Şimdi Ara

dijital center iyiki varsın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet dj den en az 15 kere online alış veriş yaptım en ufak bir sorun dahi görmedim her zaman elime 2 gün içinde ulaştı çalıştıkları kargo şirketide çok dürüst. adamlar ürünü kargoya verdiği an cep telefonuma mesaj. mail tüm uygulamalar müthiş. ben zaten ya dj den yada mavi den başka yerden alışveriş yapmam. özellikle hepsiburada dan kazık yiyince aklım başıma geldi. dj ye benden 10 üzerinden 10 arkadaş. helal olsun helal. işte ticaret anlayışı işte esnaflık işte müşteri memnuniyeti budur.
  • helal olsun derim baska birsey demem. keske her firma boyle olsa
  • yaa mavi bilgisayarr artık doymuş gibii yani müşteri gelmişş almışş almamışş umurunda değil görünen bu, fiyatları pahalıı piyasadann birde zamanında bir ekran geforce2 mx440 almaya gittim kapıdan girdim içerii oooo herkes kendi alemindee birini dürtüklemezsen kimse seninle ilgilenmiyor yanii gidip birinee yanaşıcann şu var mı bu var mı diyee kim olduğunu da belli değil yani ne ile görevi onuda bilmiyoruzz.. sonuç olarak ben bir kere mavi'ye gittim bir ekran kartı alayım diyee onda web sitesinde stokta görünüyor firmaya gittim yok dedi olmadığı da iyi oldu aslında zaten adamların müşteri anlayışını beğenmemiştimm yani orda kapıdan gir bir köşede bekle buyrun ne istiyorsunuz diye kimse sormazz o zaman benim gördüğüm durum buydu şimdi nasıl bilmiyorum.
  • böyle konuları forumda sık sık gundeme getirelim.milleti aydınlatalım..
  • katılıyorum. nasıl millet HEPSİBURADA nın rezilliğini gördüyse Dijital center ın de dürüstlüğünü gördü. rezil firmalar olduğu kadar dürüst çalışan güvenilir olan müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmalarda var. bunları paylaşarak öğreniriz ancak.
  • MAvibilgisyarin eski bi çalışanı olarak sizlere bi kaç soylemek istiyorum.
    -Kullanıcı hatalarından doğan arızalar(fiziksel sorunlar iceren örnek işlemci ceikirdeğinin kırıkolması)hiç bir firma tarafından zaten kabul edilmez.
    -Mavi bilgisiyar müşteri memnuneyi için elinden geleni yapan bi firma İçerisi cok yoğun olduğu için her gelen müşteriyle ayni anda ilgilenmek zor olur bunuda anlamanız lazım her gelen müşteriyi kapıda karşılayacaklar diye birşey olamaz öncelikle o satış temsilcisi arkadaşlar da insan bi anda 5-6 müşteri ile ilgileniyorlar onlarin işleri cok zor daha musait saatlerde gelirseniz sizlere cok güzel seviyeli dürüst bir bicimde ilgilenirler.
    -mavi bilgisayar TR deki bana göre en iyi Online satiş sitesidir(www.mavibilgisayar.com)hem tasarim hem kullanım hem içerik zenginliğ,kargo,satış sonrası destek vs vs.
    -www.mavibilgisayar.com sitesinde ürün var gözüküyor olması sizin de gelip orda bulamamanızın tek sebebi vardir ürün toptancı firmanin stoğunda olduğu için sitede stokta gözükmektedir site stoğu ve mavibilgisyarin stoğu ayri ayridir yani sitede sergiledikleri bi ürün illa depoda olmak zorunda değildir internetten aldiğinizda yani siğariş verdiğinizde ürün mavibilgisayar deposuna gelir ve size yollanır umarım anlatabilmişimdir.

Ben şuan mavibilgisayarin elemanı değilm bir müşterisiyim önceden oranın teknik servisinde çalişyiordum.
    demek istediğim ordaki her çalişan en iyi en yüksek performansta hizmet vermeye calişiyor okadar cok insanin talebini karşılamak cok güçtür yani bi yandan telefon biyandan müşteriler.

Size soylemek istediğim insanlara ordaki çalışanlara emek harciyanları bir iki cümlede aşağı indirmeniz hiç hoş değil.. ordaki calişanların hepsi inanınki her gün fazla mesai yapamak zorunda kalıyorlar yemeklerini bile saat 4-5 te yiyebiliyorlar ben bunları yaşadiğim için sizlere anlattim. sizlerde bunları bilerek daha sicak yaklaşırsanız eminim istediğiniz şekilde size yardimci olacaklardir

Teşekkürler

• Dürüst dediğiniz firmanın bana yaptıkları..Dürüstlükten hiç bahsetmeyin bu firma için...

http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=82288&SearchTerms=,dijitalcenter,vakası
  • Bunlar bana çok saçma geliyor. Aa arkadaşlar şurası çok kötü ordan almayın burası iyi hepimiz buradan alalım. Ben şunu söyleyim hepsi aşağı yukarı birbirinin aynı.Ellerinden gelen birşey varsa yapıyorlar ama sonrasında mağdur olan kendileri olmamak için yardım etmiyorlar. Ben hepsiburada dan çok alışveriş yaptım şimdilik garantilik bir olay başıma gelmediği için bu konuda yorum yapamayacağım ancak memnunum. DC den hiç alışveriş yapmadım çünkü fiyatları çok yüksek bence. Eğer istanbulda olsam alışveriş yapacağım yer mavidonanım dır çünkü ellerinden gelen yardımı yapıyorlar. Ama şu an ankarada olduğum için net birşey söylemem zor. Ankarada durum biraz daha vahim gibi. Eğer garantilik bir olay başınıza gelirse genellikle parçayı istanbula gönderiyorlar ve arada geçen zamanda madur oluyorsunuz.
  • Digitalcenter mı?[ban]
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.