Şimdi Ara

Digitürkplay Rezaleti FB - TS Maçı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
6.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tüm imkansızlıklara rağmen parayı denkleştirdim.. Bugun üyeliği açtım... Ve rezil oldum aldatıldığımı düşünüyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıyorum aynı anda iki yerden izlenilmez diyor, ulan her yerde kapattım bütün üyelik girişlerini dahi, dalgamı geçiyor bu
  • açtım sopcast ten izliyorum keyfim yerinde

bundan sonra kuruş vermem bu kansızlara, korsana devam
  • yayın geldi,kaçırılan bir şey yok fısır fısır devam ediyor:))
     Digitürkplay Rezaleti FB - TS Maçı
  • gene gitti yaww
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasheem

açtım sopcast ten izliyorum keyfim yerinde

bundan sonra kuruş vermem bu kansızlara, korsana devam

dostum nasıl yapıyoruz onu, üye oldum fakat giriş yapılmıyor. Bi anlatırmısın sana zahmet
  • Ya zaten hangi dünya ülkesinde sen hem para alıp millete maçları yayınlacaksın hemde 90 dakika maçın 60 dakikasında millete reklam göstereceksin. Nerde görülmüş bu hamına goyim. hem parayla sat hemde reklamdan gelir kazan.

• ERROR

The request could not be satisfied.

CloudFront established a connection with the origin, but the origin closed the connection.
    Generated by cloudfront (CloudFront)
    Request ID: yqY6evRQIxYYm8UDwjaH2b-liqUxe0ROe4tF7c_SncxGVFs1V7_SzA==

• vaay,aşırı tepkinin etkisiyle full hd ye dönmüşler.:))ama maç bitmiş ne fayda:((
  • Tek kelimeyle rezalet bir sistem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

ERROR

The request could not be satisfied.

CloudFront established a connection with the origin, but the origin closed the connection.
    Generated by cloudfront (CloudFront)
    Request ID: yqY6evRQIxYYm8UDwjaH2b-liqUxe0ROe4tF7c_SncxGVFs1V7_SzA==

aynen o hata var bende de
  • webonun digitürkplay izleyicisine ne kadar üzüldüğünü gösterir belge:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: based.1984

Ulan mk digitürk play ı
    Tüm imkansızlıklara rağmen parayı denkleştirdim.. Bugun üyeliği açtım... Ve rezil oldum aldatıldığımı düşünüyorum..

Bu kafa ile daha çok vurursun duvarlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rodello kullanıcısına yanıt
    yukarıda arkadaş paylaşmış kanal adresini... Sopcast te kanal yazan üstteki kutucuğa onu yapıştır. media playerla açacak.
  • quote:

yukarıda arkadaş paylaşmış kanal adresini... Sopcast te kanal yazan üstteki kutucuğa onu yapıştır. media playerla açacak.

yaptım son 10dk yı anca izledim, bir daha asla digitürk ile uğraşmam hep burdan izlerim, oh be çok iyi kaliteside
  • Vay be kacak izledim takılmadı millet para verip izleyememiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık para verip maçı izleyememek, sabahtan akşamada kadar tv de reklam yapacağına alt yapıyı sağlamlaştırmak akıllarına gelmiyor.
  • az önce digitürk play temsilcisiyle görüştüm, mobil ödeme ile işlem yaptığınız için ücret iadesi olmuyor fakat önümüzde ki ilk derbi maçı üyeliğinize ücretsiz tanımlanacaktır dedi. Buda 8 martta ki FB-GS derbisine denk geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodello -- 7 Şubat 2015; 21:19:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodello

az önce digitürk play temsilcisiyle görüştüm, mobil ödeme ile işlem yaptığınız için ücret iadesi olmuyor fakat önümüzde ki ilk derbi maçı üyeliğinize ücretsiz tanımlanacaktır dedi. Buda 3 martta ki FB-GS derbisine denk geliyor

fb-ts maçında böyle olan yayın, fb-gs maçında nasıl olur?

izleyemeyeceksin ki yine, bence çok sevinme
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rodello

az önce digitürk play temsilcisiyle görüştüm, mobil ödeme ile işlem yaptığınız için ücret iadesi olmuyor fakat önümüzde ki ilk derbi maçı üyeliğinize ücretsiz tanımlanacaktır dedi. Buda 3 martta ki FB-GS derbisine denk geliyor

fb-ts maçında böyle olan yayın, fb-gs maçında nasıl olur?

izleyemeyeceksin ki yine, bence çok sevinme

ilk defa digitürkplay ile maç satın aldım ve ilk defa böyle bir problem yaşanmış, sanırım gs maçında bu konuda bi önlem alacaklardır. Almazlarsa düzgün yayın yapana kadar her seferinde bir diğer derbi maçını hesabıma tanımlamak zorundalar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.