< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 19 Aralık 2022; 20:0:28 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TOD TV ( Yeni beIN connect) Bu Hafta Süper Lig Maçlari Ücretsiz
-
-
Toprağım sıkıntı yok, papara sağolsun.
Ama site güven vermedi pek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 19 Aralık 2022; 20:6:26 > -
bein'in yeni platformu sıkıntı yok. reklam amaçlı böyle bişey yapiyorlar bu hafta.
-
yenı uyelere gecerli
-
Eski üyeyim faydalandım. Ödeme ekranında 199tl yazıyor ama 1TL çekti karttan.
-
Bein connectteyken android boxta izliyordum toda geçti artık box ile izleyemiyorum
-
Tc sine kadar istiyorlar. Gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
topragim sorun yok todtv beinconnectin yeni ismi uygulamayi indirin tod olani artik goruntu kalitesi artiyormus tod ile ben yillik uyeyim beinconnecti sildim tod ile devam ediyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben denediğim de uydu üyleri giremez diye hata veriyo beinconnecte yönlendiriyo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
199gorunce hemen kapattim devam edim isleme :)
olusum cok yeni onemli deil smart tvlerdede beinconnect var zaten ama kalite cok artwcakmis oyle diolar
1 ay boyunca ucretsiz dediği için ayin 24 un de baslatsam daha iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uydu abonelerine bile 4k vermiyorken pek inandırıcı gelmiyor bana.
4K cihaz alıp denedinizmi hocam?
Beinconnectte leş gibi görüntü varken todda düzeleceğini sananlar boşuna hayal kuruyor bu arada.
Uydu yayınında berbat zaten. Bu yüzden 4K cihaz için aradaki farkı ödemeyi reddettim
-
Beinconnect üye bilgileriyle Toda mı gireceğiz ?
-
merhaba, 4k kanal için zaten başka cihaz getiriyorlar.
ben iki yada üç ay dayana bildim, hem yanlış hatırlamıyorsam sadece 2 tane 4k kanal vardı(beinsport ve belgesel kanalıydı) hemde aslında bu 4k dedikleri yayını 2k veriyorlardı.
Şuan tüm yayınlar Türksata geçti, bildiğim kadarıyla
Türksatta 4k yayın verilmiyor.
Belki streaming olarak 4k yayın vermek uydudan vermekten daha uygun olabilir bein için ama bu seferde sunucularını güçlendirmeleri gerekecek.
Bakalım bu hafta Ts-Fb maçında biraz belli olur altyapıları.
Aile paketi var bende. Üye olayım dedim beinconnect e yönlendirdi. Orada da üyelik dışında paketim yok. 1 aylığına da olsa alayım dedim ama nerden ne yapılır bulamadım.
200 TL çekmeye çalışıyor çakallar, nasıl 1 TL'ye alabildiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cati2022 -- 20 Aralık 2022; 0:44:14 > -
Sanal kart ile 1 TL çekiyor sonra sanal kartı iptal edin
tv de reklam dönüp duruyor. nasıl oluyor bu. android tv box larda açılmıyor mu tod uygulaması ? uygulama yükleniyor ama ?? uydu dediğiniz nedir. tv box da açılır mı
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Süper lig izlemek için üstüne para vermeleri lazım ne ücretsizi
|
Benzer içerikler
- vodafone premium nedir
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- aşımsız prime 30 gb
- modanisa migros kodu
- çaykur çaycı yorum
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X