Şimdi Ara

dijiline için yardım istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba millet devamlı takipteyim fakat artık pes etmek üzereyim hele bu polsat artık key girmekten gına geldi ne yapıcam digerleri gibi bende yardım bekliyorum. teş.

• arkadaşım yapacak birşey yok şuan cihazlara auto yapması için yeni yazılım çıkmadığı sürece kumandadan key girmeye devam edeceğiz yada seyretmeyeceğiz
  • Merhaba dispeçer arkadaşım cevabın için teşekürler.Bendeki sorun değişen yeni key kumandadan girdiğim halde seyredememem.Acaba kaçırdığım bi nokta olabilirmi biraz açarak anlatabilirmisin.Görüşmek üzere.
  • valla aynı sorunu bende yaşıyorum kumandadan key girmeme rağmen kanalları izleyemiyorum nasıl bi çözüm bulucam analaymadım gitti kimsede anlatmıyo
  • Zeus83 arkadaşım ustalarımız ne derse o bekliyecegiz. Ustalarımız yardımcı olacaklar ben inanıyorum.
  • polsat çok sık key değiştiriyor.belki de siz key girene kadar çoktan değişmiş oluyor ya da internetten bulduğunuz keyler güncel değil...
  • 8000xcam ala otomatik çöz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abı ben bunu anlamadım bu konu baslıgının Digiline receiver ile ne alakası var.Bosuna herkese vakit harcatmayalım.
  • Key ' leri özelden halledin arkadaşlar ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.