Şimdi Ara

digiturkwebtv mağduru olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • digiturk webtv den paket satın alıp maç izleyeceğini zannedenler?
    verdiği paranın hakkını alamadığını düşünenler?
    canlı destek te bizde sorun yok diye cevap alanlar?
    verdiği parayı geri almak isteyenler?
    buyrun ortak bişeyler konuşup sorunumuza çözüm bulalım?
    paramızı nasıl geri alabiliriz?
    bunun tüketici açısından yasal hakları neler?
    bilgisi olanlar paylaşsın lütfen?

• Digitürkwebtv üyesiyim. Bir iki hafta önceye kadar herşey güzeldi. Ancak gözüken o ki üye sayısı hizmet verebilecekleri sayıyı aştı. Bursaspor - Fenerbahçe maçını şu anda izleyemiyorum, login olup maç izlerken bir anda beni dışarı attı. Şu anda ne zaman login olmaya çalışsam "Şu anda teknik bir hata oluştu. Lütfen tarayıcınızı kapatıp tekrar giriş yapınız.". Ne CANLI DESTEK hattı ne de telefon hattı cevap veriyor.
  • bu tür abonelikler parası peşin ödenmiş dergi veya gazete aboneliklerine benziyor?
    hakem heyetine gitsek nasıl bir çözüm sunarlar acaba?
    hakem heyetine giden varmı?

biz yayın gitmeden şikayete başladık. ahanda bizdede gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serce_tr -- 29 Ekim 2010; 21:15:35 >
  • Lanet olsun para veriyoruz paramızla rezil oluyoruz bende izleyemiyorum.
    Maç bitecek daha açılmadı offfff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pratik Adam -- 29 Ekim 2010; 21:12:29 >
  • aynen 2. yarı gitti maç bu ne saçma bir şey
  • belki tesadüftür bilmiyorum ama modemi açıp kapatınca yayın geldi ilk yarıdada böyle yapmıştım düzelmişti.
  • Hemen deniyorum
  • bende 2-3 maç düzgün izledim ondan sonra ki maçlar ya çamur gibi ya böyle yayın kopuyor falan gelecek sene kesinlikle düşünmüyorum sinir yapmaktan başka bi bo** yaramıyor..
  • arkadaslar bisi yapmamiz lazım.hep beraber ortak bi haraket edip bu yaptıklarını yanlarına birakmamak gerek.macı seyredemedik.
  • yayın hakkını toptan aldık diye sanki iptal ettirme şansımız yok gibi. zaten canlı destekteki çorbacılarda bu yönde yorum yapıyorlar.
  • valla anlamıyorum maçın ilk yarısı çöpe gitti
  • iyiki almamışım.Bu durumda yine DT almak gerekecek.
  • ben en son fb gs maçını izledim ve hiçbir sorun yaşamadım yanlız bugün bizimkilere şifreyi vermiştim onlar mp antalya maçında sık sık donma yaşamış anlamadım gitti
  • Digitürkwebtv sakın almayın. Ben aldım bin pişman oldum. Şikayetvar'a da yazdım ama adamlar sorunu çözmüyor. hele derbi varsa site ana sayfası bile açılmıyor. Hizmet vermedikleri halde paraları peşin aldılar. Şimdi teknik desteğe bile ulaşamıyorsunuz.
  • Parayı filan geri alamayız. Düşünün Barça Real maçı fiyatına dandik maçları izliyoruz. Yani yoluna yoluna bu duruma geldik. Mağduruzda noluyor ki kimse iplemiyor.

Bu ligin kalitesi ne ki bu kadar para dönüyor. İşte o para bizden çıkıyor. Hem kötü futbol, sadece dedikodudan ibaret geyik programlar, bi maçı bile veremeyen kanal işte budur.
  • fener ts maçı devre oldu hala siteye bile giremedim resmen rezillik
  • rezalet ilk yarı bitti. bir daha digiwebin yanına bile yaklaşmam.
  • Yayın gitti sitede avukat arkadaş yokmu imza toplasak da versek şunları mahkemeye resmen enayi yerine konuluyoruz
  • Ben az önce yine üyeliğimin iptalini mdediğim ücret olan 100 liranın hesabıma iade edilmesini belirttiğim bir email ve form gönderdim. Bu sene paramı yeseler bile bir daha asla digitürk almayacağım. Teknik destekleri bile cevap vermeyen firmadan ne hayır gelir. Sistem hizmet vermeden herkesten 100 lira almak üzere kurulmuş adeta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msicak -- 30 Ocak 2011; 20:00:36 >
  • Allah belasını versin bu web tv nin, bir maç izleyemedim.işte gitti fener maçıı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.