Bildirim
(Dijital Bateri)Alesis DM Lite Kit mi Yamaha DTX400K mı ?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Yamahanin ayni modelini uc senedir kullaniyorum.memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle yorum için teşekkürler. Alesis hakkında bilginiz var mı acaba? Yani karşılaştırma yapabilmeniz mümkün müdür? -
ilk önce meraba. dijital davul dediğimiz şey çok riskli bi alet yani alıcağınız markanın sağlam bi marka olması lazım yoksa tın tın çalarsınız ve bi zaman sonra alet çöp olur.bu işi de hepimizin bildiği gibi roland ve yamaha taşıyo. ben her zaman ve kesinlikle yamahayı öneriyorum- roland diyenler daha fazladır- bunun sebebi ise yamaha akustik davullarından alıyor sesleri. yani dijital davulda akustik keyfi yaşatıyo insana.alesistir medelidir bunların ileri modellerini almıyıcaksan inan bana bunlar çöp markalar.umarım yardımcı olmuşumdur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X