Şimdi Ara

DigiturkPlay Smart Tv uygulaması (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
8
Favori
88.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fb ts macındakı sorundan ötürü 1200 k aboneleri 1800 e yükseltmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. 1200 k dan 1800 e yükselen arkadaşlar da sorunsuz açıyor mu acaba deneyen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkrkgc

fb ts macındakı sorundan ötürü 1200 k aboneleri 1800 e yükseltmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. 1200 k dan 1800 e yükselen arkadaşlar da sorunsuz açıyor mu acaba deneyen var mı

maalesef açılmıyor ayrıca almamız gerekiyormuş?

lg tv smart uygulamsında mevcut üyeliklere tek maç ücreti 10 tl
  • Yüksek kaliteye sahip olanlar Smartv tv de maç izleyebiliyor mu ?
  • Digiturk play ücretsiz üyeliğim var ve artı olarak 1800K sezon paketi. Bunun haricinde hiçbir ekstra ücret ödemedim yani 5 tl LG yayın hakkı olarak bahsettiğiniz ücret vs. (Bilgi olsun diye yazıyorum) Normal zamanlarda Canlı TV menüsündeki tüm kanallar açılıyor. Ancak maç yayını olduğu sırada LİG TV'ler kapanıyor. Onda da zaten uyarı çıkıyor maçı izleme hakkınız var ise spor menüsünden ulaşabilirsiniz diye. Spor menüsüne gelince de o anda Süper Lig'de olan tüm maçları izleyebiliyorum.

Uygulama genel olarak iyi şu anda gördüğüm en büyük eksikliği ise yayın kalitesini seçemememiz. Çünkü webden falan açtığımızda direkt 1800K'ya tıklıyorduk ve kalite bozulmuyordu. Bu uygulamada ise kaliteyi kendi algıladığı için az da olsa kalite düşmesi mevcut. Bu seçeneği de uygulamaya eklerlerse şu an için gayet iyi bir uygulama olur.

Ayrıca yukarıda bir arkadaş da bahsetmiş dün gece izlediğimde bir müddet sonra yayınlarda kaybolma (siyah ekran) oluyordu. Geri gerip tekrar açtığımızda ise yayın devam ediyordu. Şu anda ki Çaykur Rize maçında ise sadece küçük bir donma oldu ve sonrasında devam etti. İlk günler olduğu için bunlarda normaldir. Ayrıca internet kalitenizle de alakalı olduğunu unutmamak lazım. Bende 25 MB Fiber internet var (Superonline) Bu arada televizyonum LG 42LA660S.

Uygulamanın ilk sürümüne sahip arkadaşlar eskisini kaldırıp tekrar yüklemeliler yoksa malum eskisinde hiçbir şey yok. Arada bir de uygulamayı silip tekrar yüklemekte fayda var çünkü illa ki yine güncellemeler alacaktır.

DigiturkPlay Smart Tv uygulaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 7 Mart 2015; 16:35:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkyorum

quote:

Orijinalden alıntı: mrkrkgc

fb ts macındakı sorundan ötürü 1200 k aboneleri 1800 e yükseltmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. 1200 k dan 1800 e yükselen arkadaşlar da sorunsuz açıyor mu acaba deneyen var mı

maalesef açılmıyor ayrıca almamız gerekiyormuş?

lg tv smart uygulamsında mevcut üyeliklere tek maç ücreti 10 tl

Tesekkur ederim cevabiniz icin , o zamam simdilik webden izlemeye devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg yayın hakkı olan 5 tl ödedim yayınlar açıldı görüntü kalitesi güzel ama maçlarda yayın kapanıyor galiba 1800k alanlar aılıyor bizim paket 1200k ama 1800 yükseltmişler yinede aradaki ücret farkı yüzünden maç zamanı açılmıyor yayın
  • Yukarıda yorumları okudum, arkadaşlar güzel şeyler paylaşmıslar Teşekkürler . Ama digiturkede birkaç lafım var. Ne verdin de ne istiyorsun ulan.milleti yoldugun yetmiyormu.Ben zaten parasini vermişim lg tv parası nedir ya.2800 tl verip almışım bu televizyonu izleyeceğim maçtan filmden kime ne. Bu resmen haraç.digi play i hallettiler de plus kaldı, ondan da ekstra para koparma hırsı.yazık ayıp müşteriye saygısızlık. Tekelcilik budur arkadaşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu lg hakkı nedir yıllık futbol üyeliğim var 1200 olması lazım premiumla birlikte mi alınıyor bu lg hakkı premium almadan alınmıyor mu
  • jenas J kullanıcısına yanıt
    Stabil bir goruntu aldinizmi nasil yayin goruntusu ?

• Mesele basit arkadaslarin yazdigi gibi yuksek kalite alanlar izliyo standart kalite alanlarin yukseltmesi gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Develi0000

Mesele basit arkadaslarin yazdigi gibi yuksek kalite alanlar izliyo standart kalite alanlarin yukseltmesi gerekiyor

peki diyelim yüksek kalite yinede o 5 tl lik yayın haklarımı ne saçmalığını ödiycezmi yoksa direk açılcakmı yayınlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesin09 -- 8 Mart 2015; 13:34:58 >
  • kesin09 kullanıcısına yanıt
    Digiturkplay de arastirdim ve burda yazilanlarla soyle bir durum cikiyor premium uyelikte herhangi bir odeme yok

• Arkadaslarin bahsettigi lg yayin hakki degil uyelik paketler ucretsiz sinema ve premium uyelikler falan var

• quote:

Arkadaslarin bahsettigi lg yayin hakki degil uyelik paketler ucretsiz sinema ve premium uyelikler falan var

bende yarım sezon yüksek kalite 1800k ve 3 ay premium üyelik hediyeli paket var direk açıp izliyebilcemmi yani kafam karıştı ona göre aynı gün kargoyla lg tv alcam gaza getirdi beni bu uygulama tv alcaktık ztn bu iyi oldu :)
  • Arkadasim bende standart paket var su anda izleyemiyorum ama yuksek paket sahipleri izleyebiliyor diyor digiturkplay arkadaslarin yazdigi 5 tl mac ucreti standartdan yuksege cikarmak icin mesela bana 100 tl farkla ligin kalan maclarini lg tvden izleyebilirsin diyor yani paket yukselt diyor bu uygulama iki yildir ise yaramaz halde duruyordu ama belliydi boyle bisey olacagi

• quote:

Arkadasim bende standart paket var su anda izleyemiyorum ama yuksek paket sahipleri izleyebiliyor diyor digiturkplay arkadaslarin yazdigi 5 tl mac ucreti standartdan yuksege cikarmak icin mesela bana 100 tl farkla ligin kalan maclarini lg tvden izleyebilirsin diyor yani paket yukselt diyor bu uygulama iki yildir ise yaramaz halde duruyordu ama belliydi boyle bisey olacagi

anladım tamamdır peki bu uygulama hangi serilerde var çalışıyor yani sınır nedir en alt modelin bir bilginiz varmı ?
  • Develi0000 D kullanıcısına yanıt
    Çok iyi. Üç gündür tek donma olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: jenas

Çok iyi. Üç gündür tek donma olmadı.

dostum tv modelin nedir en az bu uygulamayı çalıştırmak için hangi tv yi almalıyım bu modelde çalışırmıhttp://www.hepsiburada.com/liste/lg-42lb580n-42-100hz-usbmovie-wifi-smart-full-hd-led/productDetails.aspx?productId=evlg42lb580n&categoryId=163192

Hocam benim cihaz 42lb730v. Linkteki cihazda çalışır hocam uygulama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jenas -- 8 Mart 2015; 14:31:09 >
    Bendede lm 660 s var iki yil oldu alali 2012 yilindan sonraki tum lg smartlar acar sikinti yok

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.