Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Digiturkplay erken üyelik yenileme 1200 kbps 259 lira (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.206
Cevap
28
Favori
50.014
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler nexus 10 tablette altta ustte siyah bosluk sorunu yasiyorum tam ekran izleyemez miyiz tablette.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktasliyim 1200 k veya 1800 k için sorunsuz ortak arayanlar bana PM atın lutfen...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar skypede digiturkplay adlı kişi indirimli satış yapıyor bilginize.
  • GS li arayan varsa pm atsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayboraweb

arkadaşlar skypede digiturkplay adlı kişi indirimli satış yapıyor bilginize.

Digiturkplay'in kendisinin mi bu hesab?
  • Sete S kullanıcısına yanıt
    ismine bakılırsa öyle gözüküyo.
  • GS ortak arayan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayboraweb

ismine bakılırsa öyle gözüküyo.

Görüştüm sahışla resmi bir hesab değil. Ödemeyi "havale/eft istiyorum" dedi. Digiturk müşteri hizmetlerinede sordum "böyle bir hesabımız yoktur" diyor. Üyelik nasıl olacak bilmiyorum.
  • Digiturk play büyük ihtimalle bayi olabilir.Bazı bayiler indirimli satabiliyor.

fark etmez ki sonuçta bende paypaldan ödemiştim. Fakat üyeliğimde herhangi bir problemde görünmüyor. Umarım olmazda.
  • Ayboraweb kullanıcısına yanıt
    Ödemeyi yaptıktan sonra digiturkplaye promosyon kodu ile mi satın aldın nasıl gelişti anlatabilirmisin.
    Mail açtım verdim. 2-4 SAAT kadardı galiba sonra teslim aldım.
  • Merhabalar, 319 liraya standart paket satın aldım. Şu an Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı olarak iki ortağız. Galatasaraylı ortak olacak arkadaş arıyoruz. Saygılar.

• edit:bulundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhakkik -- 15 Ağustos 2015; 19:44:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

İnternet paketim bittignden kacirdim
    Atacast gecen sezonun ortalarinda daha yayin yapmayacagim demisti ama yinede yapti simdidde yapar diye dusunuyorum
    Digi tekrar 259 yaparsa alirim orasi ayri
    Nuvoyla alacaktim 209 liraya gelmis olacakti

atacast in kalitesi falan nasıldı? bir de hiç bilgisayardan pc ye kablo ile bağlayıp izleyen var mı? görüntü kalitesi nasıl oluyor?
  • 8 mbit internete sahibim. Hız testi yaptığımda 6.8 mbit civarı bir şey çıkmıştı. 1800K almıştım. Dünkü maçı hiç donmadan çok rahat izleyebildim. Yani 1800k izlemek için fiber netiniz olmasına gerek yok. Tek eksiği önceki yıllardan devam eden geç gelme sorunu. Televizyondan izleyen bir arkadaşla test yaptım, 40 saniye geriden geliyor. O da çok problem edilecek bir şey değil bence.
  • fenerliyizbizler F kullanıcısına yanıt
    1800?1200?800?
  • @WrathChild hocam yayın kaç kbps ?_ gs liyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhakkik -- 15 Ağustos 2015; 15:44:35 >
  • 1800 için ortak arayan varmı gs lıyım

• edit:bulundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhakkik -- 16 Ağustos 2015; 0:13:50 >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.