Şimdi Ara

digitürkün vestel receiverı hakkında.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar burada vestel receiverında problem olanlar sinyal kalitesine bi baksın.Benim 2 haftadır yaşadığım görüntüdeki donma problemi dün nihayet sona erdi.Görüntü bozulunca tekrar servisi çağırdım ve ne yapıp edip bu soruna kalıcı bi çözüm bulalım dedim.Sorun sinyal kalitesinde imiş.Çanağı söktü, sinyalin daha kaliteli olduğu yere monte etti.Sonuçta eskiden sinyal kalitesi %40 iken şimdi %60 oldu ve hiçbir sorun kalmadı.
  • Merhaba;

digital ses çıkışlarını kullanıp bende ses sistemime bağlamayı düşünüyorum, bir şeyi merak ettim.. Sinyal çıkış veriyor olması lazım yoksa ses sisteminin girişleri yanar, bir başka deyişle digiturk kumandasından sesi açıp kıstığımızda ses çıkışlarında artış yada azalma olmuyor olması gerekir. bilgisi olan varsa biraz aydınlatabilir mi acaba?

Bu arada bende de Vestel var, sinyal seviyesi %80 ve hiçbir donma vs. yaşamadım.

Yaşadığım başka bir deneyim ise şöyle, Altyazı ile Moviemaxde altyazı ile film izlerken, sesi açıp kapattığım zaman, altyazılar 5-6 sn gelmiyor, sonra düzeliyor, tam güzel bir sahneyi daha iyi duymak için sesi açıyorum ve altyazılar kayboluyor ne dediklerini kaçırıyorum. can sıkıcı...

quote:

Orjinalden alıntı: TheGuardian

Bendeki kutu Vestel. 6 7 ay once getirmislerdi. Kanal gecisleri Philips'e gore daha hizli, arkasinda digital out var ses icin. Menuleri daha guzel. Philips'te kullandim ama Vestel bence Digiturk icin su an en iyisi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cappadocianshah -- 7 Mayıs 2007; 11:32:37 >

• selam;

Stereo ses sistemimi bağladım sonunda digiturke. yayın kalitesi özellikle radyo yayınlarında cd kalitesinde diyebilirim, çok güzel, fakat moviemax kanallarında sağ-sol ses kanalları yanlış geliyor. bağlantıları defalarca kontrol ettim ve eminim. Ters bağlayım dedim ama diğer kanallarda da ve diğer bazı filmlerde diğeri doğru... , yakışmamış digiturke....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cappadocianshah -- 14 Mayıs 2007; 10:47:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.