Şimdi Ara

Digiturkplay ve Premier Lig

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 49 tl'ye premier lig paketini almayı düşünüyorum 2014-2015 için. Kullanan var mı, görüntü kalitesi nasıl, donma takılma vs. oluyor mu? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SD yayın kalitesinde izlersiniz. Çok bir şey beklemeyin. Bende hiç donma olmadı yarım sezondur izliyorum

• ugur_Akd kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ettim. HD'yi ayri bir paket olarak satiyorlar mi super lig gibi yoksa sadece SD mi oluyor her sene?

• Onu tam olarak bilmiyorum digiturkplay canlı yardıma sorarsanız gün içinde cevap veriyorlar

• Süper Lig dışındakiler en fazla 1200 kb'lik kalite ile aktarılıyor. Bir tek süper lig paketinde 1800 kb kalite paket var.
  • Digiturkplay'de premium üyelik aylık 5 TL. Her ay kartınızdan 5TL çekiliyor ve 60-70 kanalı internetten canlı izleyebiliyorsunuz. Ayrıca EPL, TBL, Rusya ve Brezilya liglerini de izliyorsunuz.

Eğer dediğiniz paketi alırsanız sadece EPL izlersiniz, fakat dediğim gibi 5TL'lik premium üyelik yaptırırsanız hem internetten TV izleme şansınız olur hem de basketbol ligini ve diğer ligleri de izleme imkanınız olur. Zaten ligler için 9 ay ya da 10 ay üyeliğinizi devam ettirirsiniz ve 45-50TL'ye gelir, maddi açıdan aynı hesaba geliyor.

Seçim sizin.
  • tv8 premier ligi satın aldı diye bir haber okumuştum. araştırmadan almayın.
  • Premıum paket 5 tl değil artık 8 tl oldu bilginiz olsun. 1 tl olan paket ise 5 tl oldu. Adı da sinema paketi oldu. Saygılar!
  • Cevap yazan herkese teşekkürler . Konuyu okuyacaklar için:
    Sopcastta 2k yayınlar mevcut premier lig için, genelde problem yaşanmıyor. Eğer tv8 de aldıysa premier lig haklarını hiç anlamı kalmamış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.