Şimdi Ara

DigiturkPlay Smart Tv uygulaması (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
8
Favori
88.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende LG42 LA 660S var süper paket aldim hiç bir sıkıntı yok donmadan izliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de oluyor hocam.Yalnız bu olay ps3 te pes falan oynarkende var, diğer hd uydu kanallarında maç izlerkende var.Ayar mı yapmak lazım diyeceğim ama herhangi bir ayar kısmıda bulamadım bu sorunla ilgili.
  • Hocam,bahsettiğim görüntü gölgelenmesi sadece Digitürk Play maçları izlerken oluyor.Normal uydu yayınında bir sorun yok.Ayar nerden nasıl yapılıyor ben de bilmiyorum.Ayarla düzelir mi ben de bilmiyorum.İnternetten araştırdığım kadarıyla trumotion özelliği olan televizyonlarda bu durum yaşanmıyormuş
  • playstation larda izleme imkanımız var mı peki?
  • Teşekkürler hocam.Araştırayım bu konuyu.
  • Merhabalar, lg 49uf8507 kullaniyorum fakat tum canli spor yayinlarinda sorun yasiyorum. Goruntu 5-10 dk da bir kapaniyor, internet hizindan oldugunu dusunmuyorum cunku yukleniyor yazmiyor, direk siyah ekran geri donup tekrar aciyorum yayini. Bu problemi defalarca ilettim ama bir cozum yok, aranizda bunun gibi bir sorun yasayan varmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün lg 652v de denedim fena değil güzel uygulama

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 26 Eylül 2015; 1:23:23 >
  • 46h7000 tv'im var. Yeni çıkan uygulamayı bjk-fb maçında test ettim. Yüksek kalite paketim bulunuyor daha önce tv'nin browser'ından izlediğim yayından daha net yayın alıyorum. Ayrıca browser'da açmak için uğraşıyordum, uygulama ile kullanım daha kolay ve hızlı olmuş. Bu yönleri bakımından uygulama başarılı.

Yalnız maç sırasında 3 defa falan yayında hata aldı baştan açmak durumunda kaldım. Bu sorun pek kabul edilebilir değil. Başka samsung tv'si olup uygulamayı kullanan arkadaşların da yorumlarını duymak isterim.
  • Acaba bu uygulamanın Philips Smart TV'lere gelme ihtimali var mı?
  • 55ub850 de 1800k yayında bjk fb maçınının 90 dk'sını donma olmadan izledim. Ama ilginçtir maç bitiminde donmaya başladı.

• Lg smart tv aldığım için verilen 3 aylık premium paket kodunu satıyorum. Aylık liste fiyatı 20 tl olan paket 3 aylık 25 tlye verebilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Lg smart tv aldığım için verilen 3 aylık premium paket kodunu satıyorum. Aylık liste fiyatı 20 tl olan paket 3 aylık 25 tlye verebilirim...

ben almak istiyorum dm den görüşelim hocam
  • Bende LG kampanyasından aldığım- kullanılmamış 6 aylık kod var, içeriğe aşağıdan bakabilirsiniz, ilgilenen olursa ö.m atabilir
    http://www.lg.com/tr/digiturk
  • Lg smart tv de digitürk play maç yayınlarında saatte 2-3 kez donma yani yükleniyor yazısıyla 3-4 saniyeliğine donuyor internet hızımı test ettiğimde 6 megabit çıkıyor 1800K yayın kalitesinde izlemek için internet hızının kaç megabit olması gerekir bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.

• süppers kullanıcısına yanıt
    Ben samsungda izliyorum, akk yı doldurduğum için hızım 3mb düşmesine rağmen takılma donma yaşamıyorum. 6mb gayet yeterli bence başka bir problem olabilir.
  • Digitürk play yetkilisi 8 megabit ve üzeri internet hızı olması gerektiğini söylüyor

• süppers kullanıcısına yanıt
    http://testmy.net/tools/convert.php?n=1800&c=1

1800kbit = 225 kB/s = 1.8 Mbps

Yani kaba hesapla 2 mbitle izlenmesi gerekir, ki ben 3 mbitle çok rahat izliyorum yetkilinin kafası güzelmiş ya da topu size atmak bizde bir şey yok demek için saçmalamış.

Sizde uygulamayla ilgili bir problem var gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: süppers

Digitürk play yetkilisi 8 megabit ve üzeri internet hızı olması gerektiğini söylüyor

8mbps biraz sallamış en fazla 6mbps oluyor,,,
    neden dersin artık ip tv ler hd yayın yapıyorlar hd net görüntü olduğu için en fazla 6mbps görüyor 10mbps bir interneti varsa takılmadan izlersinde evde birisi internete girerse takılmalar başlar

• zaten takılmalar maç esnasında oluyor ve çok nadir oluyor digitürk sırf sorumluluğu kendi üzerinden savuşturmak için internet sağlayıcıya suçu yüklüyor.
    Ayrıca internet ne kadar iyi olursa olsun digitürk play yayınları uydu yayınları netliği ve akışkanlığında olmuyor.
  • Lg smart tv aldim. 6 ay premiunm uyelik verdi ..... Izledigimiz hersey internet kotamizdan yiyormus bu ne sacmalik o gosterdigi. Eski filimleri felan ben zaten netten izlerimki......amac baska para tuzagi aga....

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.