Şimdi Ara

DigiturkPlay Smart Tv uygulaması (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
8
Favori
88.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 mbit internetim var ama nedense maç izlerken mutlaka donma oluyor.
    Donma olmadığı zamanlarda da kalite gidip geliyor.
    Paketi de peşin alıp Kredi kartı ile 9 taksit yaptığım için iptal de edemem muhtemelen.
    Ama şurası kesin ki bir daha almayacağım.

Ayrıca full paket diye satın aldım ama dizi ve filmlerden para istiyor hala. İçerikte de bir numara yok, genelde ortalama filmler var.

Kısacası tavsiye etmiyorum.
  • Dün Fenerbahçe - Panathinaikos maçını izleyecektim, ses geriden geldiği için içine edildi sağolsunlar.
  • merhaba arkadaşlar,bende samsung smart tv var modelini hatırlamıyorum ama 2013 sonrasıydı onu biliyorum.digiturkplay uygulamasını nasıl yükleyebilirim acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de Samsung smart tv BN68 modeli var. Digiturk play aplikasyonunu bulamiyorum app store da. Digiturk, digiturk play ve lig tv olarak arattim. Birsey cikmadi.

Ben Hollanda da yasiyorum birde, bbununla.bir ilgisi olabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: afacan_x

Bende LG kampanyasından aldığım- kullanılmamış 6 aylık kod var, içeriğe aşağıdan bakabilirsiniz, ilgilenen olursa ö.m atabilir
    http://www.lg.com/tr/digiturk

ben ilgileniyorum pm pls
  • Digitürk play lg smart tv de uygulama üzerinden maç yayınların da donma takılma gibi problemlere oluyor defalarca digitürk yetkilileri ile görüşüldü ancak bir sonuç alınamadı digitürk yetkilileri genel olarak hiç bir üyenin böyle bir sorun yaşamadığını söylüyor

Digitürk play yetkilileri ile yapılan görüşme sonucu yetkililer bu sorunun internetin anlık kopmaları sonucu olabileceğini söylüyorlar ne kadar inandırıcı sizce ?
    Sizde durum nedir yayınlarda?

• Elimde lg kampanyasından gelen 6 aylik kod var. İlgilenen fiyat teklifi ile pm uzerinden ulasabilir.

• bende samsung 40 es5500 modeli led tv var.bundan 1-2 ay önce güncelleme yaptıımda digitürk play uygulaması kendiliinden yüklendi ama hiç bi şekilde açılmıyor.tev desteklemiyormu diyecem yukarıda bi arkadaş 2012 model cihazında izlediğini söylüyor.tv internete kablosuz olarak kendi wirelles cihazıyla bağlı.2 adet play üyeliğim var ve
    sadece denemek için bile olsa açmak istiyorum ama olmuyor.sorun nedir bilip cevap veren olursa memnun olurum.
  • kadirsu kullanıcısına yanıt
    Deneyecek bir şey yok. Bende premium üyelik var, neye tıklasam ekstra para istiyor izlemek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treabacks -- 21 Şubat 2016; 19:03:06 >
  • elinde lg kamp. kodu olan varsa alabilirim
  • arkadaşlar merhaba bende samsung 55hu6900 4k tv var kullandım internet 50 mb.digitürkplay 1800k kullanıyorum fakat görüntü çoğu zaman kötü oluyor televizyondan baktım bir ayar göremedim yardımcı olabilecek varmı acaba?
  • samsung ue40es6140 kullanan var mı? Giriş ekranında yükleniyor yazısı ile kırmızı noktalar dönüp duruyor.
    Giriş yapamadım bir türlü.
  • *normal ?artlarda 50mbit'te kötü görüntü almanyza imkan yok, ba?lantynyz wireless mi ?
    *Bilgisayarynyzda speed test yapty?ynyz da internet ba?lantynyzy 50mbit'e yakyn bir de?er görebiliyormusunuz ?
    *Wireless kullanyyorsanyz, normal ethernet kablosu takma ?ansynyz var my , büyük ihtimalle ba?lanty sorunu ya?yyorsunuz, yoksa televizyon üzerinden daha iyi izlemek için ekstra bir ayar bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multigen -- 3 Mayıs 2016; 16:17:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıldıray56

TSL yüksek kalite(1800 k) üyeliğim var.Görüntü kalitesi hd uydu yayını kalitesinde net ve kesintisiz.Yalnız bir sorun var bu kadar kaliteli bir görüntüye rağmen maç yayını sırasında top hareket halindeyken gölgelenme oluyor.LG smart tv den digitürk play maç yayını izleyenler arkadaşlar acaba sizde de aynı sorun oluyor mu?

TV ayarlarından goruntu veya resım seceneklerınde Sınema-Oyun-Muzık-Haber vs seklınde secenekler olmalı. Oradan Oyun olanı secersenız fps yukseltıyor ve sorun cozuluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Bende de oluyor hocam.Yalnız bu olay ps3 te pes falan oynarkende var, diğer hd uydu kanallarında maç izlerkende var.Ayar mı yapmak lazım diyeceğim ama herhangi bir ayar kısmıda bulamadım bu sorunla ilgili.

TV ayarlarından goruntu veya resım seceneklerınde Sınema-Oyun-Muzık-Haber vs seklınde secenekler olmalı. Oradan Oyun olanı secersenız fps yukseltıyor ve sorun cozuluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıldıray56

Hocam,bahsettiğim görüntü gölgelenmesi sadece Digitürk Play maçları izlerken oluyor.Normal uydu yayınında bir sorun yok.Ayar nerden nasıl yapılıyor ben de bilmiyorum.Ayarla düzelir mi ben de bilmiyorum.İnternetten araştırdığım kadarıyla trumotion özelliği olan televizyonlarda bu durum yaşanmıyormuş

• herkese iyi günler.
    digiturk play ı sorunsuz çalıştıran fiyat olarak da çok uçuk olmayan max 102 ekranlık bi tv tavsiyesi olan var mı?
  • 55 incde kullanan var mi acaba?

• Merhaba arkadaşlar,

Şu an piyasada Netflix BLUTV DSmart ve Tivibu gibi "aylık abonelik isteyen" platformlara göre DigiturkPlay uygulamasının en sevdiğim özelliği istediğiniz bir filmi 4TL -5TL gibi bir fiyata kiralayıp izleyebilmeniz.

Fakat DigiturkPlay uygulamasının eksikleri de yok değil. Mesela Netflix uygulamasında film izlemeden önce 5.1 dublaj veya 5.1 orjinal ses seçenekleri varken, DigiturkPlay de böyle bir seçenek bulunmuyor. kiraladığım filmleri açtıktan sonra ise TV de ses çıkışını harici yaptığımda malesef 5.1 göremiyorum bu da Digiturk ün stream ettiği filmin 5.1 sese sahip olmadığını gösteriyor. Bu uygulamanın biraz daha geliştirilmsi lazım. çünkü aylık abonelik açmadan tek film kiralama seçeneği bulunan şimdilik tek platform. (Apple TV den bahsetmedim çünkü onun için cihaz da almak gereiyor.)
  • Arkadaşlar bu sene türkiye ligini satın almayacağım işyerimde 4k tv ve 4k monitorumden avrupa maclarina bakacagim digiturkplay premium pakette 4k tvde goruntu cokmu kotu olur?uydu ile digiturplayin goruntu kalitesi cok mu fark li acaba?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.