arkadaşlar lastik almam lazım 205/55/16 yazlık
hankook
Nexen
Nokian
Falken
uygun fiyatlılarda ise
Laufenn
Starmaxx
arada kaldım çok...çarşamba yada perşembe alacağım. golf 8 ler de ki nexen de baya uygun...deneyimleyen arkadalar yorumlarsa sevinirim.
bir de bu lastiklerin incelendiği puanlanma sitesi var mıdır karşılaştırma yapan?
Lastik değişimi.
2021 yılı Temmuz ayı otomobil ve hafif ticari araç pazarı 2020 yılı Temmuz ayına göre %45,3 azalarak 47.849 adet oldu.
Alien Worlds
uzayda koloni inşa edilen bir oyun. oyunda kazı yapıyorsunuz ve kazı karşılığı size TLM veriyor. tlm şuan binancede listelenen bir token. şuan yaklaşık 0,40 dolar değeri var. youn basit ve çok zaman almıyor. bilgisayara bakarken bir yandan da 2-3 tıklama ile oynanan bir oyun. günde 10 tlm kazansanız nerdeyse 5 dolar yapar.bence daha fazlası da kazanılabilir.oyun tanıtım videoları aşağıya bırakacağım. bende yeni başladım arada bakarak oynuyorum. malum pandemi nedeniyle bilgisayarda cidi zaman geçiyor.
amacım bir şeyler öğrenmek. bende çok bilmiyorum oyunu. oyunda çok daha iyi olanlar mutlaka vardır. başlık altında bilgi paylaşılırsa süper olur.
umbra ilk 20 de 4 hesap
umbra ilk 20de hesap satılık arkadaşlar. Numarayı aşağıya bırakıyorum. Lütfen ordan iletişime geçin.
12M filo puanı.
05423846342
Sombrero ilk 20 de 4 hesap
Sombrero ilk 20de 4 hesap satılık arkadaşlar. Numarayı aşağıya bırakıyorum. Lütfen ordan iletişime geçin.
05423846342
Sombrero 30M puanlı Hesap satılık
30M Puanlı filo 15m dengeli gelişim far. 70k fırfır 30k komuta ve keşiften gelen filo var.
kademeler 30-32-34
araştırmada baya iyi. dengeli dağılım var bir söm boşta gezici için.
fiyat 350tl
hadi inşallah çok iyi indirimler olur faydalanır herkes. hiç umudum yok ama adamlar rekor bekliyor.
|
|
Meslek: öğretmen
2018 VW Golf 1.0 TSI DSG Comfortline| huawei P30 pro |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.404
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 83.320 (Bu ay: 1.323)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 224 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar