Şimdi Ara

Digiturkplay erken üyelik yenileme 1200 kbps 259 lira (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.206
Cevap
28
Favori
50.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1800K için Anadolu takım taraftarı ya da TS taraftarı gerekiyor. Ücret 4 kişiye eşit dağıtılacak. (GS, FB, BJK geçen yıldan aynı ortaklar mevcut)
  • adamlar maçı baya baya 30 TL'den satıyorlar, bu kadar terbiyesizlik olmaz
  • Shakhtar Donetsk - Fenerbahçe maçı ücretsiz yayınlanacak' haberi futbolseverleri sevindirmişti ancak Digitürk'ten son açıklama geldi. Çarşamba günü Shakhtar Donetsk ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçını televizyondan izlemek isteyenler 30 TL ödemek zorunda...
    İşte yayıncı kuruluşun konu hakkındaki açıklaması:
    5 Ağustos gecesi oynanacak Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3’üncü ön eleme rövanş maçı heyecanı Digiturk 203/399 no’lu kanalların yanı sırawww.digiturkplay.com.tr adresi üzerinden 30 TL’ye sporseverlerle buluşacaktır. Bu heyecan dolu maç ayrıca yurtdışında dawww.digiturkplay.com üzerinden satın alınarak izlenebilecektir.
    Söz konusu maçın yayın hakları diğer yayın içeriklerimizden farklı olarak ayrıca satın alındığı ve statü gereği halihazırdaki spor paketlerimiz dışında yer aldığı için, yeni bir spor içeriği olarak ücretlendirmeye tabii tutulmaktadır. Bu husus geçtiğimiz senelerde oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarının yayınlarında da benzer şekilde uygulanmıştır.Ücret konusunda belirlenen rakam ise; Lig TV üyesi olmayan sporseverlerin “izle öde” sistemi ile 3 büyük takımın Anadolu takımlarıyla yaptığı herhangi bir maçı izlemek için ödediği ücrete tekabul etmektedir.”
    Saygılarımızla.”
    Kaynak: Haberturk
    http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1110723-shakhtar-donetsk-fenerbahce-maci-saat-kacta-hangi-kanalda

• ooo digitürkten evvel forumdaşlar zam yapmış.70 TL ortaklık verenler vardı.yukarıda 85 gördüm, 80 TL isteyen var.oldu sizin paranızı da biz bölüşelim olsun bitsin.digitürke laf ettirmem bundan sonra.demek ki adamlar haklı.
  • Digitürk 1200 kbps satın alacağım.

65 TL'ye GS , TS ve BJK'li ortak arıyorum.

-Derbilerde ev sahibi maçı izler
    -Son haftalarda maçlar aynı Saate başlarsa puan sıralamasında önde olan takım maçı izler.
  • Benim merak ettiğim bir konu var, şimdi bir kişi tüm parayı ödüyor ve üyeliği alıyor. Sonra da oluşturduğu kullanıcı adı ve şifreyi diğer arkadaşlar ile paylaşıyor. Tabi burada güven olayı esastır ancak birisinin kafası eserse kullanıcı adı yada şifreyi değiştirebilir mi ? (Normal şartlarda şifreyi değiştirebileceğini tahmin ediyorum) Böyle olursa ücreti ödeyen kişi belki şifremi unuttumdan hesabı geri alabilir ama diğer kişilerin mağdur olmaması için bir yöntem yok değil mi ?

Tabi 70-80 TL gibi ücretlerden bahsediliyor ve güven esas olduğu için pek yaşanacak bir olay değildir ama aklıma takılan noktası bu oldu.

Bir de digiturk playde bir çok film / dizi var. Herkes whatsapp'tan vs. haberleşip ona göre mi seyrediyor yoksa onlar genelde hesabı açan kişinin hakkı mı ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnypeR -- 3 Ağustos 2015; 17:14:03 >
  • SnypeR kullanıcısına yanıt
    Mail adresi degismiyor. Mailin sahibinin insafina kalir yani olay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telet abi kullanıcısına yanıt
    O insaftan biraz daha farklı bir olay, böyle bir şeyi yapacak kişi açıkça şerefsizdir, o yüzden mailin sahibi olan kişinin forumda eski üye ya da referanslı üye olmasına dikkat edilmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: universty3

ooo digitürkten evvel forumdaşlar zam yapmış.70 TL ortaklık verenler vardı.yukarıda 85 gördüm, 80 TL isteyen var.oldu sizin paranızı da biz bölüşelim olsun bitsin.digitürke laf ettirmem bundan sonra.demek ki adamlar haklı.

Zamanında 70tl ortaklık verenler ts yide hesaba katan kisilerdi, bu durumda kendileri 50tl ye izlemiş oluyordu, yada gs,fb,bjk=70 ts=50 şeklinde yapıyorlardı. Şuan 85 diyen herkes gs,fb,bjk şeklinde bölüşüyor ki herkes eşit ücret ödesin, neden 3 büyük takımın biri diğerinden fazla ödesin ki bunun bir mantığı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 3 Ağustos 2015; 18:06:08 >
  • Ben simdi smart tv den giris yaptim. Lig tv programlarini tikladigimda yetkiniz yok diyor. Aylik 9.9 tl yaziyor. Bu uyelikle sadece mac saatinde mi acabiliriz. Su anda alip deneyen var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

Orijinalden alıntı: universty3

ooo digitürkten evvel forumdaşlar zam yapmış.70 TL ortaklık verenler vardı.yukarıda 85 gördüm, 80 TL isteyen var.oldu sizin paranızı da biz bölüşelim olsun bitsin.digitürke laf ettirmem bundan sonra.demek ki adamlar haklı.

Zamanında 70tl ortaklık verenler ts yide hesaba katan kisilerdi, bu durumda kendileri 50tl ye izlemiş oluyordu, yada gs,fb,bjk=70 ts=50 şeklinde yapıyorlardı. Şuan 85 diyen herkes gs,fb,bjk şeklinde bölüşüyor ki herkes eşit ücret ödesin, neden 3 büyük takımın biri diğerinden fazla ödesin ki bunun bir mantığı yok

Yukarıda bir mesajda trabzonlu ve Bjk ki bulup gs li arayan var ve 80 diyor.insaf diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Ben simdi smart tv den giris yaptim. Lig tv programlarini tikladigimda yetkiniz yok diyor. Aylik 9.9 tl yaziyor. Bu uyelikle sadece mac saatinde mi acabiliriz. Su anda alip deneyen var mi

Sezon paketi alındığında canlı TV izlenmiyor daha doğrusu giriş paketinde olan sadece 4 kanal izleniyor TV kanallarını izlemek için 9.90 TL aylık preminium paket alman lazım. Bu arada maclarida lig TV den izlemeyeceksin. Maçın linkini tiklatip direk maç yayınını açacaksın.

• Bu lg smart tv olayı ne arkadaşlar bende lg tv var direk tvdenmi seyrediyoruz satın alırsak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

quote:

Ben simdi smart tv den giris yaptim. Lig tv programlarini tikladigimda yetkiniz yok diyor. Aylik 9.9 tl yaziyor. Bu uyelikle sadece mac saatinde mi acabiliriz. Su anda alip deneyen var mi

Sezon paketi alındığında canlı TV izlenmiyor daha doğrusu giriş paketinde olan sadece 4 kanal izleniyor TV kanallarını izlemek için 9.90 TL aylık preminium paket alman lazım. Bu arada maclarida lig TV den izlemeyeceksin. Maçın linkini tiklatip direk maç yayınını açacaksın.

Kisacasi ben su an deneme yapmak icin izleyebilecegim bir sey varmi. Yoksa denemeyi mac basladigindami yapalirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LİVERPOOLYWNA

Bu lg smart tv olayı ne arkadaşlar bende lg tv var direk tvdenmi seyrediyoruz satın alırsak

2012 ve sonrası üretilmiş LG smart tv var ise izleyebilirsiniz. Ama onun için yüksel kalite digitürk play alacaksınız.

Yüksek Kalite Fiyatları

Taraftar Paketi: 379 TL (sadece seçtiğin takımın maçları)
    Norma Paket: 449 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: mila12

quote:

Bu lg smart tv olayı ne arkadaşlar bende lg tv var direk tvdenmi seyrediyoruz satın alırsak

2012 ve sonrası üretilmiş LG smart tv var ise izleyebilirsiniz. Ama onun için yüksel kalite digitürk play alacaksınız.

Yüksek Kalite Fiyatları

2012 den sonra aldım ama çok özelliği olan bir tv değil, en ucuz 50 ınchlık lg tvydi

• quote:

quote:

quote:

Yüksek Kalite Fiyatları

2012 den sonra aldım ama çok özelliği olan bir tv değil, en ucuz 50 ınchlık lg tvydi

Smart TV özelliği varsa uygulamalrdan digitürk play uygulamasını indirmeniz gerekir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yüksek Kalite Fiyatları

Smart TV özelliği varsa uygulamalrdan digitürk play uygulamasını indirmeniz gerekir.

Yok smart tv özelliği sanırım LG PN6500 Mus modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİVERPOOLYWNA -- 3 Ağustos 2015; 19:22:15 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

quote:

Kisacasi ben su an deneme yapmak icin izleyebilecegim bir sey varmi. Yoksa denemeyi mac basladigindami yapalirim.

Maç yayınları için mecburen ligin başlamasını beklenen lazım hediye preminium üyeliğin varsa İngiltere ligi haftaya başlıyor onu izleyebilirsiniz veya canlı TV olarak giris paketinde olan show TV TRT açık onları izleyebilirsiniz. Lig maçlarında sıkıntı olmaz rahat rahat izlersin ama dediğim gibi canlı TV kısmındaki lig TV den değil maçın kendi linkinden izleyeceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

1200k için FB'li ortak arıyorum, BJK VE TS ortakları bulundu.
    Fiyat: 80 TL...

ortaklar bulundu, teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.