Şimdi Ara

Dijital Fotoğraf Baskısı Nerede Ucuz ve Kaliteli. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
13.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar sizin yorumlariniz ile siteye gece gece fotograflari atmaya basladim yarin siparis veririm sanirim sali gunu en gec elime ulasir fotograflar.. Fotograflarin kalitesinide elime gectiklerinde musait olursam bildiririm..

KATKILARINIZDAN DOLAYI HEPINIZE TESEKKURLERIMI ILETIRIM.
  • Arkadaslar benwww.fotvi.com dan 130 tane 10x15 16 tane 15x21 fotograf siparis verdim gecen hafta cuma gunu 4 gunde elime gecti hafta sonu sebebiyle. Fotograflar gayet guzeller beklentilerimin ustunde. Benim onerilerim 15x21 fotograf bastirmaniz inanilmaz derecede daha guzel oluyor.. veya hic bastirmayin cunku bastirdiktan sonra kucuk boyutlu fotograflar inanilmaz kucuk geliyor gozunuze ve bastirdiginizdan birsey anlamiyorsunuz.. Bir tek sorun yasadim 15x21 fotograflardan bazilarinin koseleri yapismis ayirirken biraz kiristirdim koselerini ama 3 tanesi :(( O da o kadar onemli degil fotograflarda onceden arkadaslara korumasiz gitmis forumda oyle okumustum.. Bana karton kutu icinde gayet korunakli bir bicimde geldi.. Gonlunuzu ferah tutun, gonul rahatligi ile fotograflarinizi bastirabilirsinizwww.fotvi.com da.. Daha ucuzunu bulmadiginiz surece..
    Herkese guler yuzlu gunler dilerim..

• site güzelmiş...
  • www.fotvi.com'u ben de kullandım.

fotoğraf baskı yaptıracak arkdaşlara tavsiye ederim.
    İsterseniz sizde arayın ama benim bulduğum en ucuz fotoğraf baskı fiyatları burada.

bu siteye bakmadan fotoğraf bastırmayın derim.
    ayrıca üye olanlara 25 adette ücretsiz baskı hediye ediyorlar.

• www.canvastar.com

buraya iki adet fotoğrafımı gönderip tuvale baskı yaptırdım, sonuç gayet güzel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan2001

Fotograf.com dan uzak durmanızı tavsiye ederim.
    Bir sorun çıktığında saatlerce uğraşırsınız, telefonu kimse açmaz.
    Açtı diyelim, hiçbir şey bilmeyen bir bayan karşınıza çıkar ve sizi sinir eder, hiçbir sonuç alamazsınız.
    Mail yöntemi boş kuyuya taş atmak gibidir, kimse cevaplamaz.

hocam gerçekten de fotograf.com'da telefonlara cevap veren kimse yok...bilgi almak için arıyorsun ama ulaşmak mümkün değil...

vurdumduymaz bir tutum. güven vermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norveçli balıkçı -- 29 Mart 2011; 14:32:14 >
  • girdim bir göz attımwww.fotvi.com güzel göründü gibi sanki, eğer fiyatlar uygun olacaksa bundan sonra internetten sipariş vermeyi düşünüyorum fotoları, dükkanlar kazıklayacak yer arıyorlar çünkü. Yer yer bunların iki katı para istiyorlar.
  • fotvi.com'dan verdim sparişelerimi.

farklı ebatlarda, büyüklü küçüklü 180 tane resim bastırıyorum.

yeni üye olanlara 25 resim ücretsizmiş, ayrıca 15 liradan yukarı spariş verenlere kargo da bedavaymış.

benim resimler 28 lira tuttu.

5 lira kdv eklenince

33 liraya hallettim...

piyasada ucuz diye bildiğim ve fiyat hesaplattığım yerler 60-70 lira demişlerdi.

iyi oldu bu siteyi öğrenmem.

sitenin kullanışı da çok kolay.

fotoğraf bastıracaklar mutlaka incelesin öyle karar versin.

ayrıca aradığında da sorularınızı cevaplayacak biri muhakkak telefona bakıyor !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: norveçli balıkçı

fotvi.com'dan verdim sparişelerimi.

yeni üye olanlara 25 resim ücretsizmiş, ayrıca 15 liradan yukarı spariş verenlere kargo da bedavaymış.

5 lira kdv eklenince

33 liraya hallettim...

piyasada ucuz diye bildiğim ve fiyat hesaplattığım yerler 60-70 lira demişlerdi.

ayrıca aradığında da sorularınızı cevaplayacak biri muhakkak telefona bakıyor !!!

Fotoğraflar eline geçince kalitesi ile ilgili bilgi verebilir misin norveçli balıkçı?

Birdehttp://fotoev.com/ diye bir site var . Kodak Royal Kağıt ve ya Fuji Supreme fotoğraf kağıtlarına baskı yapma seçeneği var. Bilgim yok ama sanırım bunlar daha kaliteli kağıtlar . burdan sipariş veren oldu mu?

• tamam veccihi fotoğraflar elime geçince durumlarını bildiririm.

ayrıca mat ve parlak baskı fiyatları aynıymış bu sitenin.

kimi fotoğrafçılar ikisinin kağıtları farklı olduğu için değişik fiyat tarifeleri söylüyorlar.

burada standart.
  • hocam fotoğraflar dün elime geçti.

kaliteleri açısından bir sorun yok. sipariş ettiğim ebatlarda ve sayıda bütün fotoğraflar elime ulaştı.

tek aksilik firmanın çalıştığı kargo şirketi ile yaşandı.

Gaziantep aras kargo şubesi adresi yanlış yazmış, Bursa'daki demirtaş aras kargo şirketi de ellerinin altındaki kargoyu sayısız kez sormama rağmen bulamadılar. bu sorunlar nedeniyle 4 günde elime geçti kargo.

ürünlerden memnunum ancak sipariş vermeden önce adres konusunda dikkatli olmalarını tembihleyin.
  • KADIKÖY TEPE NAUTİLUS TEKNOSA DA FOTOĞRAF BASKISI YAPILMAKTA İNDİRİMLİ FİYATLARI DEVAM EDİYOR BİLGİNİZE ...
  • Aslında bende fatih,taksim civarlarında bir yer bakıyordum bazı düğün ve aile fotoğraflarını bastırmak için ama inanın son zamanlarda çektirdiğim vesikalık fotolardan bile memnun kalmadığım için tereddüt ediyorum şimdi..En son yaptırdığımda renkler birbirine karışmıştı hatta! VE bir yerde inanılmaz ince bir kağıda bastı vede renklerden memnun kalmadım..Şimdi kaliteli bir kağıt kullanan çok ince olmıcak ve renkleri düzgün yansıtacak bir yer bakıyorum..Birde mat kağıtmı parlak kağıtmı iyidir? Ne önerirsiniz ?Şu anda acilen kaliteli baskı yapan bir yere ihtiyacım var çünkü düğün ve bazı aile fotoları 250 kadar tahminen.Bende bazı internette bu işi yapan siteler gördüm ama internetten örnek göremediğim için şüpheliyim biraz ama değerlendirmeye alabilirim eğer deneyipte çok memnun kalan olduysa..Foto bastırıpta kalitesinde memnun kalan kişilerin tavsiyesini acilen bekliyorum..Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: serminn

Aslında bende fatih,taksim civarlarında bir yer bakıyordum bazı düğün ve aile fotoğraflarını bastırmak için ama inanın son zamanlarda çektirdiğim vesikalık fotolardan bile memnun kalmadığım için tereddüt ediyorum şimdi..En son yaptırdığımda renkler birbirine karışmıştı hatta! VE bir yerde inanılmaz ince bir kağıda bastı vede renklerden memnun kalmadım..Şimdi kaliteli bir kağıt kullanan çok ince olmıcak ve renkleri düzgün yansıtacak bir yer bakıyorum..Birde mat kağıtmı parlak kağıtmı iyidir? Ne önerirsiniz ?Şu anda acilen kaliteli baskı yapan bir yere ihtiyacım var çünkü düğün ve bazı aile fotoları 250 kadar tahminen.Bende bazı internette bu işi yapan siteler gördüm ama internetten örnek göremediğim için şüpheliyim biraz ama değerlendirmeye alabilirim eğer deneyipte çok memnun kalan olduysa..Foto bastırıpta kalitesinde memnun kalan kişilerin tavsiyesini acilen bekliyorum..Teşekkürler..

aynen bende :(

• iyi guzel fotolari ucuza cikartan yerler bulmussunuz da sadece renklerin guzel gorusmesiyle fotonun kaliteli oldugu anlasilmazki bu kagidinda kalitesi var gramla satiliyor bunlar ne kadar kalin olursa o kadar kaliteli olur yani sadece renklerin guzel cikmasi degil kagidin kalinligida fiyati etkiler
    siz bide kagidin kalinligina bakin o sitelerde defter kagidi gibi olmasinlar sakin
  • quote:

Orijinalden alıntı: norveçli balıkçı

fotvi.com'dan verdim sparişelerimi.

5 lira kdv eklenince

33 liraya hallettim...

site için teşekkürler :) oldukça işime yarayacak gibi gözüküyor :)

• Anadolu yakasında ucuz ve kaliteli 100 civarında baskı alacağım bir fotoğrafçı aramaktayım. internet üzerinden de olabilir. tavsiye ve deneyimlerinizi bekliyorum.
  • Ucuz kaliteli Fotoğraf baskı ve fotokitapwww.fotobaski.com.tr yapılıyor bazen indirim kampanyaları sunuyorlar ayrıca Fujifilm Turkiye ile işbirliği var yani baskıları direkt fujifilm baskı merkezi yapıyor. ucuz fotoğraf baskı
     Dijital Fotoğraf Baskısı Nerede Ucuz ve Kaliteli. Dijital Fotoğraf Baskısı Nerede Ucuz ve Kaliteli.

• f768268ff6ee8526 bu kodu kullanarak kısa bir süre için 10x10 altına not yazabileceğiniz veya 10x15 klasik 10 adet bedava baskı siparişi verebiliyorsunuz.www.fotobaski.com.tr
     Dijital Fotoğraf Baskısı Nerede Ucuz ve Kaliteli. Dijital Fotoğraf Baskısı Nerede Ucuz ve Kaliteli. Dijital Fotoğraf Baskısı Nerede Ucuz ve Kaliteli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fotoğraf baskı konusunda Ankara'dan yardımcı olabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.