Çok ilginç... Digitürkplay yeni sezon kampanyaları mevcut üyeler için 1200 kb görüntü kalitesi ile standart paket fiyatından oluyordu. Şimdi görüntü kalitesini 800 kb yapıp aynı parayı istemişler. Çok ilginç...
Çok ilginç... Digitürkplay yeni sezon kampanyaları mevcut üyeler için 1200 kb görüntü kalitesi ile standart paket fiyatından oluyordu. Şimdi görüntü kalitesini 800 kb yapıp aynı parayı istemişler. Çok ilginç...
quote:
Orijinalden alıntı: emekli56
Digitürk mail göndermiş.Ayrıntılar ekran görüntüsünde:
Ne diyorsunuz arkadaşlar yenileyelim mi?
800kb ve 50 tl zam, ben tereddüt de kaldım, yeterlimi blgisayar için 800k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antireis -- 8 Mayıs 2016; 15:06:55 >
antireisA
kullanıcısına yanıt
Bilgisayar için yeterli.Hatta 40" TV de SD kalitesinde izlenebiliyor. Ancak fiyat çok artmış geldi bana.Geçen yıl 259 TL idi.Bu yıl 309 TL. 50 TL zam yapmışlar. %20 ye yakın fiyat artışı var.Neyin fiyatı bu kadar arttı ki?
antireisA
kullanıcısına yanıt
valla ben 2012 den beri 1200k kullanıyorum, hd yayınların hayli arttığı şu dönemde o bile az gelmeye başladı, 800k imkanı yok yetmez keyif almak için 1800k:) tabi önceliğine göre değişir, gol olduğunu canlı izlesem yeter dersen o başka, ki onda da yayın geç geldiği için spoiler yeme ihtimalin var :) bence en temizi almamak bu sene, geçen sene 1200k ya verdiğimiz paranın 50 tl fazlasını 800k ya vermek mantıklı gelmiyor..
Almayın arkadaşlar... Lütfen kendinizi enayi yerine koydurtmayın hem daha kalitesiz görüntü hem de daha zamlı.
Toplu halde kimse yenilemez ise emin olun sezon başlangıcına yakın aynı teklifleri 1200k olarak sunacaklardır eskisi gibi.
Lütfen rica ediyorum hepimizi salak sanan bu kan emicilere şimdiden yenileyip para kazandırmayın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme