler tv modelim lg la660s (web browserde infinite hd yuklemesi gelirse hayır teşekkürler tuşuna basacaksınız sonra yayın açılır tam ekran yapınca sol tarafta beyaz bir şerit ekranın yüzde 20sini kaplayabilir bununla karşılaşırsanızda tv tarayıcısının yanında büyütec işareti var ordan ekran boyutunu %100/120 yaparsanız beyaz şerit de kaybolur ve tam ekran net bir şekilde izleyebilirsiniz)

Mevcut 1200k 279tl kampanyasına gelince evet satın al butonu hala aktif fakat yine dün müşteri hizmetlerine bu konudan bahsettim satın alsanız bile en fazla 800k görürsünüz dedi bu yüzden almadan önce iyice düşünün derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalgiran

Ben dün lg tv web tarayıcısından 1200k yayını sorunsuz izledim.. Hatta Leptoptan açıp tv ye bağladım ve 2si arasında ciddi görüntü farkı var tv browserindeki görüntü cam gibi inanmayanlar 2 görüntüyü karşılaştırıp deneyebilirler tv modelim lg la660s (web browserde infinite hd yuklemesi gelirse hayır teşekkürler tuşuna basacaksınız sonra yayın açılır tam ekran yapınca sol tarafta beyaz bir şerit ekranın yüzde 20sini kaplayabilir bununla karşılaşırsanızda tv tarayıcısının yanında büyütec işareti var ordan ekran boyutunu %100/120 yaparsanız beyaz şerit de kaybolur ve tam ekran net bir şekilde izleyebilirsiniz)

Mevcut 1200k 279tl kampanyasına gelince evet satın al butonu hala aktif fakat yine dün müşteri hizmetlerine bu konudan bahsettim satın alsanız bile en fazla 800k görürsünüz dedi bu yüzden almadan önce iyice düşünün derim..

Bendede şöyle bir durum keşfettim , benim monitör 27" oldugundan baya buyuk hdmi girişi de var pc deki 1200 lük yayina baktim sonrada tabletten hd yayin actim tabletteki yayını monitör e bagladim ve sonuc super :)

• Merhaba
    1200 K sezonluk üyeliğin yanında Premium üyeliğim var
    BJK ve TS li ortak arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalgiran

Ben dün lg tv web tarayıcısından 1200k yayını sorunsuz izledim.. Hatta Leptoptan açıp tv ye bağladım ve 2si arasında ciddi görüntü farkı var tv browserindeki görüntü cam gibi inanmayanlar 2 görüntüyü karşılaştırıp deneyebilirler tv modelim lg la660s (web browserde infinite hd yuklemesi gelirse hayır teşekkürler tuşuna basacaksınız sonra yayın açılır tam ekran yapınca sol tarafta beyaz bir şerit ekranın yüzde 20sini kaplayabilir bununla karşılaşırsanızda tv tarayıcısının yanında büyütec işareti var ordan ekran boyutunu %100/120 yaparsanız beyaz şerit de kaybolur ve tam ekran net bir şekilde izleyebilirsiniz)

Daha dün aldım 1200 k izleyebiliyorum sıkıntı yok.

2011 Model LG LW5500 tvmde izleyemiyorum.

Lakin LA serilerinde izlenebilir.

• Merhaba aşağıdaki linkten süper paketi aldım, satın aldıklarıma bakınca sadece lig maçları ve yabancı takımlar gözüküyor, yükselt seçeneğinde sinema 5tl var, sinema paketi aktif edilmesi gerekiyor mu?

http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000083029/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Paket-14-15-camp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference -- 31 Ağustos 2014; 18:51:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yine mi sorunlu ya?
  • Bu ne ya berbat goruntu. Donup kaliyo. Sivas maci cok iiydi. Fener macinda patladi.

• goruntu su an camur gibi. 2 sene once ayni sebepten dolayi bir daha yenilememistim. sizlere inandim ama gene ayni. 20 mb 1200k camur gibi. alacaklar dikkatli olun.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/209997/66bfb16a-1f48-405b-84e9-f90b2c94d6d3.png
     DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kernell -- 31 Ağustos 2014; 21:20:38 >

• Bunlar maç başladıktan sonra birşey devreye sokuyor. Bir süre bu yayını bozuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkantipi

Bunlar maç başladıktan sonra birşey devreye sokuyor. Bir süre bu yayını bozuyor.

cleanfeed denilen bir uygulama, konuyu acan arkadasin bu konuda birkac tane aciklamasi var
  • kernell kullanıcısına yanıt
    3 yıldır webden izliyordum bu yıl kutu aldım. Dün web paketini alsam arada kullanırmıyım diyordum ki üstte arkadaşın biri resim eklemiş anılarım canlandı almaktan vazgeçtim. Maalesef netten izlerken sahadaki oyuncunun kim olduğunu bilmek için müneccim falan olmak lazım görüntü o kadar kötü. Üstüne biraz daha para ekleyip kutu alın en azından pırıl pırıl bir görüntüyle maç izlemiş olursunuz arkadaşlar.
  • Telefondan bakıyorum şuan. Üstteki görüntü bana çamur gibi gelmedi. Bu yayınlardan orijinal HD zaten beklemiyorum. Ama çok kötü de denemez "bence"

• Şu maç başlarken olan takilma insani herşeyden sogutuyor. Tam maça konsantre olmusum, mac başlıyor takilmalar da basliyor. 5 dk duzelsin diye bekliyoruz. Hala geliştiremediler kendilerini. O kadar da para aliyorlar yazik yani. Bana gore D-Smart Blu çok daha iyi yayin yapiyor.

• banzar B kullanıcısına yanıt
    Genis bir ekrandan bakman lazim, goruntu harbiden cok kotu,camurlasma oluyor cok sık, derbi maclarindaki yogunlugu dusunemiyorum bile...

• quote:

Orijinalden alıntı: kernell

goruntu su an camur gibi. 2 sene once ayni sebepten dolayi bir daha yenilememistim. sizlere inandim ama gene ayni. 20 mb 1200k camur gibi. alacaklar dikkatli olun.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/209997/66bfb16a-1f48-405b-84e9-f90b2c94d6d3.png
     DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ!

Görüntü bendede bu şekildeydi acaba bunlar 1200k görünümlü 800k mı sattılar bize ?

• Yayın açıldığında alttan 1200'e tıklıyor musunuz? Çünkü bende ilk açıldığında kalitesiz oluyor kendim 1200'e tıkladığımda düzeliyor.

Ayrıca bir sorum olacak.
    "Seç-İzle" kısmından spor'a tıklayarak bu seneki maçların full halini izleyebiliyorum şuan. Bu hep aktif olacak mı, yoksa 1200lük paketin yanındaki 6 aylık hediye paketin bir özelliği mi?
  • İlk defa satın alayım mı diye düşünüp forumda biraz gezineyim bilgi toplayayım dedim ama gördüm ki pek memnun olan yok.

Hele bazı arkadaşlar yayından önce gol haberi geliyor dedi ya başlamadan soğudum.

Yine en iyisi başka türlü izlemek. Bu izleme sistemi çok iç açıcı değil!
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.