Bildirim
2023 MTV zammına düzenleme: MTV zammı yüzde 61,5 olarak uygulanacak!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ulen cehape tayyip olmasa batiracan ulkeyi...
-
saol reyiz kararsızdım oyum sana
-
Niye 25 değil?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cehape zihniyeti yüzünden 122 lik zammı galaktik Başganımız yüzde 61'e düşürdü... oyum reis makarnaya...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_hornet -- 21 Aralık 2022; 01:10:05 >
-
reis makarna hahahaa :)
-
Aslında Kıbrıs'ta ki gibi aracın ağırlığı ve dizel-benzin(Emisyon farkından)olayına çevrilse harika olabilir.
Misal aynı arabanın benzinlisine senelik 500 TL öderken dizeline 1300-1500 TL vergi ödüyorsun veyahut aynı model 1000 kg bir arabaya 700-800 TL öderken 1700 kg bir arabaya 8000-9000 TL ödüyorsun sanırım kg de barem 1300 kg.Baremi aşınca bir anda 2-3 kat artıyor.
Bu şekilde aynı model 1.6 E serisine binen adamla Corolla'ya binen aynı vergiyi ödememiş olur.
Misal alt segment araca binenden alacağın vergiyi Suv'a binenden alırsın.Rutin şartlar altında benzinden alınan vergi mazota göre daha yüksek.Hem insanlardan daha çok yakıt vergisi toplamış olursun hemde dizelden kurtulmuş olursun.
Kısaca zar zor mal sahibi olan vatandaşın ve devletin yararına bir uygulama olmuş olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi milletine soykırım yapan devlet.
ötv vergi zam katliam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
duble yolcu ak yandaşların hiç bir zaman uğramadığı konulardan biri daha, hemen ölü taklidine başlamışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 21 Aralık 2022; 1:39:19 > -
Niye 20 değil? 1 hafta önce sallayıp tutuyordu neden 61,5 yaptı milletle dalga geçiyor.
-
Ver yetkiyi, gör etkiyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 21 Aralık 2022; 11:3:24 >
-
asgari ücretin bile 6800 civarında kalacağını düşünüyorum.
-
Bence 7500-8000 arası gelir. Çünkü seçim öncesi. Zaten aslında hükümeti en az bağlayan nokta. Ne kadar yüksek olursa parayı işveren, övgüyü hükümet alacak. Sigorta, bağkurdan geliri yine devlet kazanacak.
Bence şu anda yapılan görüşmeler bile tahmin edilenin tam tersidir. Hükümet 10 binden başlamıştır görüşmeye, diğerleri 7 lere indirmeye çalışıyordur. Zira işverenler kaldıramaz.
-
Kainat liderimiz, ulu yüce efendimize hamdolsun, elhamdülillah. Yine duamızı kabul etti de acıdı biz fakırlara
Özel tüketim vergisi 😂 yani devlet diyor özel şeyler kullanırsan bana para vereceksin. Ne saçma bir vergi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İndirim neden yapmıyorlar. Suya zam gelince itiraz ediyorlar.
-
Bu vergilerin, bu dönemde daha düşük tutulması gerekir. Şu parti kafasından da kurtulmak gerekiyor. Yoksa bu işin sonucu bizim için iyi olmayacak maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deatless22 -- 21 Aralık 2022; 8:59:48 >
Yani 30 milyonluk 6500cc motorlu Rolls Royce ile 750.000 TL luk 1.33 Megane araçlarının fiyatına göre aynı oranda MTV ödeyecek .
tüvtürk muayene ücreti ve trafik cezaları %123'ten devam edecek galiba. yoksa onda da bir indirime gidilirdi.
Cehape zihniyeti yüzünden 122 lik zammı galaktik Başganımız yüzde 61'e düşürdü... oyum reis makarnaya...
|
Kendi milletine soykırım yapan devlet.
ötv vergi zam katliam. |
Ulen cehape tayyip olmasa batiracan ulkeyi...
|
Niye 20 değil? 1 hafta önce sallayıp tutuyordu neden 61,5 yaptı milletle dalga geçiyor. |
Ver yetkiyi, gör etkiyi.
|
Özel tüketim vergisi 😂 yani devlet diyor özel şeyler kullanırsan bana para vereceksin. Ne saçma bir vergi.
|
Kiralar gibi buna da %25 getirseler ya
|
medya getirdi medya getirdi bu ülkeyi bu hale medya getirdi insanların beynini yıkaya yıkaya yalan dolan haber yaparak manüpüle ederek bu milleti bu hale medya getirdi |
o basın olacak satılık medya bu hale getirdi memleketi o aşağılık medya gurupları uşak oldukça tepki çıkartanın sesi duyulmaz |
Benzer içerikler
- iphone film izleme programı ücretsiz
- bina yıkım kararı sorgulama
- telegram tek seferlik fotoğraf gönderme
- hepsiburada premium ücreti
- whatsapp bildirim gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X