Bildirim
dijiline için yardım istiyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım yapacak birşey yok şuan cihazlara auto yapması için yeni yazılım çıkmadığı sürece kumandadan key girmeye devam edeceğiz yada seyretmeyeceğiz -
Merhaba dispeçer arkadaşım cevabın için teşekürler.Bendeki sorun değişen yeni key kumandadan girdiğim halde seyredememem.Acaba kaçırdığım bi nokta olabilirmi biraz açarak anlatabilirmisin.Görüşmek üzere. -
valla aynı sorunu bende yaşıyorum kumandadan key girmeme rağmen kanalları izleyemiyorum nasıl bi çözüm bulucam analaymadım gitti kimsede anlatmıyo -
Zeus83 arkadaşım ustalarımız ne derse o bekliyecegiz. Ustalarımız yardımcı olacaklar ben inanıyorum. -
polsat çok sık key değiştiriyor.belki de siz key girene kadar çoktan değişmiş oluyor ya da internetten bulduğunuz keyler güncel değil... -
8000xcam ala otomatik çöz -
Abı ben bunu anlamadım bu konu baslıgının Digiline receiver ile ne alakası var.Bosuna herkese vakit harcatmayalım. -
Key ' leri özelden halledin arkadaşlar ..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X