Şimdi Ara

DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
11
Favori
184.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakkimi helal etmiyorum.parayi almaya gelice saniyede aliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem16 -- 30 Ağustos 2014; 21:13:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her sene aynı senaryo allah binlerce kez belasını versin bunların haram zıkkım olsun aldıkları para!
  • bende sadece bende sıkıntı var sanmıştım genel bir sıkıntı varmış
  • Hah site bende açıldı sonunda.

DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 30 Ağustos 2014; 19:20:54 >
  • Acildi ama solediklerimin arkasindayim simdi yalandan film hediye ederler kendilerini affettirmek icin

• yayın bende de geldi
  • cem16 kullanıcısına yanıt
    yaptıkları rezillikten başka birşey değil 15 dakikasını kaçırdık maçın bunun telafisi yok dediğiniz gibi
  • arkadaşlar mevcut paketleri alamıyorum son aşamada sorun var telefon numaraları olan yerde ünlem işaretleri çıkıpduru çözümü nedir ?
  • Geçen sene bu paketi aldığımız zaman 1200 kalitede 229 liraya alıp izleyebiliyorduk.Şimdi standart paket ve yüksek kalite paketi çıkarmışlar.Standartta 800 ile kötü bir görüntüde izleyebiliyoruz.1200 de izlemek için 350 lira para kakalıyorlar.Yanlız konuyu açan arkadaş 229 tl ye 1200 de izlenebildiği linkini vermiş acaba bu hala aktifmi?Çünkü site anasayfasında paketler kısmında bu paket görünmüyor.bu 229 tl lik paketi aldığımızda 1200 le izleyebilecekmiyiz lig maçlarını?BU link http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000079845/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-14-15-camp yani süper ligle beraber +preimum 6 ay oluyormuş bunda neler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 30 Ağustos 2014; 20:55:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Z3A

Geçen sene bu paketi aldığımız zaman 1200 kalitede 229 liraya alıp izleyebiliyorduk.Şimdi standart paket ve yüksek kalite paketi çıkarmışlar.Standartta 800 ile kötü bir görüntüde izleyebiliyoruz.1200 de izlemek için 350 lira para kakalıyorlar.Yanlız konuyu açan arkadaş 229 tl ye 1200 de izlenebildiği linkini vermiş acaba bu hala aktifmi?Çünkü site anasayfasında paketler kısmında bu paket görünmüyor.bu 229 tl lik paketi aldığımızda 1200 le izleyebilecekmiyiz lig maçlarını?BU link http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000079845/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-14-15-camp yani süper ligle beraber +preimum 6 ay oluyormuş bunda neler var

SATIN AL butonu çıkıyorsa, ki bende çıkıyor, hala aktiftir. Ana sayfadaki paketler arasında olmaması normaldir. Aslında eski üyelere özel bir teklifmiş. Ben daha önceden sezonluk paket almamıştım. Bu linkten paketi aldım ve şu an seyrediyorum. Müşteri hizmetleriyle de chat ekranından doğrulattım. Sorun yok.

Pakette tüm Süper Lig maçlarının 1200k yayıını ve 6 aylık premium üyelik hediyesi var. Premium paket içeriği:

-Premiere League
    -Rusya Futbol Ligi
    -Brezilya Ligi
    -Beko Basketbol Ligi
    -THY Euroleague maçları mevcut.

6 ay sonra hesabınızdan aylık 8 TL daha çekilmeye başlanacak. İstemezseniz Premium üyeliği kapatma şansınız da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 30 Ağustos 2014; 21:05:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

quote:

Orijinalden alıntı: Z3A

Geçen sene bu paketi aldığımız zaman 1200 kalitede 229 liraya alıp izleyebiliyorduk.Şimdi standart paket ve yüksek kalite paketi çıkarmışlar.Standartta 800 ile kötü bir görüntüde izleyebiliyoruz.1200 de izlemek için 350 lira para kakalıyorlar.Yanlız konuyu açan arkadaş 229 tl ye 1200 de izlenebildiği linkini vermiş acaba bu hala aktifmi?Çünkü site anasayfasında paketler kısmında bu paket görünmüyor.bu 229 tl lik paketi aldığımızda 1200 le izleyebilecekmiyiz lig maçlarını?BU link http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000079845/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-14-15-camp yani süper ligle beraber +preimum 6 ay oluyormuş bunda neler var

SATIN AL butonu çıkıyorsa, ki bende çıkıyor, hala aktiftir. Ana sayfadaki paketler arasında olmaması normaldir. Aslında eski üyelere özel bir teklifmiş. Ben daha önceden sezonluk paket almamıştım. Bu linkten paketi aldım ve şu an seyrediyorum. Müşteri hizmetleriyle de chat ekranından doğrulattım. Sorun yok.

Pakette tüm Süper Lig maçlarının 1200k yayıını ve 6 aylık premium üyelik hediyesi var. Premium paket içeriği:

-Premiere League
    -Rusya Futbol Ligi
    -Brezilya Ligi
    -Beko Basketbol Ligi
    -THY Euroleague maçları mevcut.

6 ay sonra hesabınızdan aylık 8 TL daha çekilmeye başlanacak. İstemezseniz Premium üyeliği kapatma şansınız da var.

Adamlar müşterileri nasıl sömüreyim derdinde.Hakkaten bunun hesabını nasıl verecekler bilmiyorum.Saçma sapan çıarktır 1800 kalite diye 1200 den tek bir farkı yok.120 TL yi millete kitlerler ve ayrıca şu 229 tl lik paketide anasayfaya koymazlar ahh ahh.Allah soracak bunlara

• quote:

Orijinalden alıntı: tümer11

silverlight programın kaldır daha sonra seç izleden herhangi bir içeriğe gir silverlight yüklemesini yap

sorun ortadan kalkacaktır

Yine olmadı hocam, ne yapsam acaba:(
  • fenerliyizbizler F kullanıcısına yanıt
    silverlight programından kaynaklanan bir durum sildikten sonra kalıntı falan kalmasın cclaner tarzı bir pro kullan tekrar yükle farklı tarayıcılarda dene olması lazım
  • Arkadas Android uygulamasi hala calismiyor. Kisa sürede düzelecek dediler degisen birsey yok

•  DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ!

i3 3 gbram 1gb ekran kartlı pc var. 2011 ocakta almıştım.

Bu paketi alsam donmadan takılmadan 1200k ile izleyebilir miyim? Birde geçen seneden üye olmadan 1200 k izlememizi sağlayan ve konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum. @donanber

Geçen sene legal olmayı denedim ve pek memnun olmadım. Donuyordu.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 30 Ağustos 2014; 22:04:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ham13

ben de aldim simdi 1200 kbps'den ..hayirlisi artik..eskisehir macini note2 'de izliyorum..daha mac baslamadi..renkler cok guzel ama ufaktan karlanmalar oluyor..donmasin da artik idare edecegiz..ama bu digiturk'e ne diyim ben..madem 1200 luk paketi veriyorsu nbu paraya..1800 luk paketi de 300 tl filan yap alsin herkes..gecen sene gicik olmustum almadim..bu sene bu paket cikmasaydi yine almazdim..

Şimdi Bjk macını izliyorum, görüntü düne göre daha iyi gibi.

Dediğiniz gibi karlanma ya da karıncalanma var biraz 1200k görüntüde

Bir de arkadaşlar su ayrıntıyı kaçırmayın, Digitürk 1200k görüntü garanti etmiyor, en fazla 1200k kadar görüntü alabilirsiniz mac diyor. Bunun anlamı görüntü 1000k da olabilir,1100k da, 1200k da,800k da demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ!

i3 3 gbram 1gb ekran kartlı pc var. 2011 ocakta almıştım.

Bu paketi alsam donmadan takılmadan 1200k ile izleyebilir miyim? Birde geçen seneden üye olmadan 1200 k izlememizi sağlayan ve konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum. @donanber

Geçen sene legal olmayı denedim ve pek memnun olmadım. Donuyordu.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

1200k yayında indirme hızı 200-350 kbps arası değişiyor. Benim şu an hızım 3 mb'e düşmüş durumda ve 1200k yayını takılmadan izleyebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 30 Ağustos 2014; 22:58:14 >

• donanber D kullanıcısına yanıt
    kafalarda hiç bir soru işareti bırakmayan açıklamalar için teşekkürler.
  • bu kadar yazı olur mu ah kardeşim parmaklarına yazık
  • Hocam çok sağolun pazartesiye 1200kbps lik paketten alacağım fakat lg smart tvden izlemek mümkün mü? Web tarayıcıdan açıp izlemeyi planlıyorum. İnternetten araştırdım birisi engelli demiş birisi izleniyor demiş kullanan birisi varsa beni aydınlatırsa çok mutlu olurum.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.