Şimdi Ara

Xbox HDMI'dan görüntü vermiyor - İzmir Uğur Elektronik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • izmir'de uğur elektronik'e göndermiştim cihazı, çip takılmış bugün elime geçti. göndermeden önce hdmi kablosuyla sorunsuz görüntü tv'ye aktarılıyordu. ancak çip takıldıktan sonra daha dakika bir görüntü gelmedi tv'ye. kablolar sağlam takılı, tv hdmi modunda vs... scart kablosunu denedim o zaman görüntü geldi. Dedim herhalde kabloda bir sıkıntı var. Gittim 2 tane daha hdmi kablo aldım apartmandan. görüntü hala gelmiyor. Sonra cihazı başka tv'ye takmayı denedim yine görüntü yok. Şu an kendi hdmi kablom ile cam gibi digiturk playden gs maçını izliyorum. Yani ne kabloda ne tv'de sorun yok. çip takılmasıyla bu sorunun bir alakası olabilir mi? daha önce uğur elektronikten benzer işlem yaptıran arkadaşlar böyle bir sorun yaşadı mı? ne yapmalı nasıl çözmeli sorunu?

• Götür at kafalarına arkadaş. Bozmuşlar işte.
  • Adamlar bozmuş kardeş.
  • ayni sorun bendede var cozumu
    tv yi kapat ac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafestekanarya K kullanıcısına yanıt
    dalga geçilecek yer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spookytr

izmir'de uğur elektronik'e göndermiştim cihazı, çip takılmış bugün elime geçti. göndermeden önce hdmi kablosuyla sorunsuz görüntü tv'ye aktarılıyordu. ancak çip takıldıktan sonra daha dakika bir görüntü gelmedi tv'ye. kablolar sağlam takılı, tv hdmi modunda vs... scart kablosunu denedim o zaman görüntü geldi. Dedim herhalde kabloda bir sıkıntı var. Gittim 2 tane daha hdmi kablo aldım apartmandan. görüntü hala gelmiyor. Sonra cihazı başka tv'ye takmayı denedim yine görüntü yok. Şu an kendi hdmi kablom ile cam gibi digiturk playden gs maçını izliyorum. Yani ne kabloda ne tv'de sorun yok. çip takılmasıyla bu sorunun bir alakası olabilir mi? daha önce uğur elektronikten benzer işlem yaptıran arkadaşlar böyle bir sorun yaşadı mı? ne yapmalı nasıl çözmeli sorunu?

aynısı bndede oldu iki gün önce cumartesi günü chip taktırmadım sadece gta 5 için versiyon yüklettim eve geldim çalışan cihaz çalışmıyor ekrana görüntü gelmiyor baya bekledim fişi söktüm taktım hdmi yerlerini değiştirdim olmadı sonra konsol ve tv açıkken konsolu salladım biraz tak die görüntü geldi 2 3 gündür sorunsuz oynuyorum bendr uğur elekrçtronikte yaptrdım bu olayı bidaha gitmem ama oraya

• Dalga geçmiyorum ciddi söylüyorum,
    benimde aynı şekilde problem vardı,
    ilk açıldığında xbox biraz geç açılıyo biliyorsun,
    ilk once x boxı açıyorum,
    tv ye 2 tane hdmı bağlı biri uydunun,
    daha sonra tv yi kapalı konumdamdan açık konuma getiriyorum,
    tv nin kumandasında hangi xbox hangi hdmı a bağlıysa onu seçiyorum,
    eğer 1 dakika sonra hala ekrana görüntü gelmiyorsa tv kapatıp tekrar açıyorum,
    işlem tamam,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kafestekanarya K kullanıcısına yanıt
    ilginç, kusura bakma öyle deyince dalga geçtiğini sandım. aç kapa yapmadım hiç tv'yi. cihazı gönderdim en kötü yarın gidip durumuna bakacağım ben de. siz uğur elektronikten mi yaptırdınız?
  • evet bende uğur elektronikten yaptırdım,
    ilk xbox deneyimim
    baya baya da ugraşmaya başladım kinect felanda aldım,
    online da oyun oynuyorum süper
  • Görüntü ayarlarını sıfırlamayı deneyin.
  • xbox'ın görüntü ayarlarını mı sıfırlamam gerek? nasıl yapabilirim?

arkadaşlar, komponent kablo ile denemek istiyorum ama televizyonda 3 giriş var, komponent kabloda 5 giriş var, o da olmayacak sanırım
  • Bu konu yardımcı olur umarım;

http://forum.donanimhaber.com/m_82265940/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Bu konu yardımcı olur umarım;

http://forum.donanimhaber.com/m_82265940/tm.htm

teşekkür ederim, cihaz gelir gelmez deneyeceğim inşallah düzelir.
  • Karsidaki emrah elektronik de bozdu bir tane guvenilir yer kalmadi ksk de.

• quote:

xbox'ın görüntü ayarlarını mı sıfırlamam gerek? nasıl yapabilirim?

arkadaşlar, komponent kablo ile denemek istiyorum ama televizyonda 3 giriş var, komponent kabloda 5 giriş var, o da olmayacak sanırım

Uğur Elektronik'deki kişi, görüntü almak için VGA yada DVI kullandıysa ve çözünürlük farklıysa bazen çözünürlük ayarlarını sıfırlamak gerekebilir.TV'den çıkartıp monitöre bağladığımda bana da olurdu. Xbox açılırken + basılı tutarsan ayarlar sıfırlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiyopBey -- 10 Ekim 2013; 23:01:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

quote:

xbox'ın görüntü ayarlarını mı sıfırlamam gerek? nasıl yapabilirim?

Uğur Elektronik'deki kişi, görüntü almak için VGA yada DVI kullandıysa ve çözünürlük farklıysa bazen çözünürlük ayarlarını sıfırlamak gerekebilir.TV'den çıkartıp monitöre bağladığımda bana da olurdu. Xbox açılırken + basılı tutarsan ayarlar sıfırlanır.

bu işlemi yaptım, ama scarttan takılı iken.. cihaz yeniden başlamadı, baya bekledim vs... sonra ayarlardan diskten başlat dedim, cd takılı değil ama... bir umut hadi tekrar hdmi deneyeyim dedim görüntü geldi vallahi :) acayip sevindim. nasıl sorun çözüldü bilmiyorum ama şu an görüntü geliyorç

• Hocam şuan bir sıkıntı varmı?
  • yok herşey normal :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.