Şimdi Ara

DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
11
Favori
184.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen seneye göre körüntü kötü.(1200k )
  • 1800k için Fenerbahçe maçlarına ortak olmak istiyorum. Pm lütfen

Edit: SIRLI ile ortak olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exca -- 18 Eylül 2014; 8:50:33 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bugun sabah 1200 luk turkcell super lig paketini hemde 6ay premium hediye 229 tl ye aldim. dun gece forumda gezerken rastladim. allah razi olsun linki paylasanlardan. az oncede denedim 1200 kblik aciliyor. yalniz lg 42 la660 la webbrowserdan acayim dedim infinite octoshape hd yi acamadi bende infiniti yazisi cikinca hayir dedim. goruntu gayet guzel. alacak arkadaslara duyurulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozan_k kullanıcısına yanıt
    Benim play hesabım uzun süredir vardı, ancak yeni hesap açıp kampanyadan yararlanan arkadaşlar da vardı. Bugün de bir bakın kalite aynıysa şikayetinizi dile getirin.
  • Galatasaraylıyım. Tüm maçlar için ortak arayan varsa pm

• bi tane bile ortak bulamayınca kendim aldım arkadaş.. 229 liraya 1200 kbps'lik paketten sanırım ama görüntü kalitesi şu an pek iyi durmuyor. Bunun hangisinden olduğunu nasıl anlarım?
  • Gs maclari istiyorum pm

• donanber D kullanıcısına yanıt
    alacak arkadaşların açmış olduğum konuyu incelemesini tavsiye ederim. ilk mesaja da eklenmeli diye düşünüyorum o yüzden konu sahibini mention'ladım

http://forum.donanimhaber.com/m_97269803/tm.htm
  • Beşiktaş veya fenerli ortak aranıyor 1200 k . Fiyat 115 tl .

• Macin ilk dklarindaki takilmalarinin sebebi yayinci kurulustan degil mi?

• evet; ilk sayfada yazan "clean feed" denen olaydan oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCooL

evet; ilk sayfada yazan "clean feed" denen olaydan oluyor.

Tesekkür ederim
  • Bugün win 8 uygulamasından izledim düne göre fark vardı acaba uygulamadan mı yayından mı?
  • 1200 kpbs yayın için ortaklar aranmaktadır. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş olmak üzere 3 ortak sayısının yeterli olduğunu düşünüyorum. Derbilerde ev sahibi takım izleyecektir. Kişi başı fiyat 70 TL olarak belirlenmiştir. Pm bekliyorum.
    Galatasaray: Ben
    Fenerbahçe : Exca
    Beşiktaş : Dursunn

Edit: Grup tamamlanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirmehmed -- 18 Eylül 2014; 10:26:20 >
  • Bir şey soracağım, eski maçları izleyemiyor muyuz ? Mesela dün oynanan maçı tekrardan izlemek istiyorum, ama digiturkplay ekranında göremedim.
  • İki haftadır izliyorum yayınları ve hiç memnun değilim. İlk yarı ve ikinci yarı başlarında sürekli takılmalar oluyor ve yerimden kalkıp yeniden bağlanmam gerekiyor maça. Ayrıca maç sonlarına doğru sistem sayfadan atıyor ve maç kesiliyor. Yeniden üye girişi yapmak gerekiyor.

Bu durumu başka yaşayan yok mu arakadaşlar ?
  • PCManiakk P kullanıcısına yanıt
    "clean feed" olayından dolayı herkeste o takılma var ben maçın ilk 2-3 dksını yayın2 den izliyorum daha sonra yayın 1 'e geçiyorum başka çaresi yok bundan başka bizden kaynaklanan bir durum değil

sistemden atma konusuna gelirsek bende böyle bir problem olmuyor üye girişi yaparken beni hatırlayı seçiyormusunuz
  • loth kullanıcısına yanıt
    seç izle kısmında spor menüsü altında var 90 dk veya maç özeti
  • quote:

Orijinalden alıntı: tümer11

seç izle kısmında spor menüsü altında var 90 dk veya maç özeti

Dostum ne yazık ki bende o menü de sadece eski maçlar var. Geçen hafta oynanan ve bu haftaki maçlar yok.
  • 229 luk paketten aldım 1200k olduğunu nasıl anlarım şuan maç yok
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.