[frndsp]3.5.2004 günü abitnf7/s anakartı 9 taksitle peşin fiyatına dijital centerden almıştım.aynı firmadan spire falkonrock fan,arctic silver termal macun da aldım.ne yazıkki amd 2500+ dijitalde olmadığından onuda mavibilgisayardan almakzorunda kaldım.fan takıp çıkarırken kendi hatamdan dolayı hem anakartım hemde işlemcim(çekirdeğin kenarında miniminnacık bir dökülme)arızalandı.dijitalcenter hiçbir ücret talep etmeden yemin ederim ki kargo ücretini dahi ödemişler,kartımı onarıp(kuzey köprü fanı değişmiş,ram yuvaları değişmiş)bügün itibarıyle elime geçti,inanın beni çocuklar gibi sevindirdiler,bu sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.mavi bilgisayar ise no garanti,no değişim deyip kargo ücretini bana ödettirerek işlemcimi geri gönderdi.iki ayrı firma,iki farklı müşteri hizmetleri! iyiki varsın diyorum dijital center
walla helal olsun, gerçi artık netten alışveriş yapmaktan korkuyorum ve hatta alışveriş yapmaktan bile korkuyorum.Bir de Allah'tan mavi bilgisayardan birşey almadım, az kalsın alacaktım.Büyük geçmiş olsun.Peki şimdi işlemciyi ne yaptın
evde duruyor öylece.mod olaylarında antreman yaparım belkide.şimdilik paşa paşa uyuyor.
evet dijitalcenterden bende çok memnunum. Helal olsun DC ye
Mavi bilgisayarı bende iyi bulmuyorum hem fiyatları pahalı hemdee peşin fiyatına taksit yapmıyorlar.Ama Dijital-Center o konuda farklı.Helal olsun Dijital-Center e valla...[bgdnc2][bgdnc2]
arkadaşlar mavinin de bir suçu yok kötülemeye gerek yok ben memnunum maviden hakikaten bir üretim hatası olduğunda değiştiriyorlar kullanıcı hatası olduğunu bile bile hiç bir firma verdiği ürünü değiştirmez
Şu ana dek iki fan ve Vantec 520W PSU aldım hiç bir sorun yok. DC şu an benim için de iyi gözüküyor.
enteresan, ben 5 senedir mavi'den alışveriş yapıyorum bugüne kadar beni hiç madur duruma düşürmediler. belki net'ten alışveriş ettiğin için öyle olmuştur. zaten geri iade durumu bilgisayarcıyla değil distribütör firmayla alakalı bi olaydır.
[Deleted by Admins]
iyi o zaman bende dc dan anakart alacam
dc iidr ama sorunları olan arkadaşlarımızda var ben gerçi ordan aldıgım ürünlerde sorun cıkmadı vede gittiğimde ii karşılandım.Andro da ii dierleri ile işim olmuyor
dijitalcenter abi bu borumu tabiki öle olacak mavi imiş sarı imiş hiç birine benzememz hatta gidenler bilir gittiğinde senin ile pc den anlayan insanlar ilgileniyo[frndsp][frndsp] başka bi pc ye gidip "bu tv kartında en iyi görüntü nası alırız" dediğinde "valla kıçına bi çatal tak o çeker zaten" diyen adamlarda çıkabilir yani
dijital center abi normal en taktir ettiğim firma
bu digitalcenter ın yeri neresi acaba? ayrıca varsa-ki vardır herhalde- web adresini yazarsanız sevinirim.
www.dijitalcenter.com adres:Büyükdere CD Akabe İş Merkezi No: 78-80 Da:5 Mecidiyeköy 34387 - İstanbul Tel (212) 217 4020
Bende dijitalcenterdan aldığım ürünlerde gayet memnunum çalışanlar da bayağı ilgili.9 taksit olayı süper.
iyi de dc herkese hitap etmiyor. kasa alıcam; thermaltake var köklemişler fiyatı ram alıcam; corsair var ocz var aynı şekilde. beni aşar yani bunlar.
hocam ben 250 milyona yakın alısveris yaptım en ufak seyde bile cok yardımcı oluorlar oyuzeden [bgdnc2][bgdnc2][bgdnc2][bgdnc2][bgdnc2][bgdnc2] dijital center