Şimdi Ara

digitürkün vestel receiverı hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, 2 ay önce digitürkün giriş paketine üye oldum.Kurulumu yaptılar ve verdikleri receiverı mayıs ayına kadar vestel receiver ile değiştireceklerini söyleyip taahhüt imzalattılar.Verecekleri bu receiver hakkında bilgisi olan var mı...yoksa digiturk bu kampanya için özel sipariş verip dandik bi receiver mı yaptırıyor vestele?

• digiturk ile vestel arasında bi anlaşma yapılmış anlaşılan ve digiturk için özel receiverlar üretiyorlar. bu receiverlar fta gibi düşün. diğer uyduları bağlayabiliyorsun ama şifre kırma işi yapılamıyor. bu receiverları kullanan tanıdıklarım var aynı uydu cihazı diyorlar. normal bir cihaz yani...
  • Bendeki kutu Vestel. 6 7 ay once getirmislerdi. Kanal gecisleri Philips'e gore daha hizli, arkasinda digital out var ses icin. Menuleri daha guzel. Philips'te kullandim ama Vestel bence Digiturk icin su an en iyisi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGuardian

Bendeki kutu Vestel. 6 7 ay once getirmislerdi. Kanal gecisleri Philips'e gore daha hizli, arkasinda digital out var ses icin. Menuleri daha guzel. Philips'te kullandim ama Vestel bence Digiturk icin su an en iyisi..
    ok,teşekkürler arkadaşlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: civic 1.6 ies

ok,teşekkürler arkadaşlar....

Alıntıları Göster
    9.9 ytl lik paketle gelen receiver, çok küçük yapıya sahip, tabiri caizse dandik görünümlü bir receiver ama teknik olarak nedir bilemiyorum.

bir de digitürkün taahütsüz üyelere üyelik sonunda geri almak üzere verdiği, vestel dcr optv 3900 diye bir receiverı var, o kanal geçişleri olsun verdiği çıkışlar olsun son derece iyi bir makina, bence mümkünse dcr3900 almaya çalışın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

9.9 ytl lik paketle gelen receiver, çok küçük yapıya sahip, tabiri caizse dandik görünümlü bir receiver ama teknik olarak nedir bilemiyorum.

bir de digitürkün taahütsüz üyelere üyelik sonunda geri almak üzere verdiği, vestel dcr optv 3900 diye bir receiverı var, o kanal geçişleri olsun verdiği çıkışlar olsun son derece iyi bir makina, bence mümkünse dcr3900 almaya çalışın.

Alıntıları Göster
    aman arkadaşım dikkat et vestel kutularda ses de ve görüntüde donmalar oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: ahweto

Alıntıları Göster
    bugün dt digikutu yu değiştirdi
    optv 3900 receiveri şu an kullanıyorum
    bence philips den çok kaliteli ve kullanışlı

• quote:

Orijinalden alıntı: ahweto

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ahweto

Dedigin dogru; arada goruntu donuyor 3-4 saniyeligine. Bazen daha uzun surebiliyor ama ileri geri yapinca kanalda anind duzeliyor. Benim de basima cokca geldi ama rahatsiz edici degil çok..

• quote:

Orijinalden alıntı: TheGuardian

quote:

Orjinalden alıntı: ahweto

Dedigin dogru; arada goruntu donuyor 3-4 saniyeligine. Bazen daha uzun surebiliyor ama ileri geri yapinca kanalda anind duzeliyor. Benim de basima cokca geldi ama rahatsiz edici degil çok..

Alıntıları Göster
    Vestel kutulardan uzak durun ses ve ve görüntüde donma oluyor hemde cok sık

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack the ripper

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Jack the ripper

arkadaş çok haklı bende var sesi açıyorsunuz kapanıyor, kendi kenidne kapanıyor,donmalar zaten standart

kısacası para verip asla almayın vestel asla uydu alıcısı yapamaz

iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: gurcan1

quote:

Orjinalden alıntı: Jack the ripper

arkadaş çok haklı bende var sesi açıyorsunuz kapanıyor, kendi kenidne kapanıyor,donmalar zaten standart

kısacası para verip asla almayın vestel asla uydu alıcısı yapamaz

iyi günler

Alıntıları Göster
    bahsettiğim değişikliği dün yaptılar ve vestel receiverı kurdular.İlk İzlenimim sizlerin de söylediği gibi görüntü donması.Hadi ulusal kanallar bi nebze iyi ama habertürk ve skytürk gibi haber kanalları hiç izlenmiyo nerdeyse.Güya birde kurulumu yapan servis görevlisi vestel receiver için,çözünürlüğü daha yüksek,kanal geçişleri hızlı,türksatla kullanabiliyorsun gibi şeyler söyledi.Uzun lafın kısası kampanya filan lafları boş enayi insan arıyorlar.Tamam ödediğim para çok değil ama kimse bana babasının hayrına bu receiverı vermiyo.2 yıllık üyelik + aktivasyon ücreti:270 ytl karşılığında verdikleri beş para etmez bi receiver.akşam servise bi uğrayacağım,ben tv delisi birisi değilim ama en azından uydu ile izlenecek kanalları doğru düzgün seyretmek istiyorum.

• quote:

bahsettiğim değişikliği dün yaptılar ve vestel receiverı kurdular.İlk İzlenimim sizlerin de söylediği gibi görüntü donması.Hadi ulusal kanallar bi nebze iyi ama habertürk ve skytürk gibi haber kanalları hiç izlenmiyo nerdeyse.Güya birde kurulumu yapan servis görevlisi vestel receiver için,çözünürlüğü daha yüksek,kanal geçişleri hızlı,türksatla kullanabiliyorsun gibi şeyler söyledi.Uzun lafın kısası kampanya filan lafları boş enayi insan arıyorlar.Tamam ödediğim para çok değil ama kimse bana babasının hayrına bu receiverı vermiyo.2 yıllık üyelik + aktivasyon ücreti:270 ytl karşılığında verdikleri beş para etmez bi receiver.akşam servise bi uğrayacağım,ben tv delisi birisi değilim ama en azından uydu ile izlenecek kanalları doğru düzgün seyretmek istiyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: civic 1.6 ies

size baştan söyledik

• quote:

Orijinalden alıntı: gurcan1

quote:

Orjinalden alıntı: civic 1.6 ies

size baştan söyledik

Alıntıları Göster
    biz 7 aydır aynı receiverı kullanıyoruz daha 1 kere donma olmadı, ayrıca philips receiver kullananlar, vestel için bu alet philipsten çok daha hızlı çalışıyor diyorlar.

bence hatalı bir seri söz konusu .

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

biz 7 aydır aynı receiverı kullanıyoruz daha 1 kere donma olmadı, ayrıca philips receiver kullananlar, vestel için bu alet philipsten çok daha hızlı çalışıyor diyorlar.

bence hatalı bir seri söz konusu .

Alıntıları Göster
    İlk başta banada philips makina verdiler ve gecen ay vestelin dcr marka makinası ile değiştirdiler kanal gecişlerinde daha hızlı,
    görüntü ve ses te bir donma söz konusu olmadı şimdilik.
    Benim sıkıntım favori kanllarımı belirlediğimde bir süre sonra bu kanalların sıralaması karman çorban oluyor misal 5. kanaldan 60 a ordan
    98 e ordan 27 ye şeklinde bir sıralama ya dönüşüyor bunları sabitleme gibi bir şansımız varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: acimakarna

İlk başta banada philips makina verdiler ve gecen ay vestelin dcr marka makinası ile değiştirdiler kanal gecişlerinde daha hızlı,
    Benim sıkıntım favori kanllarımı belirlediğimde bir süre sonra bu kanalların sıralaması karman çorban oluyor misal 5. kanaldan 60 a ordan
    98 e ordan 27 ye şeklinde bir sıralama ya dönüşüyor bunları sabitleme gibi bir şansımız varmı?

Alıntıları Göster
    favori kanallarda siranin bozulma sorunu bende de oluyor.
    artik favori yapmiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: oziware

favori kanallarda siranin bozulma sorunu bende de oluyor.
    artik favori yapmiyorum :)

Alıntıları Göster
    sanırım verdikleri vestel receiverlar aynı model değil,yani bana verilen dt 9001 modeli.Bazı arkadaşlar dcr diye bi model yazmışlar.Yoksa bana verilen modelde mi bi yamukluk var.başka dt 9001 kullanan var mı acaba.
  • quote:

sanırım verdikleri vestel receiverlar aynı model değil,yani bana verilen dt 9001 modeli.Bazı arkadaşlar dcr diye bi model yazmışlar.Yoksa bana verilen modelde mi bi yamukluk var.başka dt 9001 kullanan var mı acaba.

Alıntıları Göster
    bir önceki mesajımı düzeltiyorum.Receiverlar aynı model dcr 9001,fakat üretim serileri farklı.Benim cihazda dcr teriminin altında digitürk ibaresi de var.Aynı makinayı kullanan bi arkadaşımda bu yazı yok.Onun receiverında bi sorun yok.Servisle görüştüm 2 gün oldu hala bekliyoruz.Bi gelsin tam olarak anlıcaz problemi..

• quote:

Orijinalden alıntı: acimakarna

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: c@neer

Ya bu genel sorunmuş demek bende diyorum bende mi böyle oluyor, bunun çzömenin bir yolu var mı arkadaşalr, gıcık bişey bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: nexterkan

quote:

Orjinalden alıntı: c@neer

Ya bu genel sorunmuş demek bende diyorum bende mi böyle oluyor, bunun çzömenin bir yolu var mı arkadaşalr, gıcık bişey bu.

Alıntıları Göster
    1,5 aydır Vestel receiver kullanıyorum, görüntü veya seste donma yok. Kanal geçişleri philipsten daha hızlı. Digital ses çıkışı var ve ses sistemine bağladım çok güzel :)

• quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

1,5 aydır Vestel receiver kullanıyorum, görüntü veya seste donma yok. Kanal geçişleri philipsten daha hızlı. Digital ses çıkışı var ve ses sistemine bağladım çok güzel :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar buyrun size türkiyeden servis manzarası...Receiver değişip de görüntü donma olayı sinirlerimi iyice germeye başlayınca bizzat servise ben gittim.Şikayetimi ilettim ve artık tv seyredemediğimi ve bir an önce problemimin giderilmesini istedim.Görüştüğüm bayan adımızı ve adresimizi aldı haliyle ve 1-2 saat içinde arkadaşların geleceğini söyledi.Ben 1-2 saat değil 1 gün beklemeye bile razıyım tabii.yeter ki receiverda bu forumdan okuduğum yapısal ve giderilmeyecek bi problem olmasın.aradan 2 gün geçti,gelmediler ve tlf açtım.Arkadaşlar biraz yoğun beyfendi siz adınızı ve adresinizi bırakın ben bilgi vereyim.Kardeşim ne adı adresi.zaten yazmamışmıydınız benim adımı adresimi.yoksa daha önce yazdığınız not kağıtlarını usül yerine gelsin diyemi yazıyosunuz.neyse aradan 6 gün daha geçti gelen giden yok.bunun yanında tvde de sürekli digitürkün reklamını görüp duruyorum ve iyiden iyiye sinir oldum.herhalde bu kampanya reklamı 6 aydır filan var,O kadar reklam parası vereceğine,o paraya,vatandaşa daha iyi hizmet verecek bi kurum yapısı oluştursaydın ve millete daha kaliteli cihazlar verseydin dedim içimden.Aradım müşteri hizmetlerini bi 15 dk konuşma süresi giydirdiler tabii ama o an umrumda değil bu.Tek tek hepsini söyledim, ben bir il merkezinde oturduğumu dağ başında olmadığımı ve servisin evime 2 km mesafede olduğunu va nasıl 8 gündür gelinemediğini söyledim, şikayetçi oldum.neyse en kısa zamanda arkadaşlar gelecek diyip telefonu kapadık.ve akşam saat 9 da yaptığım bu konuşmanın ertesi günü servis gelmiş.ben işteyim tabii. evdekilere vestel receiverların hassas olduğunu, diğer cihazlarda sinyal azlığı sorun yaratmaz ama bunlarda yaratır deyip çanağı da tekrara ayarlayıp gitmiş.neyseki şimdi nispeten iyi.ulusal kanallarda bi sorun yok ama bazen habertürk ve tgrt haberde sorun oluyo ama eskisine göre çok çok iyi ..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.