Şimdi Ara

TOD Kişiye Özel 99 TL'ye Premier Lig, Formula 1, Bundesliga, Fransa Ligi vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
2
Favori
3.695
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece 1 defa 99 TL odeyerek, Ingiltere Premier Ligi, Formula 1, Bundesliga, Fransa Ligi, Turkiye Basketbol Ligi, WTA Tenis Turnuvalarini 04.08.2025 tarihine kadar izleme firsatini kacirmamak icin hemenhttps://www.todtv.com.tr/kullanici/sanaozel tikla! Elektronik iletisim izninizin iptali icin IZINIPTAL yazarak 3473'e ucretsiz gonderebilirsiniz. Krea Icerik Hizmetleri ve Produksiyon A.S (Mersis No: 0295011114100016) B002

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Güzel kampanya. 3-4 gün önce faydalanmıştım. Garanti Bonusa sahip olanlar Bonus Flaş uygulamasını kontrol edebilir. Dijital Platform kampanyası dahilinde harcadığın kadar bonus veriyor. 99 bonus kazanırsınız bedavaya gelir

• Faydalandım, teşekkürler.

• Paycell Kart ile ödedim. Yarısı da iade olarak geldi. Teşekkürler.

• Arkadaşlar TOD aşağıda ekran görüntülerini eklediğim yıllık süper dolu paketini sınırlı süre olarak 199 TL aylık olarak teklif etti,

Fakat Pakette Smart tv olup olmadığı konusunda hiçbir yerde bilgi yok.

179 TL lik taraftar paketinde Smart tv desteği var görünüyor. ama Süper dolu pakette herhangi bir şey yazmıyor.

Müşteri hizmetlerine de bir türlü ulaşılamıyor.

Paketi satın almak istiyorum ama Smart tv desteği yoksa hiç işime yaramayacak, Fikri olan varmı???

• nasıl oluyor bu ? abone degilim üye olursam 99 tl ye 8 ay izleyecek miyim

• Güzel kampanya. F1 2025 sezonunun 14 yarışını izleyebilirsiniz. 3 Ağustos 2025'teki Macaristan grandprix dahil oluyor en son pakete.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avantgarde80 kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/tod-2-sezonluk-super-dolu-paket-aylik-249-ttl--158617345

Bir süre önce forumda açılmış bu konuda paketin adınız altında kullanılabileceği platformlar arasında smart tv var. Büyük ihtimalle sorun yaşamazsınız TV'de. Yine de farklı yerlerden araştırın.

• unpop kullanıcısına yanıt
    Evet. Aynen öyle olacak

• teşekkürler yararlandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unpop kullanıcısına yanıt
    Aylık 129 diyor. Boşuna telefon numarası verdik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararlandım, teşekkür ederim. Bonus kampanyasından 99tl de bonus verdi, bedavaya gelmiş oldu.

• Faydalandım.

Teşekkürler

• Yeni üye oldum bakalim paket gelicek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam merhaba,
    Sorunuza cevap bulabildiniz mı? Bende sizinle aynı durumdayım

• -Nautilus- kullanıcısına yanıt

yararalanlar nasıl yararlandı anlamıyorum, aylık 129 tl yazıyor

• Katip3463 K kullanıcısına yanıt

Yok hocam sağolsun yukardaki arkadaşın cevabı dışında net bir bilgiye ulaşamamıştım, Ama araştırdığım kadarı ile süper dolu paket olması sebebiyle smart tv desteği vardır düşüncesi ile Ya Allah diyip paketi satın aldım.

Smart tv desteği varmış, bilgin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avantgarde80 -- 12 Aralık 2024; 10:46:51 >

Hocam merhaba bana böyle bir teklif sunuyor acaba düzeltmemi yaptılar birde 9 ay için 229tl diyor siz nasıl 12 ay için 199tlden aldınızki

• -Çesut Mevik- kullanıcısına yanıt

Özel bişey yapmadım üstad. sadece hesabımda bu teklifi gördüm ve satın aldım.

Bide hocam sormak istediğim ödemeyi tek seferdemi çekiyor ay ay olarak mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.