Şimdi Ara

DigiturkPlay 2017-2018 fiyatları beli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni fiyatlar belli olmuş yüksek kalite 600 standart kalite 500 tl ayrıca sadece takımının maçlarını izlemek istersen yüksek kalite 500 standart kalite 400 tl yapmışlar bununla birlikte sezonluk paket alana sturm graz - Fenerbahçe maçı hediye olarak veriliyor eğer bu maçı tek maç olarak satın almak istersekde standart kalite 25 yüksek kalite 35 lira fiyatlar çok pahalı değil mi sizce Türkiye şartlarında ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 600 ona vereceğime 800'e Eutelsat üzerinden adam akıllı kalite de izlerim. Ayrıca yabancı lig maçları vs'de cabası.

İyice uçtu bunlar..
  • Uçmuş bunlar gerçekten.
  • Maksatları tvden izlettirmek zaten. tv paketleri pahalı olduğu için digiplayi ucuz tutsa kimse uydu almaz. bilerek yakın fiyat çekmiş ki istediğini tercih et biz her türlü size geçiriyoruz mesajı vermiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

600 ona vereceğime 800'e Eutelsat üzerinden adam akıllı kalite de izlerim. Ayrıca yabancı lig maçları vs'de cabası.

İyice uçtu bunlar..

O nasıl oluyor hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock76

quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

600 ona vereceğime 800'e Eutelsat üzerinden adam akıllı kalite de izlerim. Ayrıca yabancı lig maçları vs'de cabası.

İyice uçtu bunlar..

O nasıl oluyor hocam ?

Hocam 809 TL'ye Sporun yıldızı paketini aldım. Eutelsat üzerinden HD olarak tüm süper lig + avrupa ligleri + S sports kanalında yayınlanan F1 yarışları vs + 1 film, 1 dizi kanalını izliyorum.

600 TL verip yüksek kalite dedikleri dandik görüntüyü küçük monitör de izlemektense, böylesi daha iyi.
  • HeroTürk kullanıcısına yanıt
    809 tl fiyatı nasıl aldınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 300-350 TL falan olursa hemen alırım diye düşünüyordum laaps diye 500-600 TL cıkardılar önüme şaşkınım şuan. Ne yapıcaz boykot falan mı? Düzelmez heralde bundan sonra fiyatları. Gene iptv sanırım.

• Hocam geçen sene kredi kart kampanyası ile almıştım yine, o yüzden bu yıl kampanya yapmışlar benim gibi üyelere özel o şekilde aldım 12 taksit aylık 67 TL
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 27 Temmuz 2017; 18:26:47 >
  • Hem 50 saniye geriden gelecek yayın hem de 400 tl vereceğim öyle mi? Komik hikaye.
  • Digi play alanlara acımayın.
  • teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 28 Temmuz 2017; 19:1:9 >
  • Katarlılara lig değerinden fazla paraya satılırsa olacağı bu işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molero -- 30 Temmuz 2017; 10:10:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.