Yapılan son zamla birlikte, Avrasya Tüneli açıldığı günden bu yana, ücretlere toplamda yüzde 119 oranında zam gelmiş oldu.https://tr.sputniknews.com/turkiye/202001311041302182-avrasya-tuneli-gecis-ucretlerine-yuzde-56-zam/
Merak etmeyin bu sene sonunda enflasyon yüzde 8 olacak Adamlar istatistik bilimine takla attırdı. Serbest piyasayı hapsetti. Ha bu arada son çeyrekte yüzde 5 büyüme çıkacak deniyor. Her şey süper yav. Baksanıza Manhattan'da yurt yaptırıyoruz Kızılay ile
quote:Orijinalden alıntı: amadeus99Merak etmeyin bu sene sonunda enflasyon yüzde 8 olacak Adamlar istatistik bilimine takla attırdı. Serbest piyasayı hapsetti. Ha bu arada son çeyrekte yüzde 5 büyüme çıkacak deniyor. Her şey süper yav. Baksanıza Manhattan'da yurt yaptırıyoruz Kızılay ileAra sıra kızılaya bağış yapardım ama artık yağmurlu havada su yok. Olan gerçekten ihtiyaç sahiplerine olacak ama yapacak bir şey yok.
kullanmıyorum. aslında harika bir şey ama fiyatları yüzünden kullanmıyorum. resmen köprü trafiğinden sıyrılıyorsun sayesinde.
quote:Orijinalden alıntı: CapriceClassicAra sıra kızılaya bağış yapardım ama artık yağmurlu havada su yok. Olan gerçekten ihtiyaç sahiplerine olacak ama yapacak bir şey yok. Alıntıları Göster Ahbap var hocam haluk levent, lösev var, yardım kuruluşu çok.
quote:Orijinalden alıntı: amadeus99Ahbap var hocam haluk levent, lösev var, yardım kuruluşu çok.Alıntıları Göster Aynen, yardım yapacak yer çok.
quote:Orijinalden alıntı: Jeremy Klaksonkullanmıyorum. aslında harika bir şey ama fiyatları yüzünden kullanmıyorum. resmen köprü trafiğinden sıyrılıyorsun sayesinde.Olsun gene ödüyorsunuz.