Görüntü kalitesi 480p herhalde. |
TOD TV ( Yeni beIN connect) Bu Hafta Süper Lig Maçlari Ücretsiz (2. sayfa)
-
-
Süper lig izlemek için üstüne para vermeleri lazım ne ücretsizi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
android tv de çalışıyormuş sorun yok. ben uygulamayı beğendim ücretsiz den sonra ücretliyle devam ederim büyük ihtimal. canlı tv kanalları falan benim televizyondan daha iyi görüntü veriyor. film dizi maç yayınları parasını hak eder bence. ben niye herkes bu kadar ön yargılı anlamadım :) merak ettiğim türkiye ligi maçlarını film dizi tv kanallarını izleyebiliyoruz tamam peki premier lig bundesliga basketbol tenis spor extra olarak adlandırdığı paketi de süper lig paketine dahil mi yoksa süper lig paketi ve spor extra paketleri ayrı mı onu anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 24 Aralık 2022; 0:16:44 > -
Beinconnect sona mı erdi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bein connect taraftar paketim vardı. Gs maçları için. Şimdi fb ts derbisi için tod'a bein connect hesabımla giriş yaptım ve (aylık 99 TL) olan paketten kayıtlı kart bilgilerimle deneme başlattım. karttan 1 TL provizyona düşmüş. Paket detaylarında 1 gün ücretsiz ardından aylık 99 TL yazıyordu. Yarın iptal etmek istiyorum paketi ama hesapta paket seçimi yaptırmıyor :)
-
Diğer bir konuda müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirdik yazmış bazı arkadaşlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üyelik açtım sanal kartla 1 tl çekti yayınlar açık üyeliği anında kapattım 26. Da iptal olacak yazıyor hafta sonu maçı izleriz en azından sanal kartı da iptal ettim zaten
Evde Android tvde hem Turkcell TV+ uygulaması hemde Tod uygulaması yüklü, ikisi arasında görüntü kalitesi ve stabilite açısından Tv+ açık ara önde, Tod'da görüntü resmen daha soluk ve uygulama çok kasıyor, zap yapınca geç açılıyor, kanal listesini açmak vs. çok uğraştırıcı, daha önce connect uygulamasınıda kullanmıştım belki Tod daha düzgündür diye düşündüm ama hiçbir şey değişmemiz, belki ileride düzeltebilirler ama şuan özelliklede tvde kullanmak için hiç uygun değil,
Bugünkü Fb maçını izleyip aboneliği iptal edeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben üye olamıyorum maalesef. sürekli olarak geçerli bir doğum tarihi giyin uyarısı veriyor
-
Deneme alıp iptal edebilen oldu mu?
-
Web sitesinden iptal ettim.
-
Bende iptal düğmesi çıkmadı ama belki de 26 si diyedir.
Sezonluk Deneme için iptal kısmı çıkmıyordu bugün zar zor uaştım müşteri hizmetleri. Kayıt açtılar. Sanal karla almıştım. Olumsuz geri dönseler yine borçlanır myım
Bende sanal kart ile aldım. Müşteri temsilcisine ilettim. Bekliyoruz bakalım. Normalde bu ürünler peşin tahsilat ürünler fatura yok ortada, kartta para yakalarsa çeker yoksa kalır öyle.
-
Ücretsiz denemeyi sezonluk paket olarak alıp iptal edemeyenler,
bu konudan hemen müşteri hizmetlerini ulaşıp iptal için kayıt açtırsın.
https://forum.donanimhaber.com/tod-tv-bein-connect-musteri-hizmetlerine-baglanma--154706432
-
madem iptal etcen niye taahhütlü seçeneği seçip de üyelik açıyosun aç aylık üyelik iptal et edemiyosan da 200 lira çeker biter 8 ay taahütü kabul edip iptal etmek de ayrı bi kafalar.
-
Hafta sonu 1080p maç yayını oldu mu arkadaşlar? Var mı izleyen? Nasıl kalite bein connect mac yayınına göre?
4k tv de izlediğim halde renkler canlı görünsün diye kontrasti patlatmislar fb nin sarı forması öyle parlıyordu ki futbolcu görünmüyordu. Tv yayini icin izlemek içinde begenmedi yavaşlıkta kalite olarakta kötü. Suanlik turkcell tv rakipsiz ilerliyor.
Bu tod suanlik telefon tabletten izleme gibi gideri ancak var
Mevcut beinconnect maç yayınından cok da farkı yok o zaman..Ben de umutlandiidim, Netflix kalitesinde maç yayinlayacaklar sandım 😔quote:
Orijinalden alıntı: Vip Üye4k tv de izlediğim halde renkler canlı görünsün diye kontrasti patlatmislar fb nin sarı forması öyle parlıyordu ki futbolcu görünmüyordu. Tv yayini icin izlemek içinde begenmedi yavaşlıkta kalite olarakta kötü. Suanlik turkcell tv rakipsiz ilerliyor.
Bu tod suanlik telefon tabletten izleme gibi gideri ancak var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X