Şimdi Ara

Digitürkplay Rezaleti FB - TS Maçı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
6.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıl olmuş 2015 daha maç izleyemiyoruz böyle iş mi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık ya şuna bide para istiyolar yemin ediyom zoruma gitti şuan
  • 2. yarı duzelse bari ilk yarıdan umudu kestim
  • Bu sene son bir daha asla..
  • daha da digiturk un yanından geçmem. rezillik. Para verse ne olur bu saatten sonra maçı resmen yedi.
  • Digiturkplay düzelmeden Fener gol atmayacak galiba tepki olarak

• Yemin ediyorum bu kaçak yayın izlerken vicdan konusunda rahatsızdım, artık çok rahatım. Parasını verip izletmeyenler daha vicdansız çıktı. Adi şerefsiz insanlar
  • Hala sorun var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuckuss

Hala sorun var mi?

var
  • tamamen gitti...
  • sorun hala var, deneyelim dedik maç başladıktan sonra ulan bi de o kadar para veriyoruz toplanıp şikayette bulunalım
  • bluestackten de bağlanmıyor yazık günah Allahtan tek maç satın aldım. Her sene aynı rezalet terbiyesizlerde...
  • Musteriden alinca gönlü bol, musteriye hizmet verirken pintilik yap site altyapin bok gibi olsun reklam olarakta milyonlar yatir yemin ediyorum türkiyenin ozetisiniz.

• siteye girdi şuan, çok aşırı yavaş site. Hep beraber sikayetvar.com da şikayet açalım, ücret iadesi talep edelim
  • İlk yarı bitti ama hala site gelmedi. BTK'ya şikayet başlığı açtım. Siz de yazın. Ceza gelmese bile en azından sesinizi duyurun. Tepkisiz kalmayın. Burdan veya Twitterdan yazmaktan iyidir.

https://tuketici.btk.gov.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 7 Şubat 2015; 19:56:23 >
  • Bide utanmadan reklam yapıyorlar "kaçak yayın izlemeyin, izletmeyin bu suça ortak olmayın diye". Ulan şeref yoksunları siz para verdiğimiz halde izletmiyorsunuz bide utanmadan kaçak yayın izletmeyin diyorsunuz.
  • adamlar peer2peer yayın yapıyorlar utanmadan bütün uploadı kullanıyolar ve bu haldeler birde kendi sunucularından yayınlasalar şu maçları hiç izleyemeyeceğiz desenize...
  • Bunları nereye şikayet edebişlirsek edelim arkadaşlar bi maç izlicez onnda içine ettiler, paramızla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

İlk yarı bitti ama hala site gelmedi. BTK'ya şikayet başlığı açtım. Siz de yazın. Ceza gelmese bile en azından sesinizi duyurun. Tepkisiz kalmayın. Burdan veya Twitterdan yazmaktan iyidir.

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

İlk yarı bitti ama hala site gelmedi. BTK'ya şikayet başlığı açtım. Siz de yazın. Ceza gelmese bile en azından sesinizi duyurun. Tepkisiz kalmayın. Burdan veya Twitterdan yazmaktan iyidir.

btkya üye oldum şimdi şikayet edicem
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.