Şimdi Ara

DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
11
Favori
184.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Octoshape p2p sistemiyle calisiyor. Anlayacaginiz her kullaniciya her ülkeden/sehirden bir kac kisi baglaniyor...
  • Galatasaraylı ortak isteyen varsa pm...
  • Bugün konunun başındaki 229 tl'ilk paketten aldım. Ancak seçeneklerde 800 k ve 400 k korunuyor superlig maçlarında. Paketim 1200 k değil midir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

Bugün konunun başındaki 229 tl'ilk paketten aldım. Ancak seçeneklerde 800 k ve 400 k korunuyor superlig maçlarında. Paketim 1200 k değil midir.

Müşteri hizmetlerini uyandıran arkadaşlar sayesinde 800k almışsın, geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 13 Eylül 2014; 23:02:08 >
  • Galatasaraylıyım ortak arayan varsa pm.Farklı takımı tutan arkadaşlar pm atarsa ortak yeni yayında alabiliriz.
  • merhaba ben fenerbahceliyim. Ortak yayin ariyorum. Ödemeyi Paypal ile yapabilirim. Isteye fiyati göndersin.
  • Galatasaraylıyım hd 1800k ya ortak olabilecek bir arkadaş aranıyor.Eğer düşünen varsa satın alacağım.
  • ozan_k kullanıcısına yanıt
    Ben de bugün aldım, 16:40 civarında. 1200 izliyorum. Siz kaçta aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanbayram

quote:

Orijinalden alıntı: inanbayram

HD yayin secenegi aktif. Android 4.2 ile alakasi olabilirmi?
    TV'de ekran ayarinda ne yaparsam yapayim düzelmiyor. Sonucda Android Ana ekran'da hersey güzel ama sadece Digiplay yayini izlerken bu sekilde

DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ! DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ!

Ya arkadaslar bu soruna cözüm yokmu? Varmi bilgisi olan?

Çözüm olurmu bilmiyorum...Benim 4.4.2 de böyle...

Setting den display e gir ve sonra display position a bas...Orada bir sayı yazar...Büyük ihtimal 95 falandır...100 e çıkar...

• Digitürk play i tvde seyretmenin en ucuz yolu nedir?

LG smart tvm var ama flash player güncelliği yetmiyor. Digiturk play uygulaması var ama kullanıcı girişi bölümü ve maç izleme bölümü yok. Mkvod ile olur mu bilemedim? Android stick alacağıma tablet almak yada anroid uydu cihazı almak daha mantıklı geliyor.

Sizin önerileriniz neler? (Hdmi ile bilgisayarı bağla dışında )
  • Gecen seneye gore görüntü kalitesi baya düştü gibi geliyor bana. Sizce nasil arkadaşlar? (1200k)

• komurkentli K kullanıcısına yanıt
    Orada hediye edilen premium paket sadece tablet ve telefonda. O yüzden.

Aynen hocam kalite dipte. Geçen sene daha iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamihlapinatapai -- 14 Eylül 2014; 0:45:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alikevicius

Gecen seneye gore görüntü kalitesi baya düştü gibi geliyor bana. Sizce nasil arkadaşlar? (1200k)

Malesef kalite düşük..
  • garcy kullanıcısına yanıt
    O sekilde yapdim fakat simdi ana ekran görüntüye uymuyor. Sorun Uygulamadami yoksa kullandigim Android sürümde mi anlamis degilim :(
  • Arkadaşlar ekran görüntüsünü dlna ile tv ye aktaracak bir program var mı? Amacım maçı pc den açıp tv den izlemek
    Not: pc masaüstü ve mesafesi fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: rizzetince

Merhaba, Beşiktaşlıyım, Digiturk Play 1200 kbps yayınım için ortak arıyorum.

Beşiktaş harici tüm takımlar için ortak alabilirim.

Şifre ortak kullanılır, her üye sadece kendi maçını izler.
    Derbi maçlarda ev sahibi izler.
    Ücret 80 TL. düşünüyorum.

GS ve FB olmak üzere iki ortak aldım. Başka ortak alamayacağız maalesef.
    Mesaj atan herkese teşekkürler.
  • selamlar herkese. süper paket satıyorum.

digitürk play'i sezon başında almıştım. ancak taşındığım evde digitürk var diye kullanmayacağım. satıyorum.

1800 k, tüm ligler dahil, 8 ay sinema üyeliği de bedava. 479 lira olan bu üyeliği 400 liraya satıyorum. Anlaşıp 3 büyükleri ayrı almak isteyen varsa öyle de yapabiliriz.

0505 701 89 33 - hüseyin
  • allah allah çok enteresan. ben de dün almıştım. sizden yaklaşık 1-2 saat önce. müşteri hizmetlerine sordum. klasik sistemde sorun var şuan yardımcı olamıyoruz diyorlar. ben yeni hesap açıp almıştım. sizde de öyle mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: geng

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

Bugün konunun başındaki 229 tl'ilk paketten aldım. Ancak seçeneklerde 800 k ve 400 k korunuyor superlig maçlarında. Paketim 1200 k değil midir.

Müşteri hizmetlerini uyandıran arkadaşlar sayesinde 800k almışsın, geçmiş olsun.

hadi ya ciddi misiniz. sağolsun ozaman arkadaşlar. ben de boş durmam o vakit. alemin enayisi ben miyim.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.