Şimdi Ara

Dijital Foto tavziye ve önerileriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hp photosmart 850 kullanıyprum yaklaşık 3 ay oldu 256mb sd de aldım extra olarak,gayet memnunum tavsiye ederim,ancak kutu içeriğinden şarj aleti ve taşıma çantası gelmiyor,yanında gelen 4 adet şarjlı pil evrenin en dandik pilleri,hp photosmart için bir kit çıkarmış çanta - pil -şarj aleti ondan aldım piller gayet iyi gitmekte,makinada 7 optik 8 digital zoom var=56 zoom yapıyo o da gayet iyi,4 mp olması bence yeterli tavsiye ederim...
  • 2 hafta önce kodak cx6230 aldım.200$.3x optik zoom,sınırsız sesli video kaydı(hafızaya bağlı yani),2mp. resimlerin kalitesi fiyatına göre çok ii.
    sakın orite fln alma, çin malı ne oldukları belli değil. ya bunu al yada hp735. ama kodak da renkler biraz daha canlı
  • dijital Canon u Türkiye den alma aynı fiyata olsaydı canon derdim ama, Türkiye satış fiyatı enayi kazıklar durumlarda...
    Hp 735'in eski modeli olan 720'yi bir süre denedim, fiyat/performansı iyiydi...
    Türkiye Fiyatlarından alacaksan hp ya da kodak tavsiye ederim. ayrıca baskuda yeni makinalar getirmiş onlara da bir bak avrupa fiyatının 50$ üstünde sanırım baskuda onlara garanti verir...
  • NightWalker
    Bende 6230 alacaktım bugün Kodak türkiye yi aradım ama 6230 da sınırsız sesli video olayının olmadığını öğrendim 30ar saniyelik periyotlarda istediğin kadar çekebliyorsun ama 30 sn çok az 6330 da sınırsız çekim vermiş (karta bağlı olarak 80 dakikaya kadar) ama onunda fiyatı 6230 dan fazla buda demektirki biraz daha beklemem gerekecek
  • az önce denedim dediğin gibi 30 saniyeymiş :)
  • keşke kısıtlama olmasaydı şimdi bende 6230 kullanıyor olacaktım neyse......
  • paran varsa canon,sony,pentax,nikon,fuji
    diğerleri hikaye
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.